mna hneval pred nedavnom. vzdy ked som zastavil, otocil mi mapu o 180 stupnov. myslel som, ze nahoda, tak som si to zacal vsimat a robil to cely den. ma to dost sra..hnevalo lebo zorientovat sa niekedy dalo zabrat
mna hneval pred nedavnom. vzdy ked som zastavil, otocil mi mapu o 180 stupnov. myslel som, ze nahoda, tak som si to zacal vsimat a robil to cely den. ma to dost sra..hnevalo lebo zorientovat sa niekedy dalo zabrat
Gusto0 To ta chcel motivovat, nech nezastavujes a neflakas sa - mas trenovat
prosím vás, aké držiaky kupujete na tachometre? vždy len originál garmin? alebo viete odporučiť niečo iné, kde to dobre drží aj pri mtb? môže bžť aj klasicky vysunutý ale skorej radšej niečo na predstavec
Tiez som pouzival ten gumickovy este na 26" biku 29" uz maju kratke predstavce tak v r.2019 som kupil I just found this on AliExpress:
€9.74 | Bicycle Stem Extension Computer Mount Bike Odometer Speedometer Stopwatch Holder for Garmin Bryton Cateye Bicycle Accessories https://a.aliexpress.com/_EvLD62l a drzi...predajca resp znacka ina...uz sa neviem k povodnemu preklikat ani cez historiu
Aj ja som používal originál Garmin na predstavci. Už 2 roky mám toto I just found this on AliExpress:
€2.92 | Bicycle Computer Camera Holder Aluminum Alloy Bike Handlebar Mount Equipment Mountain Road Cycling Bracket for Garmin RR7322 https://a.aliexpress.com/_Ev9vW7f a som nsdmieru spokijný. Na ten pôvodný si dávam GoPro.
pri zastavení to asi zobrazí mapu otočí hore sever - alebo to zblbne smer pohybu
Chalani a baby. Kúpil som 1040-ku, predtým som mal 530-ku. Zoznamujeme sa.
Jedna vec. Po importe prvej trasy mi ju ukazuje s 4x viac výškovými. Mapy mám freemaps, Garmin cycling mapy vypnuté, všetky ostatné zapnuté. Elevation nakalibrovaná.
Este som ju nešiel, skúsim poobede. Možno sa to upraví.
(v Connecte sú výškové v poriadku, voči nim to porovnávam.)
Tak som tu trasu importoval opat, tentokrat z aktivity a vsetko je OK, vyskove sedia.
Prvykrat bola trasa vytvorena duplikovanim a editaciou inej trasy impotovanej z gx. Priznam sa, ze som kusok rozladeny, ak mam toto riesit na novej 1040...
Skúšali ste niekto vytvoriť cyklotréning cez Garmin Coach? Chápem tomu správne, že Garmin Edge 830 nie je podporovaný, keďže sa mi v ňom tréningy po synchronizácií neukážu?
V hodinkách Forerunner 255 ich vidím a aj dokážu ovládať trenažér. Takže musím používať tie a nie je možnosť to dostať do Edge? Je trochu otrava sledovať watty na nich, Edge by bol lepší.
Ďakujem. Tiež som to potom ešte trochu hlbšie študoval a vyzerá, že keďže to začalo najprv bežeckým tréningami, tak podporované sú zatiaľ len hodinky. Snáď časom rozšíria podporu aj na radu Edge.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Super. Tak nie som sám s takymito hláškami.
To som rad.
Takto nejako mi to švacne aj 2x do mesiaca.
A to mám 1030. Očakaval som ...že toto už majú ošetrené.
Gusto0 To ta chcel motivovat, nech nezastavujes a neflakas sa - mas trenovat
Na gravel mam tento, ale bacha na tie vlozky, musel som objednat nove z Aliexpresu a ta zatial nepraskla https://www.mtbiker.sk/shop/elektronika-a-svetla/cyklopocitace/prislusenstvo-a-drziaky/force-uni-al-drziak-pre-cyklopocitace-do-predstavca-p136464.html?itm_medium=forum#description
FORCE UNI Al držiak pre cyklopočítače do predstavca
9,49 €
MOC 12,69 €-11% Garmin vysunutý držiak pre Edge cyklopočítače, MTB
39,99 € -11%
MOC 45 €€9.74 | Bicycle Stem Extension Computer Mount Bike Odometer Speedometer Stopwatch Holder for Garmin Bryton Cateye Bicycle Accessories
https://a.aliexpress.com/_EvLD62l a drzi...predajca resp znacka ina...uz sa neviem k povodnemu preklikat ani cez historiu
€2.92 | Bicycle Computer Camera Holder Aluminum Alloy Bike Handlebar Mount Equipment Mountain Road Cycling Bracket for Garmin RR7322
https://a.aliexpress.com/_Ev9vW7f a som nsdmieru spokijný. Na ten pôvodný si dávam GoPro.
pri zastavení to asi zobrazí mapu otočí hore sever - alebo to zblbne smer pohybu
Na ali je ovela lacnejsi a aj s nastavovanim sklonu
Jedna vec. Po importe prvej trasy mi ju ukazuje s 4x viac výškovými. Mapy mám freemaps, Garmin cycling mapy vypnuté, všetky ostatné zapnuté. Elevation nakalibrovaná.
Este som ju nešiel, skúsim poobede. Možno sa to upraví.
(v Connecte sú výškové v poriadku, voči nim to porovnávam.)
Čím to môže byť?
Prvykrat bola trasa vytvorena duplikovanim a editaciou inej trasy impotovanej z gx. Priznam sa, ze som kusok rozladeny, ak mam toto riesit na novej 1040...
V hodinkách Forerunner 255 ich vidím a aj dokážu ovládať trenažér. Takže musím používať tie a nie je možnosť to dostať do Edge? Je trochu otrava sledovať watty na nich, Edge by bol lepší.