Gusto0 "chcelo by to dake 3" dotykove zariadenie za stovku" a to by malo mizerný displej za priameho slnka zle čitateľný, krátku výdrž a často by mrzol...a zabudol som na vodeodolnosť. Jednoducho na také špecializované zariadenie nestačí len zmenšiť lacný mobil.
Len tak mimochodom aký problém s mapami máš u Garminu?
ze riesim mapy dvojmo. potreboval by som mapu polska (madarska, rakuska) ale s lesnymi cestami, chodnikmi, turis., cyklo znacenim. pozeral som svoju 530 a mam len hole OSM, tie su mi nanic. (kym som opat raz preluskal cele menu kde sa to vobec nastavuje .... no coment). 530 mi postupne odchadza na baterke - s viziou do buducna (spoplatnenie mapy.cz) mi pride garmin ako zbytocna komplikacia, no po zbeznom prezreti co sa dnes predava asi jedina moznost.
Ale veď máp Poľska, Maďarska, Rakúska pre Garmin je kopec. Zdarma aj platených. Len si nájsť čo ti vyhovuje. Možno sa skús opýtať na freemap.sk či neplánujú robiť aj mapy PL, HU, AT aj pre Garmin - keď ich generujú v iných formátoch. A prepínanie máp v Edge 530 nie je nič komplikované
Zdravim.
Mam Garmin Explorer 2 a chcem vyuzit powerbanku na cestach. V navode pisu nabijat 1-10W max. Mam aj 10W Samsung nabijacku ale nabijam pre istotu 5W s Iphonu. A teraz ktej powerbanke. Vsetky tie nove maju vystup C konektor 18W. Predpokladam ze but to nepojde dobijat alebo sa prisposobi. Nasiel som aj 10W vystupom ale ide uz o 30 000mah kapacitu. Nevadilo by mi to lebo mozem dobit aj mobil ale zas rozmer ano. Chcem to do kapsicky schovat. Otazka znie na ten 18W vystup ci ju bude nabijat len 10W, dakujem.
Mal by som na Vas skusenejsich prosbu.. zhanam/ nie pre mna hodinky Garmin. Vyuzitie hlavne na meranie tepu/ tlaku, (toto je hlavne, a ano musia byt garmin lebo ze vydrz baterky…) notifikacie, meranie krokov/ kalorii, obcas mapu/ pouzitie na moto… realne malo sportu, garmin z titulu ze apple watch neobstali kvoli baterke a toto je najblizsia alternativa/ znacka.
Po akych modeloch sa po-obzerat ?. Pre chlapa.. budget do 400-450€, je to dlhodobejsia investicia (ajked no, chceli by sme aby bola).
Ak meranie tlaku tak tlakomer. Garmin aj iné hodinky už vedia relatívne dosť presne zmerať konštantný pulz, ale nevedia zmerať rýchle zmeny pulzu. Tlak na zápästí nevie presne zmerať ani Omicron. Hodinky to zmerajú plus mínus štyri autobusy. Preto to zatiaľ seriózny výrobca neponúkne. Aj keď čínska konkurencia ich možno bohužiaľ k tomu prinúti.
Rozumiem, dakujem za info. Ano, tlakomer sa pouziva ale doma, v praci hlavne ak skoro ceny den je clovek mimo tak neni kedy/ slo len o to casove okno, pripadne aby bolo viac merani mimo rano/ vecer s tlakomerom..
Ahojte chlopi inak všetko naj do nového roku ešte viac km ako v minulom a bez ujmi na zdraví...potrebujem radu ako zistím koľko km som urobil na garmin 830 za minulý rok nejaký sumár v tabuľke niekde č niečom prosím?
Nastavenia-Historia-Celkove hodnoty, ale len za predpokladu ze si mal na zaciatku roku 2024 vynulovane hodnoty. Ak nie mas tam vsetky nabikovane km od kedy mas G 830
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len tak mimochodom aký problém s mapami máš u Garminu?
napr. tieto PL ti nepostačujú? https://garmin.opentopomap.org/#poland
https://www.garmin.vasam.cz/download/
https://garmin.v0174.net/d.php?j=en&k=1#PL
to som len tak narýchlo vyguglil
https://www.garmin.com/en-US/blog/general/2024-garmin-connect-data-report/
Mam Garmin Explorer 2 a chcem vyuzit powerbanku na cestach. V navode pisu nabijat 1-10W max. Mam aj 10W Samsung nabijacku ale nabijam pre istotu 5W s Iphonu. A teraz ktej powerbanke. Vsetky tie nove maju vystup C konektor 18W. Predpokladam ze but to nepojde dobijat alebo sa prisposobi. Nasiel som aj 10W vystupom ale ide uz o 30 000mah kapacitu. Nevadilo by mi to lebo mozem dobit aj mobil ale zas rozmer ano. Chcem to do kapsicky schovat. Otazka znie na ten 18W vystup ci ju bude nabijat len 10W, dakujem.
Po akych modeloch sa po-obzerat ?. Pre chlapa.. budget do 400-450€, je to dlhodobejsia investicia (ajked no, chceli by sme aby bola).
Vopred dik,
Ked tak pozri Omron HeartGuide
(edit: a pripocitas km za január predch roku, odpocitas január tohto)