Vyberte Symbol ponuky > Profily aktivít, vyberte profil a následne položku Navigácia > Mapa. Mapa obľúb.
Zvýrazňuje populárne cesty alebo chodníky pre typ vašej jazdy. Čím je cesta alebo chodník tmavší, tým je obľúbenejší.
mam od firmy benefit body a chcem ich minut na hodinky garmin. Mal som vyhliadnute Instinct 3, no vcera som bol v alze a maju ich tam vystavene. Vyzeraju strasne plastovo, ako nejake stare Swatch G-shock, ak si pamatate :/
tak teraz neviem ake ine, fenixy su pre moje ucely prilis drahe, take nepotrebujem
Chceš ich používať aj na trackovanie biku alebo skôr turistika atď? Ja som kvôli cene prešiel z Fenix 5 na FR 255 a som veľmi spokojný. Takže FR 265 by mohli byť tiež fajn. Na turistiku, bežky a skialp super za tú cenu. Občas používam aj na bike, ale tam skôr preferujem Edge kvôli mape. Keby som ale nepotreboval mapy, tak OK tiež.
ano, asi nakoniec skoncim u forerunneroch. Ale skoda, ten AMOLED displej na Instinct 3 sa mi velmi paci. Musim si to este premysliet, ci mi fakt tak vadi ten plastovy dizajn
tie Instinct 3 sú tak robené schválne, proste odolné outdoor hodinky do všetkých možných aj nemožných podmienok. zo série Instinct sú dizajnovo najvydarenejšie, po F6 a F7 47mm, ktoré som oboje reklamoval a F8 sa mi zdajú prehnane drahé na moje potreby, som skončil u Instinct 3 Amoled 50mm a som mimoriadne spokojný. dotyk mi nechýba, sú ľahšie, väčšie puzdro lepšie sedí na ruke, výdrž baterky je fantastická. okrem bežných smart hodinkových funkcií ich používam na platenie v obchodoch, na trackovanie lyžovania, turistiky, občas chôdze, pri bajku si z nich posielam HR do Edge. za polovičnú cenu Fenixov nie je o čom.
diky za review, uz som cez vikend dospel k tomu, ze mozno ich predsa zoberiem, i ked rozmyslam skor nad tymi mensimi 45mm.
A este sa mi zapacili aj Venu X1, to su mozno prve stvorcove garminy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mapa obľúb.
Zvýrazňuje populárne cesty alebo chodníky pre typ vašej jazdy. Čím je cesta alebo chodník tmavší, tým je obľúbenejší.
pravdepdobne to proste bol taký mapový podklad v pripade freemapSKtopo
tak teraz neviem ake ine, fenixy su pre moje ucely prilis drahe, take nepotrebujem
A este sa mi zapacili aj Venu X1, to su mozno prve stvorcove garminy
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Garmin_Forerunner