nevsimol si niekto tieto dni, ze by mu garmin ukazoval zly cas aj vcera aj dnes som si vsimol, ze som tam mal obcas o hodinu menej 😂 co ladia satelity američania ci co
každopádne divné, dnes som šiel nejak 11: 20 z domu, bol som skoro dve hodiny už, prepnem na druhú obrazovku, kde mám hodiny a tam 12:15, keď som zišiel z kopca, už bolo normálne 13: 30.... včera nejak to isté... to som šiel tak nejak neštandardne poobede preč a prepnem si na čas a hovorím si že ako mám ešte veľa času do západu... potom po čase prepnem zas, že koľko je hodín a už bolo 17 čosi a prišlo mi to divé že to tak rýchlo ušlo... ešte ma bude garmin trolovať
Priamo aktivitu z Garmin zariadenia do Stravy neprenesies. Musis na to pouzit Garmin Connect ktory prenos sprostredkuje. Jedina moznost je, ze pripojis Garmin zariadenie k PC a *. fit subor s aktivitou priamo nacitas a ulozis na Strave.
neviem či som ťa lakko správne pochopil, ale v Strave stačí spárovať Garmin Connect a aktivita sa po ukončení na hodinkách či Edge automaticky prenesie do Stravy bez nutnosti zásahu užívateľa
Na Stravu priamo data z hodiniek nedostanes, myslim tym "bezkablovo" t.j. vzduchom cez BT alebo WiFi. Na to treba GC, Prenos ide automaticky za predpokladu ze mas ucet v Garmin Connecte prepojeny s uctom na Strave. Ak ano GC automaticky posiela data na Stravu.
potrebuješ hlavne internet, wifi, alebo dáta. keď končím niekde lyžovanie a nie je tam signál, do GC a následne na Stravu sa aktivita nahrá až keď sa mobil pripojí na net
Ja mám dáta permanentne vypnuté, ale po dojazde (ešte mimo dosahu WiFi) mi v mobile cez BT na Strave behom cca 10 sekúnd pípne zápis. V mobile mám nainštalovaný aj GC, ale na tom mi to naskočí niekedy až po cca 30 sekundách alebo až doma cez WiFi. Nie vždy je to však rovnako.
no lebo apka na fungovanie potrebuje net, bez netu nejde apka a bez apky nejde prenos do mobilu cez BT
ide to aj bez mobilu ale to musis mat v hodinach ulozenu WIFI na ktoru sa pripoja a odoslu na garmin server ktory ti to automaticky hodi na tvoje konto
Aké GPS zariadenie od Garminu do 300€ by ste mi odporúčali, keď chcem hlavne spoľahlivosť, dlhú výdrž batérie, jednoduché ovládanie, kvalitný displej, barometrický výškomer.
Navigačné funkcie neviem či by som využil, aj keď ClimbPro by sa niekedy hodilo.
Dajaké pokročilé tréningové funkcie sú mi asi úplne nanič, nakoľko nie som ochotný sa ovešať bižutériou.
Aj ja som pred rokom a pol kupoval 530 v Dekáči. Vtedy za 250 eur. Dobrá cena, aj keď som ho videl už aj hlboko pod dvesto v akciách na amazone apod... Každopádne, odporúčam 530 alebo ak nájdeš pod 300 eur, tak aj 830. Za mňa bez váhania (ale iné poznám, len som nadšený z Garmin Connect a celého prostredia a funkcií).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
So Sigmou (ROX 11.0) mám v tomto zlé skúsenosti.
Pri Sigme bol prenos cez BT, ale zo zariadenia do mobilu som dostal 2 z 5 aktivít a z mobilu na stravu 1 z 2.
ide to aj bez mobilu ale to musis mat v hodinach ulozenu WIFI na ktoru sa pripoja a odoslu na garmin server ktory ti to automaticky hodi na tvoje konto
Navigačné funkcie neviem či by som využil, aj keď ClimbPro by sa niekedy hodilo.
Dajaké pokročilé tréningové funkcie sú mi asi úplne nanič, nakoľko nie som ochotný sa ovešať bižutériou.
https://www.decathlon.sk/p/998617926-66308_cyklopocitac-garmin-edge-530.html