Kategórie
Bike-techResp.nejaky tip.
Skratka gps cyklo navig.
Dik.
-9% SP Connect Bike Bundle II sada držiaku/puzdra na iPhone 12 PRO MAX
57,99 €
-9%
MOC 63,99 €
-25% Syncros viečko predstavca s držiakom cyklopočítača na DC riadidlá
44,99 €
-25%
MOC 59,99 €
savings Lezyne Matrix Saddle Tagger sedlový držiak na lokátor Apple AirTag, čierna
13,09 €
savings
MOC 26,99 €
https://mapa.garmin.sk/
A nie je to nahodou tak ze cim vacsie svetlo posobi na snimac tym viac rozsvieti displej pri automatickom jase? (530) resp vseobecne aj ine a aj telefon
Ja mam na mojom Explore 2 podsvietenie uplne vypnute a nemam problem vidiet ani v lese. Mozno ked bude zamracene a budem v lese, bude to horsie. Na slniecku ale uplna krasa aj bez podsvietenia.
V noci sa ten senzor mozno sprava inak ako cez den, pretoze by pocas slnecneho dna svietil displej naplno a to nerobi.
Ja mam na mojom Explore 2 podsvietenie uplne vypnute a nemam problem vidiet ani v lese. Mozno ked bude zamracene a budem v lese, bude to horsie. Na slniecku ale uplna krasa aj bez podsvietenia.
Ale teraz pozeram co pises a si uplne mimo...ja pisem o automatickom podsvieteni a ty o zhasnutom ze nie je problem vidno...tiez som toho nazoru lenze ja pisem o automatickom podsvieteni tzn ze cim vacsie svetlo posobi na senzor tym viac rozsvieti displej
nie je nic jednduchsie ako si to pozriet teraz v izbe ... zhasni svetlo, displej bude rozsvieteny na minimum ... po zapnuti svetla/lampy sa displej viac rozsvieti, vidno to na ciare jasu ...
skus si to este raz precitat
nie je nic jednduchsie ako si to pozriet teraz v izbe ... zhasni svetlo, displej bude rozsvieteny na minimum ... po zapnuti svetla/lampy sa displej viac rozsvieti, vidno to na ciare jasu ...
skus to cez den
To vobec tak nie je. Je to jeden z dovodov, preco nerad pouzivam auto rezim, lebo v tmavom lese stlmi podsvietenie a na displeji nevidim skoro nic.
Vasa dotahovacka ma zaujala a tak som vybehol teraz do garaze po 530-ku a vyskusal. Vnutri aj na dennom svetle.
Je to tak ako pise Juju a 666biker.
Mal som auto jas a backlight na always on a na dennom svetle som sa hral so zariadenim a nevedel som urcit ci je podsvietene a uz vobec nie ci na max jase, alebo nie, tak som stiahol backlight na 15 sekund a: 1) na dennom svetle sa nestalo vobec nic, to znamena, ze to nebolo podsvietene vobec, 2) vnutri sa to podsvietilo, upravovalo jas podla podmienok, viac ci menej a po 15s sa stlmilo.
Zaujimave.
jazdil som 530, 830, teraz 840, prevazne MTB , s 840 teraz aj cesta, a vsetky 3 zariadenia boli stale na automatickom jase a v slnecnych okuliaroch som nikdy nemal problem nic vidiet ani v lese v tieni, ani mimo na priamom slnku, mozno preto, ze mam fotochromaticke okuliare a v lese nie su take tmave ako klasicke slnecne