Caute, mam otazku na majitelov novych garminov (550, 850, 1050). Notifikacie z mobilu su rovnake ako u 530? Ide mi o velkost pisma a zobrazovacieho okna. Resp ci je moznost to zvacsit. Vzhladom na vek uz na to horsie vidim. Dakujem
Ahojte mam v hodinkách Garmin Fenix 7 pro poslednú aktualizáciu 21.18 v máji vyšla nova 21.19 akurát keď dam na hodinkách aj cez telefon aktualizovať stále mi dáva len tu staršiu 21.18 a nechce to daj na novú aktualizáciu. Viete mi poradiť v čom bude chyba?
Ako rychlo sa nabije Garmin Edge 850? Dnes som si kazdych 10 minut zapisoval percenta baterie. Bol som prekvapeny ako rychlo, v podstate kym sa clovek vychysta, tak sa nabije za 10 minut o 31%. Toto by mala zvladat kazda rychlonabijacka na mobil.
Na zaciatku nabijania mal 26%. Bezna izbova teplota okolo 23°C.
Cas nabijania - uroven nabitia Edge v %.
10 min. - 57%
20 min. - 76%
30 min. - 88%
40 min. - 97%
50 min. - 99% - necakal som do 100% zbytocne dlho to trva.
(vseobecne, nielen garmin: kvoli dlhsej životnosti bateriek je doporucene drzat a nenabijat doplna, ale povedzme medzi 20-80%. Samozrejme, ak chces dhsiu jednorazovu vydrz, nabijes doplna)
mne to skor prislo ze zapnuty vacsinou dobijas pocas aktivity - powerbanka a pod. tak dobija rychlejsie. vypnuty vacsinou doma - ale vravim 530. 850 to moze mat uplne inak.
ja dobijam cez nabijacku od telefonu, vtedy len ukazuje % baterie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
podla mma nedobry nápad, príliš mäkké
guma alebo korok su lepsie (ak niekto nejde modelarsky vyrábať z preglejky, moduritu, epoxodoveho dvojzolozkoveho materiálu,..
silikon/silikat iba ak tak na utesnenie
Na zaciatku nabijania mal 26%. Bezna izbova teplota okolo 23°C.
Cas nabijania - uroven nabitia Edge v %.
10 min. - 57%
20 min. - 76%
30 min. - 88%
40 min. - 97%
50 min. - 99% - necakal som do 100% zbytocne dlho to trva.
No vyskusam aj so zapnutym, lebo 850tka sa zapne po pripojeni kabla. Ale zeby to islo rychlejsie, ked je zapnuty displej, wifi, BT? Uvidim.
ja dobijam cez nabijacku od telefonu, vtedy len ukazuje % baterie.