Skalibroval som nadmorsku vysku na zeleznaj, na BK som bol 60m mimo. Tiez si myslim ze cast vazho problemu s Lezyne je dany asi tym ze byvate (predpokladam) v bytovke. Ked idem ja jazdit tachometer je na biku
bicykel na urovni terenu. Zapnem ho nasadim prilbu pootvaram dvere, vytlacim bike von zamknem prejdem na cestu a mam plny signal a skalibrovanu nadmorsku vysku. Sadnem a idem. Ziaden problem. Ale bude to tym, ze uz v dome mam slaby signal GPS a pred domom mam uplne plny aj ked je zamracene , nic netieni som na hradzi jedine co je vyzsie je kostol v dedine a moj dom.
BK ma zly smerovnik .. tento problem co popisujes som si vsimol uz v roku 2003, ked som zacal pouzivat tachac s barometrom

.. musis pouzit ine. Tam to sedi.
K tomu ostatnemu ... je uplne jedno spekulovat co a ako. To podstatne je, ze vsetky moje tachace doteraz napocitavali prevysenie spravne (ten posledny CM93 ma taku vlastnost, ze cca 20m kazdu hodinu naviac prida) .. a rovnako dobre ju napocitava aj Bryton 410. Jediny, kto to nevie spocitat dobre je Lezyne, lebo sa ondia, vymyslaju
koleso a cele to maju naprd. Lebo ked mi barometricky napocitavac uleti a prida na 500m vyjazde 30m, tak dobre, nech nezere .. ale ked mi prida 200 (lezyne), lebo chlapci nedokazu rozmyslat (ked mi vypadne batometer, alebo zakolise o vela, tak to asi ofiltrujem, rovnako ako sa filtruju peaky v kazdom baroometrickom napocitavaci).