Lokalizácia
Formulár sa odosiela
neskusal si reklamovat ?
Zobraziť komentár 20.04.2020 - 18:55:33
00
ja to mám naopak, výdrž pod 30h u mňa diskvalifukuje celé portfólio Garminu, aj iných značiek

Mega XL som kúpil hlavne ako záložný logger k Locusu v telefóne, na čísla si nepotrpím, ale potrebujem spoľahlivo zaznamenanú trasu kvôlu priradeniu polohy k fotkám a to zatiaľ spĺňa (teda až na obdobie, keď cca na každom treťom výjazde zamrzol, ale to sa dalo všimnúť a stačilo off/on

inak zatiaľ (tuším od sept.2018) vyše 240 záznamov (priemerná doba výjazdu určite cez 8h), vrátane 50 celodenných skialpov
Zobraziť komentár 20.04.2020 - 19:01:04
01
Tiež sa mi to stalo raz s tou výškou cca mesiac do zadu. Zblbla, nastúpal som cez 10k metrov, ale appka to opravila. Odvtedy v pohode. Som zvedavý, čo napíšu
Zobraziť komentár 20.04.2020 - 19:16:41
00
Ten druhý som reklamoval. Samozrejme úspešne ale s doplatkom som si zobral rovno GARMIN. Pri GARMINE vidím problém vo výdrži batérie. Bude to potrebné asi 2-3 krát týždenne nabíjať. LEZYNE stačilo len raz týždenne. Ale zas to nabíjanie je vec zvyku a funkcionalita je úplne ako z iného sveta. Potom ďalšia vec čo ľudia spomínajú je presnosť záznamu. Tá je u Garminu tiež lepšia. Pri LEZYNE sa mi stalo, že segmenty s veľkou rýchlosťou, alebo ostrými zátačkami a rýchlosťou niekedy nezaznamenalo. Musel som si inteligentný záznam prehodiť na sekundový, ale aj tak som niekedy mal odchýlku od segmentu. Hlavne keď som makal a rýchlo prešiel začiatkom, alebo koncom segmentu. Veď dajte potom vedieť, čo vám odpíšu z technickej podpory. Len tak pre info pre všetkých
Zobraziť komentár 20.04.2020 - 19:44:23
01
Zall On mne vysku prave ze nenapocitaval, vysku zobrazoval ok, aj vsetko len tie percenta zacal naraz zobrazovat naprd, Jak keby mu nieco v kode pretieklo, niekde pamat/pointre a uz to islo hausnumera. Inak ja osobne som za ten rok nemal ziaden problem s HW ani snimacmi, pouzivam ho na dvoch bikoch, senzory Ant+ Sigma Speed, XOSS Speed a cadence, Garmin HR. Ani raz nevypadol, chodil spolahlivo. 2x mi urobil v lese, ze mi zaznamenanu pozicu hodil nejakym offsetom ja neviem 50m na niektorym smerom, a potom po chvili uz zas dobre zobrazoval. Mne sa paci vydrz, velky display a kupil som ho prave pre to, ze nechcem chodit ako moji kolegovia s accupackmi pri Garminoch a nabijat to 2x za jazdy pocas celodenneho vyjazdu. Minuly firmware (z Vianoc) mal bug ze nevedel pri zapnuti zistit spravnu nadmorsku vysku, ale daval 0 a podla toho aj kalibroval barometer. To som nahlasil a v tejto novej verzii to ma byt opravene a aj by som povedal ze skoro je ale stale je to horsie ako minulorocne verzie softweru. Vtedy pekne do minuty hodil moju vysku 128m, teraz to chodi 150m, potom 135 a podobne, trva mu vyrazne dlhsie kym to trafi. Neviem co tam "vylepsovali" ked to chodilo. Inak z Lezyne mi teraz odpisali a chceli zatial vediet cisla verzie FW a Bluetooth LE.
Zobraziť komentár 20.04.2020 - 20:30:03
00
ako casto vydavaju novy fw ?
Zobraziť komentár 20.04.2020 - 20:50:17
00
KinDo Par krat do roka. Niekedy castejsie, podla bugov. Ked to bola novinka tak kazde 2 mesiace, mozno potom sa to predlzovalo, teraz to bolo Vianoce a dalsi koniec marca. Prave, ze im teraz dost dlho trvalo kym to releasli, lebo hned zaciatkom januara som im nahlasil ten problem s vyskou pri zapnuti, oni ze uz o tom vedia a chystaju uz novy FW. No a trvalo to krasne 3 mesiace.
Zobraziť komentár 20.04.2020 - 20:57:31
01
Pridavali ovladanie tych ich SmartConnect svetiel pramo z GPS zariadenia a Cesky jazyk. Ten im tam nejak nevysiel spravny font, lebo diakriticke znaky zobrazoval naprd. Teraz som to ani neskusal ci to opravili, netuzim to mat v cestine. Ako tovladanie tych svetiel je taka pekna blbosticka ale vzdy mi je jednoduchsie stlacit gombik na svetle a este ked mas sparovane predne a zadne ani nevravim. 2x som to vyskusal zapnut z MegaXL a potom uz len priamo zo svetla. Ako MegaXL ukazuje napr aj stav baterky toho svetla, ale to vidis aj z aplikacie Lezyne ked uz to tuzis vidiet. Vadilo mi, ze pri kazdom zapnuti MegaXL sa to pytalo ze ci chcem zapnut aj svetla akonahle to uz bolo sparovane.
Zobraziť komentár 20.04.2020 - 21:03:04
00
lukas6s8p cez co alebo ako vlastne spojis alebo ako to nazvat fotky so zaznamom - predpokladm ze je to koli tomu aby fotky mali polohu.

ja tiez nepotrebujem vidiet cisla - mam (na brytone) hodiny, vysku a teplotu aj to len preto lebo to nepozna prazdnu obrazovku. hladal som nieco co ma velmi dlhu vydrz baterie, displej len informativny a vedelo by to spolahlivo logovat, nestalo majetok a ono nic tak neexistuje. davnejsie sa robilo nieco co sa pouzivalo k fotakom ale to zaniklo.
Zobraziť komentár 20.04.2020 - 22:44:41
00
marek73 mne to tiež začalo zblbnutými percentami a zrazu som bol vo výške 10000m 😁 našťastie sa to stalo raz.
Snímač rýchlosti mám od magene, funguje parádne, taktiež HRM sigma. Bez nejakých odpojení.
Trošku ma hnevá to skákanie teploty o tri stupne hore dolu v rozpätí troch sekúnd.
Čo sa týka tej počiatočnej výšky, ja si nahodím svoju výšku manuálne pred spustením záznamu a potom meria celkom presne.
Zobraziť komentár 20.04.2020 - 23:25:29
00
arrow_leftGusto0 napísal:
ono nic tak neexistuje. davnejsie sa robilo nieco co sa pouzivalo k fotakom ale to zaniklo.

Jj, zaniklo veru .. pouzivam daky canmore, je to fajn, ale uz zastaraly soft, tri gps overflow chybou a naviac vydrzi trackovat len asi 16hod. Ale tak sa da sa normalne dobijat, ked treba. Ale pozrel som zas na alzu, ci nemaju nieco nove a amju .. novy trh s tracker zariadeniami. Na sledovanie domacich miacikov :D .. so simkou :D , vydrz za 2-5 dni :o .. https://www.alza.sk/pet/tractive-gps-tracker-pre-domacich-milacikov-d2418101.htm Akurat toto asi neloguje. Ale mozno existuju ine, neviem.
Zobraziť komentár 21.04.2020 - 06:23:12
00
skoro vsetci tam slubuju "zaznam trasy / historia pohybu" - nikde vsak nepisu kde sa data zaznamenavaju ...

v lese to bude mat tie iste muchy ako ine zariadenia
akurat by mala byt mensia sanca na poruchovost, nakolko je to jednoucelove zariadenie (ziadna teplota, barometer, ant+) ...
Zobraziť komentár 21.04.2020 - 09:17:50
00
arrow_leftmarek73 napísal:
Zall On mne vysku prave ze nenapocitaval, vysku zobrazoval ok, aj vsetko len tie percenta zacal naraz zobrazovat naprd, Jak keby mu nieco v kode pretieklo, niekde pamat/pointre a uz to islo hausnumera. Inak ja osobne som za ten rok nemal ziaden problem s HW ani snimacmi, pouzivam ho na dvoch bikoch, senzory Ant+ Sigma Speed, XOSS Speed a cadence, Garmin HR. Ani raz nevypadol, chodil spolahlivo. 2x mi urobil v lese, ze mi zaznamenanu pozicu hodil nejakym offsetom ja neviem 50m na niektorym smerom, a potom po chvili uz zas dobre zobrazoval. Mne sa paci vydrz, velky display a kupil som ho prave pre to, ze nechcem chodit ako moji kolegovia s accupackmi pri Garminoch a nabijat to 2x za jazdy pocas celodenneho vyjazdu. Minuly firmware (z Vianoc) mal bug ze nevedel pri zapnuti zistit spravnu nadmorsku vysku, ale daval 0 a podla toho aj kalibroval barometer. To som nahlasil a v tejto novej verzii to ma byt opravene a aj by som povedal ze skoro je ale stale je to horsie ako minulorocne verzie softweru. Vtedy pekne do minuty hodil moju vysku 128m, teraz to chodi 150m, potom 135 a podobne, trva mu vyrazne dlhsie kym to trafi. Neviem co tam "vylepsovali" ked to chodilo. Inak z Lezyne mi teraz odpisali a chceli zatial vediet cisla verzie FW a Bluetooth LE.

Presne to stou výškou začalo blbnúť po tej aktualizácii v zime. Od vtedy nastavujem počiatočnú výšku manuálne. Ale dokedy nebola tá aktualizácia XL- nabehlo do pár sekúnd na dosť presnú výsku.
Zobraziť komentár 21.04.2020 - 17:12:05
00
Caute, potom ako ma vcera Xty raz nasrali hodinky a vyplo mi Stravu, rozmyslam nad nejakym GPS cyklopocitacom. Mal som v ocku nieco od Lezyne, ale ako to tu tak citam asi to nebude vyhra. Navigaciu nejako nepotrebujem, pozrem si mapy.cz v telefone, islo mi skor len o zaznam na stravu a mat prehlad kolko km uz mam za sebou. Nieco ako byvali tachometre plus ten zaznam trasy. Je to stymi Lezyne ozaj take zle ako to vypadá posledne strany?
Zobraziť komentár 27.04.2020 - 09:46:14
00
Na to co popisujes ty mi skvele fungovala Sigma pure gps.
Vymenil som ju koli chybajucej navigacii minuly rok za Lezyne mega c a to mi funguje bez problemov.
Zobraziť komentár 27.04.2020 - 10:18:32
00
keyboard_arrow_up