Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Potreboval by som poradit mam garmin 705 doteraz bolo vsetko ok ale po preteku z neho nemozem dostat udaje do garmin connect kde pretek vobec nezobrazi ale v garmine ho ukazuje .... v historii
Zobraziť komentár 17.08.2009 - 11:52:37
00
Potreboval by som poradit mam garmin 705 doteraz bolo vsetko ok ale po preteku z neho nemozem dostat udaje do garmin connect kde pretek vobec nezobrazi ale v garmine ho ukazuje .... v historii

skus .tcx nahrat najprv na disk na pocitaci a potom daj na Connecte "Manual Upload", vyber subor na disku a malo by to ist
Zobraziť komentár 17.08.2009 - 11:59:16
00
Soubor nelze odeslat. Možné důvody této chyby:
- Nejste přihlášeni. Aktualizujte tuto stránku a opakujte akci.
- Naše servery mají technické problémy.

toto mi vzdy vypise pri manualnom ....
Zobraziť komentár 17.08.2009 - 13:00:08
00
skus iny prehliadac, lebo napr. cez Operu to nikdy neslo ani mne. Momentalne pouzivam Google Chrome a ide to bezproblemov.

Mrkni aj na stranku: https://forums.garmin.com/showthread.php?t=287 to moze byt tiez problem, pokial pouzivas IE a Vistu.
Zobraziť komentár 17.08.2009 - 13:29:58
00
mam windows XP a prehliadac mozila firefox tak nevem ...
Zobraziť komentár 17.08.2009 - 14:28:04
00
a daval som tam uz xy treningov
Zobraziť komentár 17.08.2009 - 14:28:48
00

Tak toto sa mi este nestalo a to ladujem data do Garmin Connect cca kazdy druhy den. Raz za cas sa mi stane, ze bud pocitac nenajde EDGE alebo nenajde najnovsiu trasu alebo sa v dany okamih neviem pripojit do svojho konta, ale vsetko vyriesi zmena web prehliadaca resp. restart kompu.
Mna napada len jedna vec, nemas na pevnom disku edgu uz toho vela?
Zobraziť komentár 18.08.2009 - 08:54:43
00
ako vela ? ja treningy z garminu mazem mam tam asi 4 posledne ...
Zobraziť komentár 18.08.2009 - 09:25:51
00
uz viem v com asi je chyba .... stalo sa mi to aj dnes uz druhy krat, ked som isiel v zjazde dost rozbitom a vletel do diery a potom som si vsimol ze sa garmin vypol tak som ho zapol a udaje tam boli .... dal som start a pokracoval v pocitani dalej ako by sa nic nestalo aj do historie sa to ulozilo v pohode so vsetkymi udajmi ale do PC ich uz neviem dostat .... v garmine ich zobrazuje ale v PC nenacita ani rucne ked prenesiem subor .tcx nijak raz .... nevem preco sa uz 2x vypol pri otrase nikdy predtym to nerobil a to uz zazil aj horsie ale nikdy nespadol na zem ani nic podobne len na predstavci .... stalo sa vam nieco podobne ?

dufam ze sa to nebude opakovat pre istotu (nevem ci to ma s tym nieco spolocne) som prvy krat od kedy ho mam upgradoval firmware tak som zvedavy.... a v menu som nasiel jednu novu polozku ktora neviem naco je ...

NASTAVENIA-NAHRAVANIE UDAJOV- ZERO AVERAGING naco to je nevie nikto ?
Zobraziť komentár 18.08.2009 - 23:21:20
00
zero averaging zarátava do priemernej rýchlosti aj čas strávený státím a do priemerných otáčok netočením... so set it off :D
poškodené tcxko sa dá opraviť myslím aj týmto: http://www.teambikeolympo.it/TCXConverter/TeamBikeOlympo_-_TCX_Converter/TCX_Converter_ENG.html ale nemám to tu na notebooku inštalované a tak ber túto info zatiaľ bez záruky
Zobraziť komentár 18.08.2009 - 23:30:25
00
chvala ti pane .... normalne to funguje a zas je zivot o cosi krajsi :) dakujem velmi pekne !!!
Zobraziť komentár 18.08.2009 - 23:54:54
00
este jedna ,,amaterska" otazocka chcem si spravit virtualneho super na moj treningovy okruh ako to mam urobit bez toho aby som musel prejst ten okruh,ulozist a ist druhy krat so superom z prveho kola .... je na to nejaky program ? kde si zadam kolecko,rychlost aku by mal mat super atd ?
Zobraziť komentár 19.08.2009 - 00:05:51
00
Jašteru náš najdrahší, zatiaľ bez záruky - skús stiahnuť cudzí GPX track, načítať do toho konvertoru, nastav na tej záložke na obr. požadovanú priemerku a potom na záložke Export daj uložiť TCXko.

Prílohy:

tcxmod.jpg
tcxmod.jpg 161.6 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 19.08.2009 - 21:58:07
00
ved uz som opravil tie povodne moje cize vsetko je ok :)
Zobraziť komentár 20.08.2009 - 08:56:43
00
Nie nie... to bola už odpoveď k tomu vyrobeniu virtuálneho partnera na trasu ktorú si ešte nešiel. Bez surového GPX tracku to ale nepôjde.
Zobraziť komentár 20.08.2009 - 10:43:30
00
keyboard_arrow_up