Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ahojte, nemate nejaky tip na dobre dlhe boxerky, alebo kratasy bez vlozky pod zimne dlhe nohavice? Skusal som rozne terma, bezsvove boxerky, ale stale ma po hodine zacali drat. Tak som to potom vyriesil kratasami super giara na dlhe nohavice. No teraz je na kratasy giara cez den este teplo, nie su dobre skladne do dresu, tak ideal by bolo opat sa vratit k hladaniu dobrych boxeriek. Dlhych, ktore sa v rozkroku nepohuzvaju a su z nejakeho prijemneho nedrejuceho materialu ;) je mi casto zima na zadok a v tomto prechodnom období nechcem nosit zimne gorače.
Vopred Vam dakujem za zapojenie sa do diskusie ;)
Zobraziť komentár 06.11.2024 - 20:30:41
00
Načo? Však keď máš dobré zimné gate, tak pod ne nič nepotrebuješ. A keď bola fest zima, tak som dal zimné gate a na ne natiahol tenšie bez vložky.
Zobraziť komentár 06.11.2024 - 20:37:53
01
Mam zimne gace polare 2, ale nechcem nosit gorače v tomto prechodnom období. Ak zacnem jazdit, o tretej je 8stupnov a do siedmej ked je uz 0. Ideal by boli len boxery pod dlhe gace supergiara ktore nie su az tak hrube. Ak si zoberiem kratasy na gace tak tie su spratne na nasledne oblecenie len do batohu. Batoh nenosim. Takze chcem si pod prechodne gate supergiara obleciet dlhe boxerky ktore nederu a vyriesia moj komfort.
Zobraziť komentár 06.11.2024 - 20:53:30
00
Tiež som riešil túto dilemu a nakoniec som kúpil : https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie/spodna-vrstva-a-termopradlo/boxerky-a-nohavicky/sensor-double-face-boxerky-cierna-zafir-siva-p233212.html
Dnes som prvýkrát vyskúšal a môžem povedať, že splnili očakávanie, príjemné na tele, pod zimnými gaťami sa nehúžvali. Dokonca sú obojstranné, minus side strana je hrejivá ( mal som dnes ) a plus side strana asi pre teplé dni ?
https://www.sensor.cz/sensor-merino-active-3-pack-panske-trenky-cerna-modra-deep-blue_z31923/#18268
Veľkosť som volil podľa tabuľky, v páse sedia dobre, dĺžka do pol stehien, ale mám tenké nohy, tak v obvode okolo stehien sú voľnejšie.
Zobraziť komentár 08.11.2024 - 18:59:27
00
arrow_leftdopravam napísal:
Tiež som riešil túto dilemu a nakoniec som kúpil : https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie/spodna-vrstva-a-termopradlo/boxerky-a-nohavicky/sensor-double-face-boxerky-cierna-zafir-siva-p233212.html
Dnes som prvýkrát vyskúšal a môžem povedať, že splnili očakávanie, príjemné na tele, pod zimnými gaťami sa nehúžvali. Dokonca sú obojstranné, minus side strana je hrejivá ( mal som dnes ) a plus side strana asi pre teplé dni ?
https://www.sensor.cz/sensor-merino-active-3-pack-panske-trenky-cerna-modra-deep-blue_z31923/#18268
Veľkosť som volil podľa tabuľky, v páse sedia dobre, dĺžka do pol stehien, ale mám tenké nohy, tak v obvode okolo stehien sú voľnejšie.

Diky za tip, len na moj komfort maju velansvy medzi nohami a to ma potom derie. Dnes som si objednal Dynafit Speed Dryarn M Shorts, tie by mali byt bezsvove a su dlhe az po kolená. rozhodoval som sa este o kupe xbionic invent 4.0. no uvidime, mozno sa este k nim dopracujem.
Zobraziť komentár 11.11.2024 - 19:33:08
00
Vyskusal som Devold JAKTA MERINO 200 - oničom. Su volne na stehnach, naju svybv rozkroku a ten material je uplne tenucky.

Takmer bezsvove Dynafit Speed Dryarn M Shorts maju svy len v rozkroku, riadne obšieté. Neviem co na tom materialy stoji 40e ale to je podla mna aj pri devolte prestrelene.

Ako posledne teraz testujem xbionic invent 4.
V rozkroku su svy na miestach kde nedochadza k treniu a sedlo. Tepelny komfort zatial ok ale bolo len okolo 0 .nohy by mohli byt na stehnach dlhsie, uvidimenci sa nebudu vyhrnat, zatial je to ok.

Prikladam foto dynafitu bezsvovych termo

Prílohy:

Messenger_creation_574F8BB6-01E5-4E43-8A0C-54EC1DC90BA9.jpeg
Messenger_creation_574F8BB6-01E5-4E43-8A0C-54EC1DC90BA9.jpeg 428.5 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 18.11.2024 - 07:10:55
00
Píšeš že ťa rôzne gate drú. Malá otázočka, vyskúšal si používať krém na prdel?
Aby som bol k téme- používam spodné gate tiež keď mrzne, Lasting Adam (polypropylén), ploché švy majú len v rozkroku, drenie som zatiaľ na výjazdoch do 5 hodín nezistil.

Naposledy upravil bonfo dňa 19.11.2024 - 15:35:48, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 18.11.2024 - 12:38:53
00
arrow_leftbonfo napísal:
Píšeš že ťa rôzne gate drú. Malá otázočka, vyskúšal si používať krém na prdel?
Aby som bol k téme- používam spodné gate tiež keď mrzne, Lasting Adam (polypropylén), ploché švy majú len v rozkroku, drenie som zatiaľ na výjazdoch do 5 hodín nezistil.

Ano pouzivam krem skoro kazdy vyjazd. Ak su švy v rozkroku vydrzim tak polhodku bez nasledkov na cestaku, na horaku hodinu.
Zobraziť komentár 18.11.2024 - 12:50:38
00
keyboard_arrow_up