Potrebujem poradit ohladom tretier do max. 50€, ktore by sa dali pouzit s pedalmi SH pd-m505 Tretry chcem viac-menej len na test ako sa jazdi na naslapoch, ale ak by ma to chytilo tak aby sa dali pouzivat. Diky za odpovede
Mojmi favoritmi su tieto http://www.spoke-store.sk/shimano-sh-m064/#3
Co vy na ne?
Na začiatok nemusia byť zlé, ale aj tak by som si na tvojom mieste pár € priplatil a zobral niečo takéto http://www.suncycle.sk/sk/produkt/shimano-sh-xc30-cierne/5009. Za tých 12 € navyše máš o dosť lepšie tretry s tvrdšou podrážkou, ktoré budú mať lepší prenos energie, lebo nášlapy ti asi dosť chytia a s mmäkou podrážkou to nie je celkom ono . Pred kúpou si ich ale vyskúšaj, najdôležitejšie je aby ti dobre sadli a ak sa rozhodneš pre Shimano, tak tie sa kupujú o číslo väčšie ako nosíš bežnú obuv.
Na začiatok nemusia byť zlé, ale aj tak by som si na tvojom mieste pár € priplatil a zobral niečo takéto http://www.suncycle.sk/sk/produkt/shimano-sh-xc30-cierne/5009. Za tých 12 € navyše máš o dosť lepšie tretry s tvrdšou podrážkou, ktoré budú mať lepší prenos energie, lebo nášlapy ti asi dosť chytia a s mmäkou podrážkou to nie je celkom ono . Pred kúpou si ich ale vyskúšaj, najdôležitejšie je aby ti dobre sadli a ak sa rozhodneš pre Shimano, tak tie sa kupujú o číslo väčšie ako nosíš bežnú obuv.
no tvrdostou budu obe ako blato,tak aj 123ky alebo xc60...
Jasné že sa to nedá zrovnávať s tretrami za dvojnásobnú cenu, ale myslím že jemu keď začína s spd to bude bohate stačiť a že tie xc 30 sú dobrou voľbou a asi tak ľahko nezoženie niečo lepšie okolo 50 €.
chod ich vyskusat a uvidis. Ja som raz ked mali tiez tretry v akcii skusal jedny a nesadli mi vobec na nohu a este k tomu sa mi zdala dost meka podrazka
Mám podobné z minulej akcie. Okrem toho, že sa mi zdajú byť trochu mäkké sú v pohode, sadli dobre, aj tu platí, že tretry sa kupujú o číslo väčšie. Dobre sa v nich chodí.
Rozmýšlam či neupgradujem za tieto, vyzerajú byť menej teniskové.
Na začiatok sú podľa mňa ideálne.
Osobne po svojich skúsenostiach by som do lacných (mäkkých) tretier nešiel. Mám jedny aj ja, ale to naozaj len na presun do práce a na nákupy. Šľapať v nich viac ako 30km je utrpenie a obrovský rozdiel oproti kvalitným pevným tretrám. Za mňa, radšej priplať € a kúp rovno niečo pevné. Tretry vydržia určite bez problém 5-6 rokov, takže investícia navyše je minimálne rovnaká ako kúpiť "na skúšku" jedny a následne druhé.
Osobne po svojich skúsenostiach by som do lacných (mäkkých) tretier nešiel. Mám jedny aj ja, ale to naozaj len na presun do práce a na nákupy. Šľapať v nich viac ako 30km je utrpenie a obrovský rozdiel oproti kvalitným pevným tretrám. Za mňa, radšej priplať € a kúp rovno niečo pevné. Tretry vydržia určite bez problém 5-6 rokov, takže investícia navyše je minimálne rovnaká ako kúpiť "na skúšku" jedny a následne druhé.
tretry 5-6 rokov?? WTF? popuživam shimana dva mesiace a fakt nemam pocit že sa nedožiju druhej sezony Neaky ten padik oškru sa ti hned,alebo začala sa odliepať už teraz guma na nich z bokou podrážky...
neviem ludia ako jazdite jazdim shimano MTB tretry uz pomaly tretiu sezonu a nic sa neodliepa...padov prezili tiez zopar ( ale vsetky dost skarede) a nic im nieje
hmm super šimaňacke nesmrtelne tretry sa u mňa dožili až 4 mesiacov ))) neviem ako jazdite ja som najazdil tuto sezonu skoro 5 tisic a tie tretry su na odpis a ja som sklamany...neviem či mi uznaju reklamaciu neskoro som si všimol vadu..zajtra pridam aj par foto....
Som v robote,ale keď budem doma pridam orginal foto.Šipka ukazuje na miesto kde je sieťovina.Tam kde je to zakružkovane,ten spoj ,tak zospodu je tiež ta sieťovina,no a ta sa preslabila a spravila sa tam ako keby trhlina v tej sieťovine.Na pravej tretre asi 2,5 cm a na lavej 1cm,všimol som si to nedavno pritom ako som kamaratovi vychvaloval životnosť tretier
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jasné že sa to nedá zrovnávať s tretrami za dvojnásobnú cenu, ale myslím že jemu keď začína s spd to bude bohate stačiť a že tie xc 30 sú dobrou voľbou a asi tak ľahko nezoženie niečo lepšie okolo 50 €.
http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-CE963A09-A2D935B9/lidl_sk/hs.xsl/index_34950.htm
Rozmýšlam či neupgradujem za tieto, vyzerajú byť menej teniskové.
Na začiatok sú podľa mňa ideálne.