Čaute, chcem kúpiť nejaké MTB kraťasy a je ich na výber mnoho takže sa mi ťažko rozhoduje čo vziať.
Nech sa v tom dobre jazdí, není v tom brutal teplo a nech to má kvalitný materiál. A tiež neviem či to brať s vložkou alebo nie nemam s tým skúsenosti.
Tak do 70 e
Skúste hodiť nejaké typy - dík
Nebral by som z ali určite kraťasy a už vobec nie cyklovložku.. Jednak kvoli kvalite, keďže to máš na holej koži a za druhé nevieš čo za somarinu ti pošlú.. Tu ti nič nesedí ? definuj lebo e-shopov je tu milión na svk/cze a máš tam na výber kopec značiek, čiže niečo ti sadnúť musí, no trebalo by vyskúšať čo z aliexpresu tiež nevyskúšaš.. Ja mám silvini čo mi tu chlapci vyššie poradili a sú super ( mám Mko ale sedelo by mi aj Lko ) potom sú tu tie endura humvee čo som skúšal v shope a sedeli mi tiež.. dobrý strih majú aj fox značka, ale proste je ich tam fakt veľa nevrav mi že si z toho nevyberieš ci kks.. Inak Cyklovložka od silvini mi nereže, takže ju nenosím a celkovo do 30 stupnovej pekoty si to ani neviem predstaviť.. Mám luxusné sedlo na bajku naštastie tak ma prdel nebolí, ale nabudúcu sezónu si nejakú vložku poriešim
No ze mi tu nic nesedi znamena ze som si prebehol obchody v okoli a jednoducho strih mi na ziadnych vobec nesedel, v pase mi sedela jedna velkost no uz cez boky a vrch stehien mi boli obtiahute a nepohodlne, ak som zobral o cislo vecsie tak na bokoch a stehnach pohodlne no v pase uz zase velke.
Co mi ako tak sedi su este TLD Moto ale tie niesu nejak moc vzdusne no do tych 50km aj v horucave sa da ako tak zniest.
Z ali mam prave uz vyskusane ze mi strihovo sedia(to som bol az prekvapeny), priedusnost slusna da sa v tom odslapat aj cez 100km bez nejakeho vyraznejsieho varenia sa v nich, no pri tych dlhsich vyjazdoch potom uz zacinam citit ze sedlo zacina tlacit
doteraz som jazdil so Silvini Inner, ale pri výjazdoch cez 50km zadok pomerne trpí, obzerám sa preto po niečom lepšom, niekedy som aj 6-8 hodín v sedle. prípadne ak máte pozitívne skúsenosti s inými výrobcami, budem vďačný za inšpiráciu
čo konkrétne máš na mysli? rozmer sedla mám myslím dobrý, pred nejakým časom som s nimi laboroval a toto nie je bolesť od zlého rozmeru, tá prichádzala skôr, už po 20 km a boleli ma kosti, nie sedacie svaly.
Ahojte, budem pokračovať v téme, zháňam mtb kraťasy primárne určené na AM/EN, kompatibilné s cyklovložkou a strihom, kt. umožňuje aj použitie chráničov na kolená (POC Joint VPD Air Knee). Ideálne aby boli pohodlné, vzdušné (jazdím aj dlhšie výjazdy cez 50km) a niečo vydržali (budget neriešim). Viete pls poradiť nejaké, s kt. máte osobnú skúsenosť?
Troy Lee vyzeraju dobre celkom sa mi pozdavaju a este ma zaujali od Foxu ranger alebo este flexair no tie nemaju vlozku. Nemate niekto s nimi skusenost pri jazdeni ci su pohodlne ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Co mi ako tak sedi su este TLD Moto ale tie niesu nejak moc vzdusne no do tych 50km aj v horucave sa da ako tak zniest.
Z ali mam prave uz vyskusane ze mi strihovo sedia(to som bol az prekvapeny), priedusnost slusna da sa v tom odslapat aj cez 100km bez nejakeho vyraznejsieho varenia sa v nich, no pri tych dlhsich vyjazdoch potom uz zacinam citit ze sedlo zacina tlacit
nemá pls niekto skúsenosti s týmito vnútornými kraťasmi s modrou vložkou?
https://gonso.de/int-en/shop/bike-shorts/p119931-bike-underpants-sitivo-u-m
doteraz som jazdil so Silvini Inner, ale pri výjazdoch cez 50km zadok pomerne trpí, obzerám sa preto po niečom lepšom, niekedy som aj 6-8 hodín v sedle. prípadne ak máte pozitívne skúsenosti s inými výrobcami, budem vďačný za inšpiráciu
https://troyleedesigns.com/collections/skyline-shorts/products/sp21-tld-skyline-air-solid-shorts-w-liner-black
Alebo trosku terennejsie a menej air:
https://troyleedesigns.com/collections/all/products/sp21-tld-sprint-short-shell-solid-black
Najdes na razzo.cz alebo v shopoch po celom svete. Ak sa ti budu zdat drahe, tak konkretne Sprint dost dobre kopiruju Cinania na Ali.