Kúpil som ten King Carapax, mám problém s tým že ten červený úpinák mám presne v strede krku a zavadzia mi. Nemal by byť ten textil pri hrdle? Plus vnútro sa celé odliepa. Na hlave mi sedí dobre, ale tieto problémy sa mi nepáčia.
Neboj nic - ked sedi na hlave, tak je to 90% uspechu. Dlzku tej casti, kde je cerveny upinak nastav z vnutra v zadnej casti - ono sa to zda, ze popruhy su napevno, ale potiahni za opacny a tym sa ti skrati dlzka toho s upinakom. (vid foto kde)
Dopracujes sa k tomu, ze textil mas pod krkom, potom uz len dopasovat druhu stranu. Popruhy su dost dlhe, takze ja som ich po nastaveni skratil a opalil trosku nech sa neparaju.
Vnutro sa odliepa? Myslis tu vystelku? Moja
helma tiez dosla s minimalnym poctom suchych zipsov - neviem ci setrili alebo co. Dokonca na kazdej strane iny pocet suchačov. Este som to nespravil, ale chystam sa na to. Samolepiaci suchy zips pod vystelku a je to vybavene - toto nevidim ako problem, len ma mrzi, ze to za niekoho treba dorabat. Takých suchych zipsom mam na kilometre, takze je to ok.