Zdravím akú veľkosť kupujete navleky na tretry ? Ja to meral cm takže podľa dĺžky ? Mám tretry 43 a navleky chcem do chladnejšieho počasia .. ak je materiál elastický tak aby dobre držali že sa natiahne tak 1cm 2 môže byť návlek v pohode alebo kupujete väčšie 1-2cm ?
To je to že ju nekupujem na predajni ale cez online ? preto som chcel nejaké info… tretra 43 a navleky veľkosť L len navlek bol zmeraní a je 28cm a tretra 30cm
Tam často nejde len o veľkosť ale aj šírku, tvar, materiál atď Všeobecne sa nedá tvrdiť, že ti vybraný návlek bude sedieť na tvoju topánku. Sú navleky dole rozopincie? Ak hej, tak už som videla aj prípad keď sa nedal po obuti na tretru zapnúť.
Tam často nejde len o veľkosť ale aj šírku, tvar, materiál atď Všeobecne sa nedá tvrdiť, že ti vybraný návlek bude sedieť na tvoju topánku. Sú navleky dole rozopincie? Ak hej, tak už som videla aj prípad keď sa nedal po obuti na tretru zapnúť.
Áno sú návleky na zadnej strane je zips a na spodnej je guma … keďže to vidíš na fotke sa Ti môže zdať, že na priehlavku sadne … preto som sa pýtam Vás tých ktorý už navleky používajú či majú skúsenosť žeby ten 1-2 podľa dĺžky robilo iba elastická vlastnosť a návlek bude sedieť .. mám tretry 43 a návlek vidím 28cm a tretry som spodok meral tak 30cm … čiže keď kúpiš a číslo väčšie už to nemusí tak sedieť na tretre ako má … preto som s toho spravil vedu že ti môže voda alebo blato keď nie sú pevne tesné natiahnuť dnuka ….
Preto píšem, že to nie je také ľahké trafiť lebo som v predajni videla mnoho prípadov ako to ľudia skúšali a niektoré kombinácie sedeli a iné vôbec, nechcem z toho robiť tú raketovu vedu ako tu bolo naznačené ale snažím sa povedať, že takto online ti asi nikto nezaručí či ti tvoja vybraná kombinácia bude sedieť natesno alebo nie. A ktoré navleky chceš aj sa môžem opýtať?
Nie som vedec, len obycajny dochodca. Preto si nemozem dovolit kupovat lacne veci...
Mam trochu sirsie chodidlo a vysoky nart. Takze obuv zasadne kupujem v kamennej predajni, rovnako aj navleky. Radsej priplatim par € za moznost skusania.
Nie som vedec, len obycajny dochodca. Preto si nemozem dovolit kupovat lacne veci...
Mam trochu sirsie chodidlo a vysoky nart. Takze obuv zasadne kupujem v kamennej predajni, rovnako aj navleky. Radsej priplatim par € za moznost skusania.
Zdravím rád by som to praktizoval ale tu čo sú obchody tak skoro ani nejde zohnať návleky, takže riešim to nejako aj takto ✌️
Tieto neoprénové, ktoré plánuješ sú strečové tak by mali sadnúť na väčšinu bežných tretier, dosť sa podobajú BBB Heavyduty, ktoré sedeli zo všetkých, ktoré sme mali v predajni asi najlepšie, teda tieto s fixným spojením v strede podrážky (ešte bolu aj také rozopínateľné). Myslím, že navelčieš tie "menšie" ale nechcem aby si to bral ako ultimátnu radu
Ďakujem za rezenciu, presne kvôli tomu som na nich hľadel … ale oni sú L-ko veľkosť len nerozumiem potom že šiju rozmery, ktoré sú na 43tretry už skoro ako risk …. Ale zrejme do nich pôjdem … XL by už boli asi voľné …
Neviem prečo ani ako to robia tie rozmery. Počuj, kukám, že si zo Zvolena, fakt ani v BB nemáme predajňu, kde nejaké majú? Prípadne na Zvolenskej ceste je SKprofibike, síce veľkosklad ale podľa mňa, keby si ich poprosíl, že si chceš vyskúšať tie neoprénové BBB (oni sú dodávateľ ale nerobím reklamu len ti chcem pomôcť) tak by to šlo neviem, to len tipujem.
Ja som mala návleky len raz a to mi ledva sedeli na topánku, lebo nenosím také XC ale "teniskové" tretry a išli sme z Chaty pri Zelenom plese, začal lejak, kým som to obula už som mohla byť v dedine a okrem toho mi to ledva ledva sedelo okolo nohy ale vpredu na š***** to bolo voľné, tak som ich predala a kúpila si Simano GTX tretry (to bolo tak 13 rokov dozadu)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.decathlon.sk/p/998617918-82641_cyklisticke-navleky-shimano-s2100d-cierne.html?gbraid=0AAAAADeAzQ8M2mgLM-KqQKgOULCK_Dhx6&gclid=CjwKCAiAyfybBhBKEiwAgtB7fsX-nk73JC0nYtkX5trUghe9EiYbRw6ZbD2UF4oJbiasp0YqUXq-gxoCaw4QAvD_BwE
ak chodis tak moc na vyber toho nieje - ani Endura MT500 II co su tu v shope nie
hladaj tieto https://singletrackworld.com/2018/11/endura-mt500-plus-flat-pedal-overshoes-review/
ale vela stastia so zhananim, co som pozeral tak su uz len male velkosti, v miestnom shope ziadne
https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-batohy/navleky/na-tretry/endura-mt500-plus-navleky-na-tretry-cierne.html
Zatial sedia a drzia dobre na tenisku (adidas terrex GTX). Moc v nich nechodim len slapem a to je v pohode za tu cenu fajn.
Áno sú návleky na zadnej strane je zips a na spodnej je guma … keďže to vidíš na fotke sa Ti môže zdať, že na priehlavku sadne … preto som sa pýtam Vás tých ktorý už navleky používajú či majú skúsenosť žeby ten 1-2 podľa dĺžky robilo iba elastická vlastnosť a návlek bude sedieť .. mám tretry 43 a návlek vidím 28cm a tretry som spodok meral tak 30cm … čiže keď kúpiš a číslo väčšie už to nemusí tak sedieť na tretre ako má … preto som s toho spravil vedu že ti môže voda alebo blato keď nie sú pevne tesné natiahnuť dnuka ….
Návleky sú L rozmer a dĺžka je 28cm a tretra je 43 a dĺžka je 30 … tak čo XL a budú voľné ?
Zdravím rád by som to praktizoval ale tu čo sú obchody tak skoro ani nejde zohnať návleky, takže riešim to nejako aj takto ✌️
Ja som mala návleky len raz a to mi ledva sedeli na topánku, lebo nenosím také XC ale "teniskové" tretry a išli sme z Chaty pri Zelenom plese, začal lejak, kým som to obula už som mohla byť v dedine