Kratasy mam normalne s vreckami. neskusal som take specialne cyklo. jazdim len rekreacne a cca 1500 sk sa mi zda vela a aby na mna este pol mesta kukalo ako na .
Inac normal dres - znacku netusim(zlto cierny keby chcel niekto vediet )
Prilba - Giro Indicator (cierna)
Rukavice - Polednik Raster (zlto cierne)
Batoh - znacku neviem ale stal v Lidli 500 Sk aj s vakom na vodu a zatial max staci
Tretry - nemam stacia mi moje adidasy
veci cisto zalezi co jazdis.. pri nejakom DH alebo FR ak sa zrubes v elastakoch mozes ich zahodit a co je horsie tvoj zadok a stehna ti nebudu vdacne.. pri XC sice tiez ne ale riziko padu tam neni take velke.. ale elastaky maju mensiu pravdepodobnost ze sa o nieco zachytis, o nejaky krik alebo tak.. dalej ide o tvoj komplex z elastakov a ze pre niektorych ludi budes vypadat ako exot ak vlezies napr do potravin... nevyhoda elastakov a dresu su este pevne stanovene pruzky od slnka co sa pri volnych veciach nestava, resp nie je to opalenie tak presne ohranicene
co ma tak napada ze by som mal skocit nekam k vode trocha to zmazat a doladit farbu tela
nevyhoda elastakov a dresu su este pevne stanovene pruzky od slnka co sa pri volnych veciach nestava, resp nie je to opalenie tak presne ohranicene
co ma tak napada ze by som mal skocit nekam k vode trocha to zmazat a doladit farbu tela
Ked to raz na jar chytis tak sa toho len tak lahko nezbavis. Omnoho lahsie sa zbavis pocitu, ze to vadi.
Ja jednoznačne klasika, dres a elasťáky, všetko ostatné je pre mňa absolútne nepohodlné. Už len keď idem s frajerkou po hrádzi v kraťasoch ma bolí zadok.
skus exisport, ja som tam kupil tricko castelli za 800Sk, sice po mesiaci som ho reklamoval ale dali mi nove a gate mam sportfull za 1050sk, bez cyklovlozky uz ani na krok, co sa tyka tvojich pocitov, ze na teba ludia cumia ser na to dolezite je tvoje pohodlie ako nejaky ludia ktorych ani nepoznas, mam najradsej takych co sa hanbia a nenosia ani prilbu (samozrejme su aj take za ktore by som sa hanbil aj ja ) ale mam 3r syna ktory bicykluje uz bez pomocnych a tak sa raz vytal, ze hlava sa mu od chodnika len tak odrazila, keby nemal prilbu tak sme na traumacke, takze neries ostatnych a staraj sa o svoju pohodu a bezpecnost
kratasy BBB Freeride alebo take nieco. triko, kedy ako, bud Craft Trail Vented Sleeveless, alebo Treksport DryTee, alebo Milo Jagu. ponozky Bridgedale Impact (perfektne). boty Garmont Nagevi. prilba Catlike Shield2 a camel HAWG.
vacsina z toho je sice viac na outdoor ako na bike, ale to je tym, ze praktizoval som a stale praktizujem aj turistiku. a dres sa mi aj tak ziaden nepaci...
Ja jednoznačne klasika, dres a elasťáky, všetko ostatné je pre mňa absolútne nepohodlné. Už len keď idem s frajerkou po hrádzi v kraťasoch ma bolí zadok.
Samozrejme ze je na kazdom co si na bike oblecie a co mu je pohodlne,len som nasiel niektore znacky,ktore predavaju vyslovene MTB veci ako cyklo-"kapsacove"kratasy a dresy su trochu volnejsie,ale moc to na ludoch nevidno,vacsinou kazdy jazdi v elastakoch a drese(vcetne mna - najprv som sa aj trochu zdrahal,ale vyskusal som a je to na bike v pohode oblecenie),ale ako pise risototh som tiez taky turisticky typ a tiez nemam napr.cyklisticke topanky,pouzivam moje nove North Face Ultra 103 XCR a sedia na pedaloch perfektne,maju dobre vybezky,ktore fajn zapadaju do pedalov a noha sa nesmyka...
PS:to opalenie mi zas tak nevadi,snazim sa to dohanat doma na dvore
stan: prilba je samozrejmost
Mam od nich zimne s windstopperom zpredu, dlhe s trakmi. Bez vlozky. Pouzivam pod ne kratasy co uz trocha odsluzili. Naprosta spokojnost uz aspon tri zimy. Dokonca poznam ludi co cih zacali npsit aj na bezky.
Ja mam tieto http://www.nyna.sk/index.php?idm=1&idc=4&idp=43
spoko - vseobecna nevyhoda volnych nohavic- menej kvalitna vlozka a mensi odvod potu z tela vyhoda-mozes si sadnut na dreveny pen bez naslednej diery, lepsie ta opali - bez takych vyraznych pasov, ako pisali chlapi hore.
Ja uprednostnujem obtiahnute, volne su dobre na opekacky, a kratke trate
a agresivnu jazdu v terene medzi krikmi.
A na vlozku z volnych mozes obliect hocake volne gate/teplaky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prilba: Giro Skyline
rukavice: protismykove Longus
obuv: Axon Ranger (SPD)
http://www.dexter.g-sport.cz/
Inac normal dres - znacku netusim(zlto cierny keby chcel niekto vediet )
Prilba - Giro Indicator (cierna)
Rukavice - Polednik Raster (zlto cierne)
Batoh - znacku neviem ale stal v Lidli 500 Sk aj s vakom na vodu a zatial max staci
Tretry - nemam
P.S: nesmejte sa, ja som len rekreacny jazdec
Az tak sa mi tie veci nepaciliale skus pozriet toto...
Neda sa to dostat niekde u nas?Najlepsie PP a okolie...
Az tak sa mi tie veci nepaciliale skus pozriet toto...
Neda sa to dostat niekde u nas?Najlepsie PP a okolie...
v poprade skus cyklomax maju tam toho kopu.ved pozri ich stranku a tam maju ze co predavaju.a kratasy s plienkou si kup hned rozdiel pocitis.
veci cisto zalezi co jazdis.. pri nejakom DH alebo FR ak sa zrubes v elastakoch mozes ich zahodit a co je horsie tvoj zadok a stehna ti nebudu vdacne.. pri XC sice tiez ne ale riziko padu tam neni take velke.. ale elastaky maju mensiu pravdepodobnost ze sa o nieco zachytis, o nejaky krik alebo tak.. dalej ide o tvoj komplex z elastakov a ze pre niektorych ludi budes vypadat ako exot ak vlezies napr do potravin... nevyhoda elastakov a dresu su este pevne stanovene pruzky od slnka co sa pri volnych veciach nestava, resp nie je to opalenie tak presne ohranicene
Ked to raz na jar chytis tak sa toho len tak lahko nezbavis. Omnoho lahsie sa zbavis pocitu, ze to vadi.
vacsina z toho je sice viac na outdoor ako na bike, ale to je tym, ze praktizoval som a stale praktizujem aj turistiku. a dres sa mi aj tak ziaden nepaci...
To si tam bol s cibim?
PS:to opalenie mi zas tak nevadi,snazim sa to dohanat doma na dvore
stan: prilba je samozrejmost
Mam od nich zimne s windstopperom zpredu, dlhe s trakmi. Bez vlozky. Pouzivam pod ne kratasy co uz trocha odsluzili. Naprosta spokojnost uz aspon tri zimy. Dokonca poznam ludi co cih zacali npsit aj na bezky.
Ja mam tieto
http://www.nyna.sk/index.php?idm=1&idc=4&idp=43
spoko - vseobecna nevyhoda volnych nohavic- menej kvalitna vlozka a mensi odvod potu z tela vyhoda-mozes si sadnut na dreveny pen bez naslednej diery, lepsie ta opali - bez takych vyraznych pasov, ako pisali chlapi hore.
Ja uprednostnujem obtiahnute, volne su dobre na opekacky, a kratke trate
a agresivnu jazdu v terene medzi krikmi.
A na vlozku z volnych mozes obliect hocake volne gate/teplaky.