Ahojte chcel by som sa spýtať na prilbu Met Parachute. Dá sa použiť aj bez toho krytu na bradu? aby vyzerala ako obyčajná AM/EN prilba? A či je to kvalitná prilba ale myslím si že pri tej cene by mala byť
Prilba by mala v prvom rade dobre sadnut na hlavu. Ludske hlavy su velmi roznorode, takze co jednemu sedi dokonale u druheho moze byt katastrofa. Niekedy az po dlhsom jazdeni clovek pride na veci, ktore mu na prilbe prekazaju - takze skusat a skusat, kym sa nenajde ta prava.
A preco nie Bell Super 2? Da sa kupit od 90 a chranic brady sa da dokupit v pripade ze ho budes potrebovat. Ja ju mam a zatial som nenasiel ziadne minus...ale ako pisal Mage, treba ju skusit na svojej hlave.
Taktiež s tým súhlasím. Treba ju vyskúšať. Mne Bell Super 2 nesedela zato Parachute mi sadla ako uliata. Mám ju a z vlastnej skúsenosti môžem povedať že je super, aj keď odnimatelnu bradu by som veľmi ocenil ( zabil by som tým 2 muchy jedno ranou), je ľahká (700g) a dobre odvetrana. Žiaľ cena je zavratne vysoko
..mam Met parachute 2 uz vyse roka. ***** som na ksicht a museli mi okrem ineho zosivat dasna aj jazyk (sexi zazitok) hned potom som si kupil tu metku. Nejazdi sa mi v nej dobre. Plut aj smrkat som sa naucil, vadi mi ale obmedzeny vyhlad na hornej hrane. Neda sa to nijako upravit nastavenim. Chvilu drzi, prejdes nejaky hrbolaty usek a uz je zas v ociach. Rozmyslam ze tu hornu hranu obrezem, alebo budem dalej jazdit s Xen-kou...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rozmýšľam nad IXS Trail
Prilba by mala v prvom rade dobre sadnut na hlavu. Ludske hlavy su velmi roznorode, takze co jednemu sedi dokonale u druheho moze byt katastrofa. Niekedy az po dlhsom jazdeni clovek pride na veci, ktore mu na prilbe prekazaju - takze skusat a skusat, kym sa nenajde ta prava.
http://www.foromtb.com/threads/met-parachute-hes-2014.1073666/page-27#post-23176382