Zaujímalo by ma odkiaľ si kupujete cyklistické oblečenie, či z kamenného obchodu, alebo z nejakého internetového? Ak z netu, tak môžte hodiť konkrétny link. Ak z kamenného tak aspoň mesto, kde sa nachádza. Kde ste sa stretli s najlepšími cenami? ďakujem za všetky reakcie.
Využijem toto vlákno na otázku, ktorá je možno typu čo bolo skôr či vajce alebo sliepka....po 1,5 hodine v sedle ma na cesťáku už dost bolí zadok a teda kúpiť nejaké super top tu spomínané bibsy, alebo vymeniť sedlo? mam na biku nejake továrenské fizik argo nejake tušim...
ziadne drahe sedlo ani top gate ti nezarucia spokojny zadok. musia ti sediet. aj sedlo a gate. rodiely u gati su citelne - v materialoch, ako budu odvadzat pot, ci vlozku hned nepresedis, ako budu gate vetrat, schnut a pod. ale musi ti hlavne sediet strih, velkost a poloha vlozky. u sediel ako pohlcuju vibracie, ako dlho vydrzi zvrsok a cela konstrukcia sedla ... ale potrebujes najprv trafit sirku a hlavne tvar
a v neposlednom rade je to o zvyku. ak jazdis malo, nepravidelne tak zadok je proste citit.
Využijem toto vlákno na otázku, ktorá je možno typu čo bolo skôr či vajce alebo sliepka....po 1,5 hodine v sedle ma na cesťáku už dost bolí zadok a teda kúpiť nejaké super top tu spomínané bibsy, alebo vymeniť sedlo? mam na biku nejake továrenské fizik argo nejake tušim...
za mna este uplne inak, skus sa najprv pohrat s polohou sedla, hlavne sklon a predozadna poloha. aj vyska moze hrat rolu (ak je prilis vysoko). mne pomohla masivne zmena sklonu a paradoxne/neintuitivne opacne nez je odporucane, ja som zdvihal spicku. samozrejme, nesmie sa tym rozbit poloha voci pedalom a riadidlam, proste musi vsetko ladit…
Chalani dik za rady. Gatí mam niekolko, všetko su do 100 eur...a chápem, že ked si kupim aj nové za 300 tak to vobec nic nemusi vyriesit, rovnako aj so sedlom....kazdopadne poskúšam aj nastavenie pozicie, sklonu...ono je to samozrejme asi taka alchýmia, aby to zapasovalo všetko do seba...este upresním, že 1,5 hodiny som trocha prehnal, lebo ked rozmýšlam, tak problem začne byt po takých 2 hodinách, ale zas takých výjazdov je pomenej, zväčša 1-2 hodiny...Dudo aké máš ty sedlo,len pre ilustráciu?
SQ lab (cestak aj mtb) s konečne "správnou" šírkou po x rokoch hľadania a nastavovania a utešovania. Ale teda musím priznať, že ja nepoznám problémy s plienkami, ako sa tu opisujú. Rozdiel cítim max medzi hrubou a tenkou dlhých jazdách.
da sa zvyknut na kazde sedlo, jazdim roky aj tie hejtovane canyon sedla dodavane na bicykloch co kazdy hned meni, proste na jar clovek trpi, koncom leta dam aj celodenne vyjazdy, pri viacdennych 10-12h jazdach je este fajn pouzit na prdel nejake tie kremiky, aj teraz som bol na rtsk a mal som obavu ako obsedim, a siel som skoro 38 hodin v kuse, celkove 5 dnovy vyjazd a prdel bol ten najmensi problem, a sudocrem pomohol, v tej zime skor trpel chrbat, a vytrasene ruky po deravych cestach
Roman98 áno mám ich, pár príspevkov som písal vyššie, že je to kvalitný a hustejší materiál v porovnaní s Isadore napr a má to o dosť hrubšiu vložku. Ja mám veľkosť xxl, 194cm,105kg v čase keď som kupoval. Za mňa nič zlé neurobíš ak pôjdeš do nich, dostaneš kvalitu za peniaze. v Trnave v ToToSporte by mohli mať, stoji to za to zbehnúť a vyskúšať.
Ja mám GTS C2.. normálne nosím Castelli gate veľkosť L a tieto Assos som si objednal veľkosti M a S, s tým že jednu veľkosť vrátim. Obe veľkosti mi boli OK (S-ko samozrejme tesnejšie), ale nechal som si veľkosť S, keďže viaceré gate zvyknú časom trochu povoliť. Po roku nemám pocit, že by gate povolili, ale sedia mi super a neľutujem. Takže u teba by som to videl skôr na veľkosť M, ale aj L ti bude asi dobré.
Ja mám GTS C2.. normálne nosím Castelli gate veľkosť L a tieto Assos som si objednal veľkosti M a S, s tým že jednu veľkosť vrátim. Obe veľkosti mi boli OK (S-ko samozrejme tesnejšie), ale nechal som si veľkosť S, keďže viaceré gate zvyknú časom trochu povoliť. Po roku nemám pocit, že by gate povolili, ale sedia mi super a neľutujem. Takže u teba by som to videl skôr na veľkosť M, ale aj L ti bude asi dobré.
Ďakujem Objednal som L-ko, skúsim a uvidím. Pri najhoršom vrátim a objednám M-ko
Ja som inak prekvapivo spokojny s gatami od Santini ... daju sa vzdy vychytat nejake akciove ceny... a ich lycra je super pohodlna, obliekam sa pocitovo ako do teplakov... vlozka c3 je super, 5-6 hodin v sedle a spoko loko (samozrejme aj nejake to mazanie)
Mam z kratkych
assos t.cento
Castelli free aero race
Santini unico
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a v neposlednom rade je to o zvyku. ak jazdis malo, nepravidelne tak zadok je proste citit.
za mna este uplne inak, skus sa najprv pohrat s polohou sedla, hlavne sklon a predozadna poloha. aj vyska moze hrat rolu (ak je prilis vysoko). mne pomohla masivne zmena sklonu a paradoxne/neintuitivne opacne nez je odporucane, ja som zdvihal spicku. samozrejme, nesmie sa tym rozbit poloha voci pedalom a riadidlam, proste musi vsetko ladit…
Meriam 178cm, inseam mám 84cm a vážim 82kg, čo by ste brali, M alebo Lko? Neviem sa rozdohnúť, každý píše inak v recenziach
Ďakujem
ASSOS Mille GT C2 kraťasy s trakmi, black series
od 129 €
MOC 152 €Meriam 178cm, inseam mám 84cm a vážim 82kg, čo by ste brali, M alebo Lko? Neviem sa rozdohnúť, každý píše inak v recenziach
Ďakujem
Ahoj,
Roman98 áno mám ich, pár príspevkov som písal vyššie, že je to kvalitný a hustejší materiál v porovnaní s Isadore napr a má to o dosť hrubšiu vložku. Ja mám veľkosť xxl, 194cm,105kg v čase keď som kupoval. Za mňa nič zlé neurobíš ak pôjdeš do nich, dostaneš kvalitu za peniaze. v Trnave v ToToSporte by mohli mať, stoji to za to zbehnúť a vyskúšať.
ASSOS Mille GT C2 kraťasy s trakmi, black series
od 129 €
MOC 152 €Ďakujem
https://www.millet.com/sk_sk/collection/millet-x-canyon.html?page=1
umela inteligencia nie je vzdy inteligentna
23. MAY 2025 bolo preložene ako 23. může 2025
Mam z kratkych
assos t.cento
Castelli free aero race
Santini unico
Vyhotovenim
Castelli najslabsie
Santini/assos narovnako
Pohodlie pocas jazdy
Santini a castelli narovnako
Assos slabsi
Kazdy ma vsak iny zadok, ale v nasich koncinach sa to santini trosku zaznava na ukor castelli a sportful... a nie je dovod
Poraďte niečo do 150 s fakt dobrou kvalitnou vložkou? Santini / Isadore?
Zaujali ma napr. Tieto https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie/nohavice/kratke-elasticke/santini-unico-kratasy-s-trakmi-black-p179797.html