Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
Výpredaj -12% icebreaker Merino 125 Cool-Lite™ Speed tričko, ether
52,99 €
-12%
MOC 85,99 €
-12% Isadore Merino Short Sleeve Baselayer dámske tričko, majolica blue
od 59,99 €
-12%
MOC 75 €
-35% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer set, space blue/navy blue
83,99 €
-35%
MOC 129 €
a v neposlednom rade je to o zvyku. ak jazdis malo, nepravidelne tak zadok je proste citit.
za mna este uplne inak, skus sa najprv pohrat s polohou sedla, hlavne sklon a predozadna poloha. aj vyska moze hrat rolu (ak je prilis vysoko). mne pomohla masivne zmena sklonu a paradoxne/neintuitivne opacne nez je odporucane, ja som zdvihal spicku. samozrejme, nesmie sa tym rozbit poloha voci pedalom a riadidlam, proste musi vsetko ladit…
Meriam 178cm, inseam mám 84cm a vážim 82kg, čo by ste brali, M alebo Lko? Neviem sa rozdohnúť, každý píše inak v recenziach
Ďakujem
ASSOS Mille GT C2 kraťasy s trakmi, black series
129 €
MOC 152 €Meriam 178cm, inseam mám 84cm a vážim 82kg, čo by ste brali, M alebo Lko? Neviem sa rozdohnúť, každý píše inak v recenziach
Ďakujem
Ahoj,
Roman98 áno mám ich, pár príspevkov som písal vyššie, že je to kvalitný a hustejší materiál v porovnaní s Isadore napr a má to o dosť hrubšiu vložku. Ja mám veľkosť xxl, 194cm,105kg v čase keď som kupoval. Za mňa nič zlé neurobíš ak pôjdeš do nich, dostaneš kvalitu za peniaze. v Trnave v ToToSporte by mohli mať, stoji to za to zbehnúť a vyskúšať.
ASSOS Mille GT C2 kraťasy s trakmi, black series
129 €
MOC 152 €Ďakujem
https://www.millet.com/sk_sk/collection/millet-x-canyon.html?page=1
umela inteligencia nie je vzdy inteligentna
23. MAY 2025 bolo preložene ako 23. může 2025
Mam z kratkych
assos t.cento
Castelli free aero race
Santini unico
Vyhotovenim
Castelli najslabsie
Santini/assos narovnako
Pohodlie pocas jazdy
Santini a castelli narovnako
Assos slabsi
Kazdy ma vsak iny zadok, ale v nasich koncinach sa to santini trosku zaznava na ukor castelli a sportful... a nie je dovod
Poraďte niečo do 150 s fakt dobrou kvalitnou vložkou? Santini / Isadore?
Zaujali ma napr. Tieto https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie/nohavice/kratke-elasticke/santini-unico-kratasy-s-trakmi-black-p179797.html