Pani, otazka. Cyklo gate Castelli Competizione, odjazdenych cca 4000km a dost vyrazne sa mi vydrali vpredu, tesne nad vlozkou, v podstate v miestach kde sa nachadza "nadobicko" Je vidno narusene elasticke vlakna a zacinaju byt v tom mieste dost priesvitne. Menil som sedlo, cize moj tip, ze kombinacia tvaru / materialu sedla a mojej polohy na bajku (cestak) moze by za to zodpovedna? Mate niekto podobnu skusenost, ze by ste mi to vedeli potvrdit? Dik!
Pred cca rokom som dal reklamovat nohavice castelli competizione, z dovodu preslabovania materialu v zadnej casti. Reklamacia nebola uznana, ze chyba vznikla nevhodnym nosenim nohavic.
S nohavicami som bol spokojny aj ked zivotnost bola ozaj mizerna a kupil som si tie iste. Po necelom roku sa stretavam s rovnakym problemom.
Mal som vacsie ocakavania a mienku o kvalite,od tejto premiovej znacky. Je toto bezne?
Periem naruby 30C /800rpm zmykanie, susenie bez susicky
Nenosim batoh, dokonca ani telefon v zadnom vrecku dresu, zeby sa poskodili
Takto dopadli moje aj ženiné Sporfull kraťase. Tiež som si myslel, že značka, musí to niečo vydržať a ani sezónu sme ich nemali. Nyna kraťase takto vyzerajú po 3-4 sezónach...
Zase to nebudeme prat v rukach za mesacneho splnu, susit polozene na uterakoch, prat s najjemnejsim jemnym praskom na hodvab (spotene oblecenie).. a vyderie sa to tak ci onak.
Proste len nekvalitne nohavice/znacka. Kupit nove, ine alebo mat ich viac a striedat nech sa to tak skoro neznici.
V práčke to môžeš prať aj žmýkať úplne v pohode. Čudujem sa značke ako Castelli, že takéto veci neriešia a ešte robia zo zákazníka idiota. Toto sa mi stalo na asi 2 kúskoch od Castelli. Extréme často nosené na dlhé trasy hodne intenzívne, teda pot a svinstvo nadmieru. Niektoré kusy to vydržali, niektoré nie. Už tieto obtiahnuté veci našťastie nenosím, takže praobyčajné tričko TroyLeeDesign drží úplne v pohode ešte aj občasné nosenie bicykla na krčnej časti. Castelli som si dal v poškodenej časti aj zosilniť kamarátke, ale vydieralo sa to potom zas ďalej. Šmejd.
takto vyzeraju gate po 3-4 intenzivnych sezonach. osobne si nemyslim ze je to chyba materialu, znacky ako takej vobec nie - nemyslim ze si ten material castelli "pletie" sam pre seba. ak by to bola chyba materialu - zla varka - druhe by ti to nespravili. ak sa poskodenie opakuje, hladal by som chybu inde. lebo material na vlozke kde je najviac namahany odieranim o sedlo je ako novy. nemas napr. agresivny pot? na to miesto ktore je rozpadnute steka vsetok pod z chrbta. nemas gate priliz obtiahnute? nenosis na nich volne gate? alebo - nemal si na nich niekedy oblecene volne gate? ja som si raz tak znicil isadorky - mal som na nich oblecene volne gate a to suchanie materialov o seba nedali - dopadli rovnako ako tvoje poskodenie.
Nohavice (oboje) boli jazdene iba prilezitostne, pocas vikendov. Ziadne zavody ani nic take. Periem ich spolu s nohavicami znacky ALE, ktore su zatazovane uplne rovnako a nejavia absolutne ziadne znamky poskodenia. Vsetko bez avivaze, praci prostiedok urceny na sportove oblecenie.
Co bolo zaujivave, ze po neuznani reklamacie min. Rok a kupeni novych som stare uz zo satnika nevytiahol. Ked som si isiel dnes porovnavat, ci poskodenie je na rovnakom mieste vsimol som si, ze na starych sa tak dvojnasobne rozsirilo aj bez nosenia… mne to pride ako degradacia materialu, co mi je ozaj divne pri tejto znacke.
Zatial skusenosti iba s Casteli, Ale a no-name nohavicami ale problem iba castelli.
Moze to byť od agresívneho potu a natiahnutia,ale takéto sa mi objavovalo na viacrocnych nohaviciach. V 2003 som si kupil campagnolo gate a tie držali 15 rokov. Boli vyrobené v Albánsku.plavky to zvyknu robit na zadku od chlorovej vody v bazene
Skus si dat pozor ako si ich obliekas nemal by si ich prilis natahovat ale akoby rolovat na seba. Postupne po kratsich kuskoch. Mozno ak ich natahujes na dalej tak potrhas gumicky na latke.
podla mna castelli a sportful je co sa tyka nohavic tak trochu smejd... mal som sportful a katastrofalny material, priesvitne a aj strih nic moc. necitil som sa v nich dobre... trochu zaspali dobu si myslim... aj ked tie uplne najdrahsie nemozem hodnotit...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pred cca rokom som dal reklamovat nohavice castelli competizione, z dovodu preslabovania materialu v zadnej casti. Reklamacia nebola uznana, ze chyba vznikla nevhodnym nosenim nohavic.
S nohavicami som bol spokojny aj ked zivotnost bola ozaj mizerna a kupil som si tie iste. Po necelom roku sa stretavam s rovnakym problemom.
Mal som vacsie ocakavania a mienku o kvalite,od tejto premiovej znacky. Je toto bezne?
Periem naruby 30C /800rpm zmykanie, susenie bez susicky
Nenosim batoh, dokonca ani telefon v zadnom vrecku dresu, zeby sa poskodili
Dakujem za odpovede
Zase to nebudeme prat v rukach za mesacneho splnu, susit polozene na uterakoch, prat s najjemnejsim jemnym praskom na hodvab (spotene oblecenie).. a vyderie sa to tak ci onak.
Proste len nekvalitne nohavice/znacka. Kupit nove, ine alebo mat ich viac a striedat nech sa to tak skoro neznici.
Vypadá ako keby tie votkané gumičky boli rozožraté....
Ale môže to byť aj od potu ako píše Gusto
Co bolo zaujivave, ze po neuznani reklamacie min. Rok a kupeni novych som stare uz zo satnika nevytiahol. Ked som si isiel dnes porovnavat, ci poskodenie je na rovnakom mieste vsimol som si, ze na starych sa tak dvojnasobne rozsirilo aj bez nosenia… mne to pride ako degradacia materialu, co mi je ozaj divne pri tejto znacke.
Zatial skusenosti iba s Casteli, Ale a no-name nohavicami ale problem iba castelli.
taka otazka - neholis sa v tych miestach?
však preto sa pýtam...