neviem ti pomôcť, iba takto: kúp tú prilbu poriadnu na cenu nepozeraj ide o tvoju gebuľu. ja som sa ulakomil a tak ti poviem, že nechcel by som v mojej spadnuť lebo by som si asi rozbil gebulu o ňu a nie o zem. nie je totiž z polystirénu, ale nejakej sivej peny. má inmold technológiu, ale z vnútra má iba ostré hrany a futro sa rozpadlo. kúpil som ju kôli tomu, že bola žltá a môj vtedy nový prvý bajk bol žltý. ľutujem
Len zbytocne dlho nevyberaj. Viem o bikerovi co sa mu nepacila farba, tak ze pocka tyzden na novy tovar. Bol tri mesiace v kome nez odisiel. Pritom islo o banalny pad na hladkej ceste ( zahradky pri Tahanovskom tuneli v Kosicach ). Hociaka prilba je lepsia nez ziadna a za 1600 to uz nebude uplny odpad.
za 1600 sa da uz kupit aj nejaky ten inmold, ked som zhanal ja, tak som nasiel aj Giro vo vypredaji za 1500, nejake Bell myslim za 1200 a vsetko celkom slusne prevetrane, treba len pobehat.
MET mas za 1800 a kvalita mal som ju ked som zletel v 60km na asfalte a narazil som do zvodidiel a nic sa mi nestalo s hlavou nic ziaden otras mozgu nic a V KELLYS-e maju na ne dobre ceny
Dnes som si kupil prilbu Giro Indicator Celkom dobra akcia z 1500SK na 1100sk, a ktomu som kupil prilbu aj synovcovy k narodeninam, ktore ma az v july
Ty asi toho Bassa velmi zeries? Neskodilo by ho dat uz v novych farbach Discoveri na tvoje prispevky. Mal stasie ze nieje Nemec asi by si uz nezajazdil.
Dnes som si kupil prilbu Giro Indicator Celkom dobra akcia z 1500SK na 1100sk, a ktomu som kupil prilbu aj synovcovy k narodeninam, ktore ma az v july
Ty asi toho Bassa velmi zeries? Neskodilo by ho dat uz v novych farbach Discoveri na tvoje prispevky. Mal stasie ze nieje Nemec asi by si uz nezajazdil.
myslis ze to je tym ze je talian a nie nemec, ved ho talianska prokuratura oslobodil bol ochotny ist aj na DNA a bol ochotnejsi narozdiel od Ulricha ktori sa vyhybal vsetkemu som zvedavy po toho rocnom Gire a Tour na vsetkych ludi kt. mu nepraju
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale ked chces aby sa ti pacila tak si ju musis vybrat ty a nie cudzi ludia
to je skvele, ze vieme, o com rozmyslas. je to tak vzrusujuce
myslis ze to je tym ze je talian a nie nemec, ved ho talianska prokuratura oslobodil bol ochotny ist aj na DNA a bol ochotnejsi narozdiel od Ulricha ktori sa vyhybal vsetkemu som zvedavy po toho rocnom Gire a Tour na vsetkych ludi kt. mu nepraju