Prave som si z donutenia (stavka s bratom kto dlhsie vydrzi hore) precital vsetkych 12cisel VELO 2008 tak zbezne a napadlo ma preco nosim ten stit na prilbe ked som ani jedneho pretekara nevidel so stitom na fotkach ... ma to podla vas vyznam ? aky ? alebo radsej bez ? mozno preto ze ho vozim som este nevyhral MS v MX hmmm ?
vitaj v klube, tiez sa nechystam dnes spat, ja stit nosim uz len kvoli tomu ze aspon s nim vyzera ta prilba aspon trochu ludsky ale realne vyhody a nevyhody velmi nevidim. ale zavodnici to vies, setria gramy
aj ja ale som si nebol isty ci aj ty .... sa mi tak zdalo .... ale naspet k teme hodina uz pokrocila a stale ma nic nenapadlo ... pradavacka v miestnom shope ze vraj bike(shope) mi povedala raz ze koli aerodynamike co pri MTB pochybujem a na cestu sa aj tak nedavaju ....
hmm zdravim nespacov.......zial ja musim byt hore ale uz sa mi to krati...... no koniec OT silt ma pre mna a podla mna jednu funkciu a to ked trafis neajky konar aby ta netrafil do tvare...lebo ked si vsimnes silt precnieva od tvojej tvare neajky ten cm.....cize pomoze odviest konar na bok ....da sa povedať ze par krat ma uz zachranil pred fackou cez face.....tot môj nazor...funkcia aerodinamiky je podla mna blbost
teraz som to pozrel ja som bol 13. cas 5.59 .... ani mne to moc nevyslo som poslednych 15 km isiel ako mrtvy strasna kriza na mna dolsa to si pametam .... ale inak velmi pekny pretek bol ....
pripajam sa k teorii aerodynamickej blbosti, esteticka funkcia tu je a co sa konarov tyka tak povedat neviem, zatial to vzdy schytala prilba alebo okuliare, tvar len jemnejsie takze ziadny problem.
no jo ja tiez viem ze aerodynamika je blbost to mi len ona tvrdila .... ten konar moze byt celkom pravda okrem toho nevem .... ci to ma funkciu aj tienit slnko ? resp odvadzat dazd ked prsi tak ti nekvapka do okuliarov ?
1. celkovy vyzor prilby (so stitom vyzera tak sportovejsie)
2. plni funkciu siltu - tienidla. nechcel by som dostat niekde v zjazde priamy "zasah slnkom" do oci.
No ja som práve kvôli tieneniu dal šilt dolu. Takisto ako ma bránil pred slnkom tak som musel viac zakláňať hlavu aby som mal dobrý výhľad. Na bežné jazdenie mi to bolo fuk ale po 8+ hodinách na bajku ma značne bolel krk. Odvtedy šilt len sporadicky (keď ma to napadne) nasadím na helmu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
//inak vedel som ze to tu bolo
pre zmenu trosku k teme ; prilba bez siltu by mi nevadila, ked budem kupovat novu budem zvazovat aj take
<ziletkarsky look v horach ...
1. celkovy vyzor prilby (so stitom vyzera tak sportovejsie)
2. plni funkciu siltu - tienidla. nechcel by som dostat niekde v zjazde priamy "zasah slnkom" do oci.
jasne. ja ale nosim priesvitne okuliare. a preto mi sluzi stit ako tienidlo.