Moj ROX. 9.1 prestal fungovat po jazde v dazdi a blate (nefunkcne obidve spodne tlacidla). S tachometrom som bol velmi spokojny, kontaktoval som preto najskor vyrobcu a potom e-shop, kde som ho kupil, ci by vedeli zavadu nejako odstranit. Kedze dvojrocna zaruka mi vyprsala pred piatimi mesiacmi, nepomohli mi. Skusil som viacero e-shopov, ale Sigma ROX 9.1 sa uz na moje sklamanie kupit neda, vsade je nedostupna, nad bazarom som neuvazoval. Rozhodujem sa, ci ist do ROX 10, ale odradza ma to nabijanie baterie. Bol to aj dovod, preco som si nekupil Garmin 500 v tom obdobi, ked som si kupoval ROX 9.1. Ak ta
bateria v ROX 10 vydrzi dajme tomu 5 rokov, bude potrebne vymenit cele zariadenie? Co som mal moznost vidiet fotky na internete, nie su tam ziadne skrutky, ze by sa dal cyklopocitat rozobrat, ale je to pekne zalisovane.
Na stranke vyrobcu je uvedene nasledovne:
"The capacity of a Lithium Ion battery naturally decreases over the life cycle of the battery. The ROX 10.0
GPS lithium ion battery is guaranteed to maintain 75% capacity (9 hours) for up to 2 years, or 300 complete battery charge cycles; whichever comes first. After this warranty period, a battery exchange program is available through SIGMA SPORT USA for $79.99". Zdroj:
http://www.sigmasport.com/us/service_center/produkt_support/bikecomputer/antwort/?flash=1&produkt=144&jahrgang=11&frage=462&gruppe=1&sprache=2&typ=bikecomputer&id=324