Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ta funkcia okruhy je tak: ten moment ak ty stisnes tlacidlo tak akoby dal bod, a vypise ti udaje od zaciatku trenningu po ten bod, potom kazde dalsie stlacenie meria od predchadzajuceho bodu, cize primarne je to urcene na meranie okruhov tak ze ak jazdis nejaky okruh dookola viac krat, tak v urcenom mieste si vzdy stlacis tlacidlo a potom vies porovnat casy kazdeho kola, no ak chces v trenningu zmerat cas na nejakom useku tak musis stlacit tlacidlo na zaciatku aj na konci, potom to je pekne vidiet v sigma data centre kde si to tlacidlo stlacil. Najlepsie je ak si to vyskusas a potom pozries v PC a potom ak si do grafu zapnes zobrazenie kol (laps) sa ti v grafe zobrazia L1,L2,L3... a potom kliknes na to a zobrazi ti tabulku so vsetkymi parametrami, popripade pod grafommozes kliknut rovno na laps a zobrazi ti vsetky podsebou.
Ak si mal pred rox11 tiez sigmu, (ja som mal 14.12,rox6.0) tak je to to iste, nic sa v tomto smere nezmenilo.
Zobraziť komentár 01.04.2017 - 11:25:55
00
Dik za info vysvetlenie ja som mal 6 tam som využíval zvlášť funkciu stopiek na meranie úseku tie lap okruhy som nevyuzival.Tie laps na daný úsek start-stop sa dajú pozrieť aj priamo v Rox alebo v app či len v PC v centre Sigma.
Zobraziť komentár 01.04.2017 - 15:14:24
00
Daju sa pozriet v Roxe,v aplikacii mobilu aj v PC, cize kde len chces. V roxe ti ukaze hned po stlaceni tlacidla asi na 5sekund, potom si to mozes pozriet ked otvoris trenning: pamat/aktivity/vyberes ktory chces/okruhy/(ukaze ty spriemerovane vsetky okruhy/Zobraz okruhy (a tam ti uz podrobne ukaze kazdy okruh)
Inac ak si mal rox 6 ten mal na to orginal tlacidlo, a bolo to super, ja som to vzdy vyuzival ako stopky lebo netrebalo preklikavat na orginal stopky, stacilo len stlacit tlacidlo pri zaciatku a potom pri konci, a mal som cas zaznamenany. A takto to robim aj na rox 11.0
Zobraziť komentár 01.04.2017 - 19:25:28
00
Ja ťa mám nastavené auto okruhy 5km čo asi vypnem a využijem viac čo píšeš manuálne okruhy start/stop na vybraní úsek počas jazdy.Ta notifikácia hovor atď s mobilu musí byt nastavení bluetooth stále viditeľný na smartfóne aj keď je už spárovaní uložení smartfón v roxe.Niektori písali že im to niak nejde.A nahrávanie nových segmentov keď už mám uložené niake.Vzdy ich všetky aktualizuje ako na novo či len dohrá tie nové neulozene.Nakolko trocha to nahrávanie blbne s app sigmi na niekoľko krát preruší spojenie počas nahrávania.Cez pc v data centre som segmenti nenašiel len na strava stranke.
Zobraziť komentár 01.04.2017 - 19:46:50
00
Ja som automaticke okruhy hned na zaciatku vypol, co sa tyka notifikacii neviem, neskusal som, ale vsade sa pise ze to nefunguje, a aktualizovat segmenty ma len vtedy vyznam ak chces mat aktualne casy, najme KOM cas aby si vedel ako si na tom, ja som segmenty nahraval normalne cez PC, staci ak na stranke strava si poklikas tie segmenty ktore chces mat v rox ako oblubene (ta hviezdicka pri segmente) a potom v sigma data centre len kliknes na Update strava segments, No podmienka aby sa dali segmenty nahravat do rox je mat Strava Premium, my ako majitelia Rox11 sme dostali moznost vyuzit premium ucet na 2 mesiace zdarma, no ak uplynie ten cas tak ja urcite si platit za premium 8€ mesacne nemienim, z premium uctu by som vyuzil len to nahratie segmentov, co mi zato nestoji.
Zobraziť komentár 01.04.2017 - 20:19:18
00
Notifikácia mi ide v pohode skúšané síce len Viber vypise na obrazovke text správy.Treba mať zapnuté len dlhšie vyditelnost bluetooth cca 1hod či viac alebo stále zapnuta.Aby bola priama komunikácia spojenie.Aj keď napríklad na rádio handsfree tam nemusí byť.
Zobraziť komentár 02.04.2017 - 09:33:37
00
Caute. Tiez mam problem pri parovani so sigma link. Stale to chce aby som ich prepojil kablom, co je podla mna blbost. Ako ste si stym poradili?
Zobraziť komentár 09.04.2017 - 20:23:47
00
Niektoré telefóny majú problém s bezdrátovou komunikáciou s ROX 11. Druhá možnosť, je prepojiť Sigmu s mobilom káblom, ale potrebuješ na to USB OTG adaptér (a samozrejme USB OTG kompatibilný telefón, čo nie sú všetky).

Naposledy upravil MarinD dňa 11.04.2017 - 08:54:29, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 09.04.2017 - 20:26:11
00
Aha, cize na sigma link mozem zabudnut. Nevadi. Dalsia vec co som si vsimol oproti Rox 10, je absencia informacii o volnej pamäti. Myslim ze je to dolezita vec.
Zobraziť komentár 11.04.2017 - 08:52:11
00
Sigma link ti bude fungovať normálne. Ešte si v telefóne skontroluj, či si viditeľný pre ostatné BT zariadenia.
Zobraziť komentár 11.04.2017 - 08:57:10
00
S telefonom ma sparuje normalne. Len ked pusitm Sigma link, tak mi nejde pridat zariadenie, a chce odo mna ho spojit kablom.
Zobraziť komentár 11.04.2017 - 15:40:35
00
No tak potom máš asi smolu. Mne robilo presne to isté a nepodarilo sa mi to bezdrátovo spárovať. Ale u mňa viem, že bol problém v telefóne. Keď tak to páruj káblom, funguje to bez problémov.
Zobraziť komentár 11.04.2017 - 15:45:58
00
Len telefon mi musi podporovat USB OTG, co asi S 4mini nepodporuje.
Zobraziť komentár 11.04.2017 - 15:57:23
00
Mám Huawei p9lite v pohode skús ešte dať v nastavení nie len vyditelnost ale aj čas zapnutia bluetooth aspoň min 5min a viac.Asi to bude v podpore Androidu verzie.Skoda jednéj veci a mínus pre sigmu sú chýbajúce symboly náhradene textom.Ako u Rox 10 a nižších verziách nechápem.Sak znak srdca, kadencie,stopiek,kopca výšky je sto krát lepšie ako text aj zapamätať.Pripadne mali dať na výber v nastavení text/symboli škoda.Len to spraví možno ďalšia aktualizácia mohla by ináč spokojnosť. Ešte jedna vec samotné obrazovky v danom profile dajú sa meniť ako prvá za duhu a opačne poradie či len definovať údaje.
Zobraziť komentár 11.04.2017 - 17:40:51
00
Treba im napisat, aby spravili aktualizaciu. Ja mam s nimi dobre skusenosti, ked pom potreboval novy KEY pre DataCenter, tak bezproblemov poslali.
Zobraziť komentár 11.04.2017 - 17:55:22
00
keyboard_arrow_up