Lokalizácia
Formulár sa odosiela
v práci akási alternatíva Solviny z dávkovača a inak tekuté mydlo, doma iba tekuté mydlo. ale umývam si ruky, nie hodinky, nešúcham tým po nich. chemikálie nie, s tým nepracujem, krém na ruky Indulona červená, čo by malo byť bez problému. pranie bežné tekuté gely dostupné pre široké masy. napadá mi jedna vec, lyžiarsku bundu mám v oblasti zápästia natesno, ale nechce sa mi veriť že by tá protisnehová manžeta v rukáve toto spôsobila. tú bundu mám ale už dlho, aj pri tých hodinkách predtým som ju mal.
Zobraziť komentár 31.01.2025 - 07:53:42
00
mne to príde celkom pravdepodobné. Vsak skus nosit hodinky na pravej ruke, dlho, a uvidíš ;)
Zobraziť komentár 31.01.2025 - 22:13:58
00
mechanicky osuchane. stalo sa mi to napr. na jednom telefone kde som zanedbal vymenu ochrannej folie pod ktoru sa dostal prach
Zobraziť komentár 31.01.2025 - 22:37:44
01
Mechanicky osuchane som nemaval ani lacne digitalky s obyc. plastovym sklickom, ktore som nosieval 24/7 celorocne, nieto drahe hodinky s odolnym sklom.
Zobraziť komentár 01.02.2025 - 07:18:57
02
NIe je to obyčajné sklo, ale "Power Glass" 1. generácie - okrem "solárneho krúžku" okolo displeja konvertuje slnečné žiarenie aj celý povrch sklíčka - síce len nejakých 10%, ale každé percento sa počíta. Otázka je, ako to presne funguje, kde sa tá konverzná vrstva nachádza a ako je odolná v porovnaní s normálnym tvrdeným sklom. V 2. generácii už Garmin používa len ten krúžok okolo displeja (a je čierny, nie "medený") - možno je to normálny vývoj, možno boli s 1. generáciou nejaké problémy. Ktoré sa kľudne mohli prejavovať aj nižšou mechanickou odolnosťou - Garmin napr. píše "If damage occurs to the screen while using a third-party screen protector, the watch will not be covered under Garmin's warranty."
Zobraziť komentár 01.02.2025 - 16:23:16
02
Maju tazky zivot garminy. Minule prestali ukazovať tep po tom co som hodinu v kuse mlatil 4J buracim kladivom. Ale na nabijacke ozili :D

Prílohy:

20250211_141737.jpg
20250211_141737.jpg 137.72 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 15.02.2025 - 07:00:00
012
Chlapi, ak ma niekto prehľad, ako sú na tom teraz aktuálne hodinky Coros? Konkrétne ma zaujali Pace PRO, zaujíma ma hlavne porovnanie merania. Na internete je milión testov a porovnaní, len mi to všetko príde, ako platená reklama. Preto ma zaujímajú skôr reálne skúsenosti. Chcem ich na bike a beh (dáta s tým spojené) + orientačný celodenný výdaj kalórií.
Ďakujem za každý názor.
Zobraziť komentár 04.04.2025 - 20:42:09
00
zeby Dudo?
Zobraziť komentár 04.04.2025 - 20:48:25
00
arrow_leftFrancisek napísal:
Chlapi, ak ma niekto prehľad, ako sú na tom teraz aktuálne hodinky Coros? Konkrétne ma zaujali Pace PRO, zaujíma ma hlavne porovnanie merania. Na internete je milión testov a porovnaní, len mi to všetko príde, ako platená reklama. Preto ma zaujímajú skôr reálne skúsenosti. Chcem ich na bike a beh (dáta s tým spojené) + orientačný celodenný výdaj kalórií.
Ďakujem za každý názor.

Ak chces merať presne tep, tak jedine cez hrudný pás. Následne záleží aké máš ďalšie nároky na hodinky.
Zobraziť komentár 04.04.2025 - 21:15:01
00
Ja tiez coros mam aj hodinky a uz nejaky cas aj tachac. Neviem to ale porovnat s gaminom a ani vlastne zodpovedne posudit. Akurat teda ja som spokojny, preto som dokupil sj ten tachac …
Zobraziť komentár 04.04.2025 - 21:19:43
02
arrow_leftEroF1 napísal:
Ak chces merať presne tep, tak jedine cez hrudný pás. Následne záleží aké máš ďalšie nároky na hodinky.

Tepy počas jazdy, alebo behu vyžívam len orientačne, aby som vedel kde sa s nimi cca nachádzam. Na hrudný pás si akosi neviem zvyknúť, buď mi zavadzia, alebo ho zabudnem. Preto ma zaujíma presnosť snímačov na tých hodinkách. Napríklad v porovnaní s mojimi FR255.
Zobraziť komentár 04.04.2025 - 21:24:43
00
arrow_leftMarinada napísal:
Maju tazky zivot garminy. Minule prestali ukazovať tep po tom co som hodinu v kuse mlatil 4J buracim kladivom. Ale na nabijacke ozili :D

hehe no pekne si im dal. Ja som s mojimi predoslymi 5kami prerabal rodinny dom, cize betonovanie, zbijanie, malovanie, no proste vsetko okolo stavby. A prezili. Kamos ich teraz ma a stale funguju. 😀
Zobraziť komentár 04.04.2025 - 21:34:45
00
Kup si pas na rameno, uz aj Coros ma vlastny. Ja pouzivam s Coros hodinkami Polar. Oproti hrudaku ca. 3% nepresnost.
Pouzitelny snimac z hodiniek ma len top Garmin a Jablko. Daval som tu niekde porovnania, no netusim kde...
Zobraziť komentár 04.04.2025 - 21:37:26
00
Ak ti ide o orientačné hodnoty, tak nemusíš zabiť rozpočet do Garminov. Ale je pravda že Garmin a Apple majú najpresnejšie snímače aj keď si myslím že stále hrudný pás má proste navrch.
Zobraziť komentár 04.04.2025 - 21:40:36
00
Optické snímače sú už dnes dosť presné, problém je skôr pohyb hodiniek pri aktivite. Preto sú aj snímače na rameno presnejšie, aj keď snímač samotný môže byť rovnaký, ako v hodinkách...

https://www.hodinky-365.sk/blog/test-paznych-snimacov-coros-hr-monitor-a-polar-verity-sense
Zobraziť komentár 05.04.2025 - 08:36:25
01
keyboard_arrow_up