vopred sa ospravedlnujem ak sa tato tema uz riesila tu na fore, ja som to nikde nenasiel.
Moja otazka, resp. postreh sa tyka snimaca tachhometra. Zakupil som sigmu bc 16.12, je to papierovo slusny tachac. Zial, po namontovani, som zistil ze mi je nanic, nakolko snimac musi byt od magnetu vzdialeny max 5 mm. Neviem na ake typy si tieto tachace konstruovane, mam 3 bajky a ani na jednom nie je vzdialenost taka aby to snimalo rychlost!! Da sa to vyriesit podlozkou, ale to mi pripada ako dost od veci...
Vedeli by ste mi odporucit nejaky tachac ktory nema taykto problem? Dakujem za vsetky postrehy 👍
Ja sa prave chcem vyhnut tej podlozke, tak ma napadlo ci nahodou nema niekto skusenost s tachacom ktory funguje aj na vacsiu vzdialenost magnet-snimac ako je 5 mm 😕
Je to kompatibilne s novsou Sigmou(ANT+) ale aj mobilom.
Halové sondy potrebujú napájanie, preto niesu nato vhodné. V tých snimacoch sú presne tieto jazyckove relé.
https://www.sos.sk/articles/standex-meder/meder-nehodil-by-sa-vam-jazyckovy-kontakt-1155
Dávnejšie sa mi pokazil ten snímač tak som ho opravil s tým že relé má stalo 8Sk
To bola odpoveď na tvoju otázku:
aj s dôkazom