Ako riesite stekanie potu spod prilby do oci. Poslednu dobu sa mi to stava coraz castejsie a priserne to stipe az musim zastavit a utriet pot z cela. Neviem ci sa da pouzit daka celenka aby aj prilba plnila svoju funkciu.
Pouzivam cyklisticku satku a funguje spolahlivo aj v týchto horucavach po niekolkych hodinach jazdy na priamom slnku, ked zastavim vycapim ju na slnko nech trochu preschne a po chvili idem dalej ... http://www.sportove-oblecenie.sk/satek-craft-cool-0.html
Aj ja sa priveľmi potím. Nielen na bajku a nielen v týchto horúčavách. Používam zaväzovacie čelenky od Klimatexu: http://www.sportove-oblecenie.sk/celenka-zavazovacia.html
zadržia stekajúci pot do očí a pritom sa hlava vetrá.
Prilbu ale nenosím.
Ja dokonca tú čelenku nosím v zime pri zjazdovom lyžovaní. Čiapka je pre mňa priteplá. Je pravda, že manželka v chladných dňoch do mňa rýpe, že som jediný človek s holou hlavou na svahu. A pritom nemá pravdu. Nemám holú hlavu, mám čelenku.
V horucavach chodim len kratke vzialenosti k vode bez prilby s cyklistickou satkou namocenou do studenej vody, aby mi neprazilo na hlavu a mokra satka na hlave chladi.
Keď mi silno tečie pot, tak stačí zložiť okuliare a utrieť obočie, čelo (aj počas jazdy). Alebo zatlačím na špic prilby o čelo, nech sa výstelky trochu vyžmýkajú (bez okuliarov). Okuliare späť a šlapem ďalej V kopcoch jemne povolím prilbu, nech lepšie prúdi vzduch (ale nech stále bezpečne drží), okuliare prípadne dolu z očí.
Hlavne je velmi stylova. Zivo to vidim - kvalitne cyklo oblecenie, karbonovy bajk, SPD tretry, rukavice, imidzove slnecne okuliare a na hlave kus bielej neforemnej handry.
To máš pravdu, no tam kde jazdím sa aj muchy otáčajú, či ako sa to píše..
Jedine ak by ten na hovno imidž vadil srnkám, diviakom, ježovi a veveričkám čo sem tam stretávam..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.sportove-oblecenie.sk/celenka-zavazovacia.html
zadržia stekajúci pot do očí a pritom sa hlava vetrá.
Prilbu ale nenosím.
Ja dokonca tú čelenku nosím v zime pri zjazdovom lyžovaní. Čiapka je pre mňa priteplá. Je pravda, že manželka v chladných dňoch do mňa rýpe, že som jediný človek s holou hlavou na svahu. A pritom nemá pravdu. Nemám holú hlavu, mám čelenku.
http://www.amazon.com/Sweat-GUTR-FBW00-Sweatband-FROST/dp/B000YDK968
Pouzivam to na volejbal namiesto celenky, le myslim ze to je primarne urcene na cyklistiku. Funguje to naozaj dobre a ani neviem ze to na hlave mam.
Ja pouzivam tuto celenku spokojnost maximalna
Dakujem za navrhy.
Lacné, kvalitné, nie je v nej veľmi teplo ani v tých najväčších horúčavách na slnku..
Jedine ak by ten na hovno imidž vadil srnkám, diviakom, ježovi a veveričkám čo sem tam stretávam..
Ja používam šatku s polypropylénu je ľahká, vzdušná a hlavne funkčná.