mam prilbu Fox Flux 09, je ok, ale chyba mi sietka. Pri kupovani som na to akosi zabudol ako to vyriesim, aby mi do vlasov cosi nevletelo? dik za konstruktivne napady
Ja nosim pod prilbu satku - taku tu rukavovitu, co sa da vyuzit na tisicero sposobov. V lete to navyse vyborne odsava pot, takze mi tak nesteka po cele popod okuliare a tak...
Mas nejaky specialny dovod sa bat, aby ti do prilby nieco vletelo ( myslim hmyz a mozna alergia trebarz ) ? Lebo mne za tie roky co jazdim do nej nevletelo este nic, takze to vobec nijako neriesim. Ak ten dovod mas, asi bude lepsie vymenit prilbu za taku, ktora ma predne otvory prekryte sietkou. V akejkolvek satke sa ti v lete bude hlava prehrievat.
Presne ako píše vysokonapäťový Drót. hehe
Keby si ale predsa chcel sieťku je to jednoduché. Kúpiš 2,5 kg jabĺk, zožereš ich, na hlavu dáš prilbu a potom cez hlavu a prilbicu sieťku z jabĺk. Budeš vyzerať potom ako tie jabĺčka pri kúpe. Pre lepšie pochopenie prikladám obrázok. hehe
Ja by som hlavne nestaval ziadne prekazky prietoku vzduchu prilbou... otvory v prilbach (nemyslim tie najlacnejsie za 5 centov) su navrhovane tak, aby na seba vzduchove kanaliky nadvazovali a zabezpecili dobry prietok vzduchu.
Riesenie s okennou sietkou zamedzi minimalne 50% prietoku vzduchu...
Pod prilbu sa mi dostal hmyz niekolkokrat a vzdy bol v okamziku vonku zadnymi kanalikmi...
no prilba sa našťastie nerozpustila. a prietok vzduchu a 50%. no ja ti neviem, ale asi máš na to dobrý vzorec. mne to bez výpočtov aj zo sieťkou fučí po plešine až až. a už žiadny hmyz pod prilbou neriešim a že pred tým ho bolo a som na to dosť citlivý nakoľko som obdarený už pomerne vyšším čelom
tak diky za nazory, niektore velmi funky kazdopadne, novu prilbu kupovat nejdem, majstrovat sa mi nechce , takze mozno satka. sem-tam sa mi stalo, ze cosi vletelo pod prilbu, ako bolo spomenute, aj odletelo, ale nebolo to nic prijemne. pruser by bol, keby to je bodavy hmyz, kedze mam miernu alergiu. mate niekto skusenosti, ze ste sa vysypali po nalete hmyzom pod prilbu?
Ja si len neviem predstavit, co by sa dialo, keby som nemal satku pocas minulorocneho zamorenia komarmi v Karpatoch - mal som ju dokonca aj cez usi ako v zime Repelent striekat do vlasov a za usi...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keby si ale predsa chcel sieťku je to jednoduché. Kúpiš 2,5 kg jabĺk, zožereš ich, na hlavu dáš prilbu a potom cez hlavu a prilbicu sieťku z jabĺk. Budeš vyzerať potom ako tie jabĺčka pri kúpe. Pre lepšie pochopenie prikladám obrázok. hehe
A medveď určite nepreletí. hehe
Riesenie s okennou sietkou zamedzi minimalne 50% prietoku vzduchu...
Pod prilbu sa mi dostal hmyz niekolkokrat a vzdy bol v okamziku vonku zadnymi kanalikmi...