Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ahojte. Používam trenažér Elite Suito a všetko funguje ako má, len na najľahšom prevode (36/32) mi berie akoby polovičnú kadenciu. Idem cca 80ot. a ukazuje mi tak 35-44ot. Na nejakom fóre som našla takúto odpoveď (z prekladača):
Suito (a aj iné Elite trenažéry) používa bezsenzorový algoritmus kadencie.
Vypočítava kadenciu z mikrovariácií, ktoré sa objavia pri rýchlosti, keď stlačíte pedál.
Tento algoritmus zaisťuje dobrú aproximáciu kadencie v štandardných podmienkach, ale môže zlyhať v inej situácii (napríklad keď reťaz nie je napnutá, hlavne pri vysokej kadencii a nízkom výkone).

Osobne si nemyslím, že by reťaz bola voľná a určite nejdem nejaké moc nízke watty, takže zisťujem ako to riešiť. Máte niekto podobnú skúsenosť? Či dať trenažér reklamovať?
Ďakujem
Zobraziť komentár 20.02.2023 - 11:45:36
10
Ahoj, mne to funguje úplne rovnako. Pri ťažších prevodoch ukazoval veľmi reálne čísla, pri veľmi nízkych prevodoch tiež akoby len polovicu. Čiže predpokladám, že to bude takto so všetkými kusmi tohto modelu. Ja som to vyriešil tak, že používam externý senzor kadencie (ktorý som ale už mal aj predtým, čiže len som ho pripároval namiesto Suito kadencie).
Zobraziť komentár 20.02.2023 - 12:53:06
00
keyboard_arrow_up