nemyslím, že kamenní obchodníci plačú práve pri tomto druhu tovaru (pozri si bežný netový obchod v ČR a zrátaj si koľko tretier ponúkajú, podľa mňa je to bieda)....to nie sú reťaze, kazety,
brzdy a pod...tretry si chce každý vyskúšať a až potom lacno kúpiť...tiež by si sa tváril, že ti to je fuk, keby si vlastnil kamenný obchod a ľudia by si chodili k tebe tie
tretry skúšať a potom by si každý 3tí kúpil tie tretry na nete? ja isto nie...jedno treba jasne napísať - aj pri tej istej značke ti nebudú sedieť všetky modely rovnako a mať ešte ku každému modelu komplet vzorky vo veľkostiach je podľa mňa holá utópia...aspoň teda na Slovensku, ale ani naši západní susedia nie sú na tom lepšie v tejto oblasti a tam je ako dobre vieme cyklistika na inej úrovni...
jednoducho, nie že by tretry a oblečenie neboli pre predajcov atraktívne, ale ich obrátkovosť (dúfam, že som použil ten správny ekon. výraz, už si fakt nepamätám) je veľmi malá a viažu značné množstvo prostriedkov a preto sa netreba diviť, že mnohokrát v niektorých obchodoch tieto veci ani neponúkajú...