Lokalizácia
Formulár sa odosiela
nemyslím, že kamenní obchodníci plačú práve pri tomto druhu tovaru (pozri si bežný netový obchod v ČR a zrátaj si koľko tretier ponúkajú, podľa mňa je to bieda)....to nie sú reťaze, kazety, brzdy a pod...tretry si chce každý vyskúšať a až potom lacno kúpiť...tiež by si sa tváril, že ti to je fuk, keby si vlastnil kamenný obchod a ľudia by si chodili k tebe tie tretry skúšať a potom by si každý 3tí kúpil tie tretry na nete? ja isto nie...jedno treba jasne napísať - aj pri tej istej značke ti nebudú sedieť všetky modely rovnako a mať ešte ku každému modelu komplet vzorky vo veľkostiach je podľa mňa holá utópia...aspoň teda na Slovensku, ale ani naši západní susedia nie sú na tom lepšie v tejto oblasti a tam je ako dobre vieme cyklistika na inej úrovni...

jednoducho, nie že by tretry a oblečenie neboli pre predajcov atraktívne, ale ich obrátkovosť (dúfam, že som použil ten správny ekon. výraz, už si fakt nepamätám) je veľmi malá a viažu značné množstvo prostriedkov a preto sa netreba diviť, že mnohokrát v niektorých obchodoch tieto veci ani neponúkajú...
Zobraziť komentár 29.05.2009 - 18:48:54
00
ok beriem tvoje argumenty.

ale stale si nenapisal jednu vec - ak budu vsetci obchodnici postupovat podla toho co si napisal, tak KDE A AKO SI MAM KUPIT TRETRY KTORE CHCEM? jednoducho na ne mam zabudnut a jazdit v "slapkach", lebo ziaden obchodnik mi ich neobjedna kvoli strachu z toho, ze by na tom prerobil?

ps: tie vzorky by ale nemuseli byt plnohodnotne tretry. stacilo by nieco na odskusanie velkosti. alebo nejaky etalon od firmy NW.
Zobraziť komentár 29.05.2009 - 20:14:47
00
Kúpiť tretry na Slovensku je strašný problém . Konkrétne NW a spomínané ISAKO . Objednal som si tretry NW v istej cyklistickej predajni, po vyskúšaní aj určitú veľkosť a model. Ešte minulý rok . A teraz je koniec mája a tretry ešte stále nemám. Vraj viazne objednávka z Talianska. A to som na seba nechal kontakt pre vážny záujem o tie tretry. Na koniec ešte perlička. Keď som tam volal, bolo mi povedané, že už prišli a vraj majú aj moju objednanú veľkosť. Ok, sadol som do auta urobil 65 km tam a 65km naspäť a on povie že sa zmýlil a moju objednanú veľkosť nemá. No proste prístup k zákazníkovi jak sviňa.
Zobraziť komentár 29.05.2009 - 20:52:08
00
ok beriem tvoje argumenty.

ale stale si nenapisal jednu vec - ak budu vsetci obchodnici postupovat podla toho co si napisal, tak KDE A AKO SI MAM KUPIT TRETRY KTORE CHCEM? jednoducho na ne mam zabudnut a jazdit v "slapkach", lebo ziaden obchodnik mi ich neobjedna kvoli strachu z toho, ze by na tom prerobil?

ps: tie vzorky by ale nemuseli byt plnohodnotne tretry. stacilo by nieco na odskusanie velkosti. alebo nejaky etalon od firmy NW.

holt, nie vždy všetko sa bude dať kúpiť v tom obľúbenom obchode...s tým sa jednoducho treba zmieriť...ja by som to riešil asi tak, že by som zavolal do Zanza, že ktorý iní obchodníci na východe majú v ponuke NW, príp. či oni sami náhodou ešte tie tretry nemajú na predajni a potom si nejaký ten obchod vytipoval...stojí to isto čas a aj peniaze, ale to je vždy tak...ak neuspeješ v SR, www.lomtrading.cz bude podľa mňa ďalšia vhodná adresa...

určite to, čo som napísal nie je to, čo by sme si radi predstavovali, ale bohužial je to tak...
Zobraziť komentár 29.05.2009 - 21:11:10
00
si kupujem už dlhé roky tretry jednej značky a nemám potom problém s veľkosťou, ale ako piše katko bohužial je to tak
Zobraziť komentár 29.05.2009 - 21:16:55
00
holt, nie vždy všetko sa bude dať kúpiť v tom obľúbenom obchode...s tým sa jednoducho treba zmieriť...ja by som to riešil asi tak, že by som zavolal do Zanza, že ktorý iní obchodníci na východe majú v ponuke NW, príp. či oni sami náhodou ešte tie tretry nemajú na predajni a potom si nejaký ten obchod vytipoval...stojí to isto čas a aj peniaze, ale to je vždy tak...ak neuspeješ v SR, www.lomtrading.cz bude podľa mňa ďalšia vhodná adresa...

určite to, čo som napísal nie je to, čo by sme si radi predstavovali, ale bohužial je to tak...

No podľa toho čo si napísal výsledok je asi takýto – tretry ktoré chcem stoja napríklad 100eur po obvolaní a napísaný niekoľkých sprav a dajme tomu aj zopár vyjazdou autom zistíš že tie tretry už stoja 150uer A TO JE PROSTE SUPER A SOM STRASNE STASTNY ZE ZIJEM NA SLOVENSKU
Zobraziť komentár 29.05.2009 - 21:20:56
00
prečo volať,načo pisať SMS maile su na čo na parádu? :wink:
Zobraziť komentár 29.05.2009 - 21:22:36
00
Ano máš pravdu aj som to tak myslel ale som to trosku obrazne prehnal :mrgreen: . Ale ak som doteraz jazdil sportovo-turisticke a teraz chcem kúpiť niečo lepšie tak musím tie tretry vyskúšať a potom už môžem postupovať ako vravíš kupovať jednu veľkosť od jednej značky :idea: .
Zobraziť komentár 29.05.2009 - 21:32:01
00
a spoliehať sa na to, že výrobca nebude príliš meniť strih nových modelov...ako som videl, tak napr. rasto má Sidi Bullet...tam sa za dlhé roky zmenila fakt asi len farba podrážky z čiernej na sivo čiernu a farebné kombinácie...nič viac...ale napr. ten NW má skoro každú sezónu iný dizajn zvršku a to čo sedelo pred rokom, nemusí teraz...a to som ti asi nepomohol... :mrgreen: ja som si tiež nebol moc istý či budú Sidi Eagle 5ky to isté ako staré Bullety, keď som ich kupoval na nete...našťastie to sedí ako uliate a som spokojný...
Zobraziť komentár 29.05.2009 - 21:38:31
00
Presne o tom hvorim akekolvek SIDI si kupim velkosť sedí v akomkoľvek modely.
Robert a čo ine značky tretie veď je ich spusta SIDI,Adidas,Shimano,Spajslik,Answer atď.Čo tak sa pozrieť po nejkom vyhovujucom modele pre teba na tieto značky?Alebo máš od NW vybratý konkrétny model ktorý ťa oslovil?
Zobraziť komentár 29.05.2009 - 22:09:42
00
Chcem NW RAPTOR S.B.S. a čo sa týka iných značiek tak Adidas by som bral ale tie v mojom okolí nikde nenájdem Specialized , Answer som skúšal ale vôbec my nesedia a SIDI tak na tie ma nahovára kamos ale nemal som moznost skúšky žiadneho modelu .
Zobraziť komentár 29.05.2009 - 22:36:09
00
Daš SIDI na nohy a nebudeš chcieť nikdy nič iné :mrgreen: v okolí sa SIDI nikde nepredávaju? Spejšliky maju jedinu nevýhodu pokial ti na nohu nesadne tá ich BG tak smola nepomože nič ak ano paráda.Maš vysoký nart alebo nejaké podobne deformácie nohy?Ak nie riskol by som to s kludným svedomim a zobral veľkosť aku bežne nosim ale to hovorim za seba.
Tip skus napisať Turbimu viem že robil predobjednávku tušim aj na tieto tretry možno bude mať velkosť a bude ochotný ti ich na tvoje náklady poslať na vyskušanie za pokus to stoji.
Zobraziť komentár 29.05.2009 - 22:50:19
00
nechapem, co tu nariekate, kup si tretry cez web a ak nesadnu, tak ich vrat... riskujes iba postovne... :roll:

a ak si si nie isty velkostou kup si troje a dvoje vrat... stale len jedno postovne navyse :idea:
Zobraziť komentár 30.05.2009 - 00:18:00
00
... nikde neviem zohnat moju velkost - 41 alebo 41,5 (podla toho ktore mi sadnu). v KE som nenasiel obchod kde by som si mohol aspon vyskusat nejake v tejto velkosti....

skús na Hlavnej 5...športcom, mali tam celkom slušný výber NW....
Zobraziť komentár 30.05.2009 - 09:22:35
00
...ak neuspeješ v SR, www.lomtrading.cz bude podľa mňa ďalšia vhodná adresa...

Tu asi moc nepochodíš. Minulí rok som chcel od nich kúpiť dres, a odpísali mi že na Slovensko nemôžu poslať, že predávajú len pre ČR.
Zobraziť komentár 30.05.2009 - 12:11:37
00
keyboard_arrow_up