Čaute, vedeli by ste mi poradiť alebo odporučiť nejaké tretry pre skutočne veľmi širokú nohu a zároveň veľmi úzky členok? Šírku cez prsty (respektíve cez kosti - od kosti palca po malíček, halux sa to volá) - mám cca 11cm, a členok (i pätu) uzučký dámsky. Diky moc
mne sú spešly úzke, mám 46 aby mi tam vošla noha tak musím zobrať 48, ale potom sú dlhé
také NW má širší strih, aj Lake celkom ušli ale asi zavisí od modelu.
tá úzka päta, ale bude problém.
Mimochodom, zatiaľ jediná značka ktorá uvádza aj sirku topánky, pátral som po niečom takom, písal som aj nejakým výrobcom, ale jedine u týchto som to objavil.
Dnes nove lakofky na nicenie. Som zvedavy ake budu. Zobral som o cislo vacsie (47) nakolko som cital ze fizik su uzke a je to asi tak. Pred palcom mam asi 2cm miesta cize na dlzku by asi stacili 45,5 ale na sirku su mi akurat. Otazka kolko vydrzia tie suchace. Ale za 50€ to bude na blblnutie stacit a usetrim ine 300 eurove 😁
Fizik TEMPO POWERSTRAP R5 https://www.fizik.com/eu_en/tempo-powerstrap-r5.html
Tak ked viem ze Fyzik su uzke tak kupim inu znacku kde su sirsie a s dlzkou ako treba. Toto mi pride ako vyhodenych 50 eur. Nie som si isty ci si vobec kufre nastavis tak ako maju byt ked su ti tak velke.
Skusal som aj ine znacky a vsetko je uzke takze to mam jedno. Jedine co mi zatial sedeli su sworks a aj tie su kusok dlhsie a jazdi sa mi v nich dobre. Hack3r viem neviem, nikdy som to nemal. Jeden tvrdi ze treba brat vacsie druhy ze normalne cislo ake nosim beznu obuv. Tak som to riskol. Nie je to tak vela penazi. Ked tak predam. Lepsie ako kupit 200-300 eurove co nebudu sediet.
Pozeram kufre na sworks mam uplne vpredu cize aj ked su dlhsie tak by som mal posuvat kufre dozadu a tam je more miesta.
Skusal som aj ine znacky a vsetko je uzke takze to mam jedno. Jedine co mi zatial sedeli su sworks a aj tie su kusok dlhsie a jazdi sa mi v nich dobre. Hack3r viem neviem, nikdy som to nemal. Jeden tvrdi ze treba brat vacsie druhy ze normalne cislo ake nosim beznu obuv. Tak som to riskol. Nie je to tak vela penazi. Ked tak predam. Lepsie ako kupit 200-300 eurove co nebudu sediet.
Pozeram kufre na sworks mam uplne vpredu cize aj ked su dlhsie tak by som mal posuvat kufre dozadu a tam je more miesta.
Pozri napr Shimano RC502 Wide, je to sirsia verzia. Ale viac vyrobcov robi wide
Uvidime ake budu tieto. Na vyskusanie sedia celkom dobre ale to je klamlive. Kupoval som pearl izumi, vyskusal v obchode, kupil a pri jazde zistil ze ma tlacia na malickoch, nie vzdy ale casto a po dlhsej dobe. V predajni som to necitil. Aj som ich dlho nenosil koli tomu.
Tak ked viem ze Fyzik su uzke tak kupim inu znacku kde su sirsie a s dlzkou ako treba. Toto mi pride ako vyhodenych 50 eur. Nie som si isty ci si vobec kufre nastavis tak ako maju byt ked su ti tak velke.
Podla foto su mu tak o 2cm dlhsie, toto napadne kupit len miestne nakupovacie eso
Ale kupit napr. v rure tvarovatelne Bonty nie, radsej usetrit, hlavne ze je lacne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
také NW má širší strih, aj Lake celkom ušli ale asi zavisí od modelu.
tá úzka päta, ale bude problém.
https://shop.bontcycling.cz/silnicni-tretry/tretry-bont-riot--white-black/
ako je to z veľkosťou ? v porovnaní s bežným číslovaním.
https://shop.bontcycling.cz/jakou-zvolit-velikost/
Mimochodom, zatiaľ jediná značka ktorá uvádza aj sirku topánky, pátral som po niečom takom, písal som aj nejakým výrobcom, ale jedine u týchto som to objavil.
Fizik TEMPO POWERSTRAP R5
https://www.fizik.com/eu_en/tempo-powerstrap-r5.html
Hack3r viem neviem, nikdy som to nemal. Jeden tvrdi ze treba brat vacsie druhy ze normalne cislo ake nosim beznu obuv. Tak som to riskol. Nie je to tak vela penazi. Ked tak predam. Lepsie ako kupit 200-300 eurove co nebudu sediet.
Hack3r viem neviem, nikdy som to nemal. Jeden tvrdi ze treba brat vacsie druhy ze normalne cislo ake nosim beznu obuv. Tak som to riskol. Nie je to tak vela penazi. Ked tak predam. Lepsie ako kupit 200-300 eurove co nebudu sediet.
Pozri napr Shimano RC502 Wide, je to sirsia verzia. Ale viac vyrobcov robi wide
https://www.svetkocikov.sk/mix/odevy.obuv.a.sperky/napinacie.dosky.na.topanky.pruzina.2.ks?gclid=CjwKCAjwy_aUBhACEiwA2IHHQFt8bTvavge-sus7eaikvwz3yFnJ4w8YQXpSnCjml4LaOsEEHKqxKhoC6sEQAvD_BwE
Podla foto su mu tak o 2cm dlhsie, toto napadne kupit len miestne nakupovacie eso
Ale kupit napr. v rure tvarovatelne Bonty nie, radsej usetrit, hlavne ze je lacne