asi chce bundu s odopinacimi rukavmi... nad tym som aj ja uvazoval ale vacsina co som nasiel stali okolo 5k... a za tu cenu mam samostatne bundu, vestu a este mi ostalo aj na funkcne pradlo s kratkym aj dlhym rukavom
NyNa (http://www.nyna.sk) robi dobru bundu s odopinatelnymi rukavmi a so stahovanim v golieri, v pase, v bokoch a na konci rukavov s cenou cca 3300 Sk (len stranku nemaju aktualizovanu, takze lepsie je napisat alebo zavlolat na kontakt uvedeny na stranke).
"dobre" pre mna znamena slusny pomer cena/vykon - nehovorim, ze je to TOP produkt na trhu, ale ak si ju pozries resp. vyskusas, tak mozno budes suhlasit...
jj nyna je v pohode.. kvalita za tu cenu je dobra, a ak ti sadne dobre strih, tak neni o com... na taketo pos**** prechodne obdobie akurat.. trva to kratko a preto milion do toho vrazat nechcem..
ja len tak naokraj poradim. Az casom som prisiel na to, ze vselijake tie akoze windstoperove membrany su naprd. A tak si radsej dolozim a kupim no wind alebo windstoper (alebo gore-tex, pripadne inu, kvalitnu membranu).
hlavne si treba kuk kde vsade je vsita ta membrana... lebo uz som videl bundy s membranou len v prednej casti na prsiach, rukavy a chrbat bez.. a tak... potom to fuka jedna radost
vestu a bundu v jednom? zkus tohle: http://www.humi.cz/scripts/str4.php?lg=cz&str=pertbund -LB CYCLO
je pertex - neprofoukne a je extrémně lehká. ovšem když vypereš, musíš ošetřit inpregnací protože by promokla. jinak musíš jít do membrány a to už bych investoval do nepromokavý, žádnej windstopper. a do neporézní, žádnej goratex (majitelé prominou:))
Áno je to outdoor vesta ale neprefúka,nepremokne.Osobne nosím radšej outdoor veci aj na bicykel(predsa to máš kvalitnejšie ako cyklistické veci) Myslím že netreba hladiet či je niečo určené na bike alebo outdoor-stojí to za to?vydrží to?tak to berem.
Zas vesta na bike proti outdoorovej ma odvetrany chrbat a strih urceny speci na bike, aby ti to nevialo. Ucelom vesty nie je nepremokavost, vestu pouzivam proti vetru a nie proti dazdu. Aj tak cez chrbat a ruky premoknem, tak mi nepremokavost moze byt ukradnuta. Vesta ma byt hlavna lahka a spratna, aby si ju mohol lahko schovat a nezaberala vela miesta.
A okrem toho nepremokavosť znamená, že voda síce nenatečie (napríklad na chrbát), ale sa ani neodparí (napr. z chrbta). Goretex (alebo Sympatex) je dobrá vec, ale tiež to nie je zázrak. V daždi si natiahneš pláštenku, možno nezmokneš zvonku, ale zato zvnútra určite.
jj presne.. ono vam taky igelitovy prsiplast vlastne staci... nepremokavost 100%, neprefukavost 100% ale odvetranie, priedusnost neviem ci aspon 1%
sice moderne materialy maju vlastnost k telu nepustit ale od tela hej, ale plati ze cim menej pustia k telu tym menej aj od tela.. takze treba hladat kompromis.. a ked neprsi zbytocne by som vo vodeodolnom obleceni nejazdil, to vetranie je znizene..
dovolím si nesouhlasit s posledními dvěma příspěvky. jednak se nedá srovnávat goratex (porezní membrána, která nepřenese zkondenzovaný pot) se sympatexem (podle mě jedna z nejlepších, ne-li nejlepší materiál) a další věc je, že igelitový pláštěnky se většinou kupujou "větší" takže se v tom nedá jet, protože to vlaje, cáká pod ně atd. narozdíl od oblečení ze speciálního materiálu, které si každý koupí přesně podle svojí velikosti. jiná věc je otázka ceny...
Celkom by ma zaujimalo ake su podla teba este kvalitne membrany a kde sa medzi nimi nachadza podla teba gore-tex. Ako som zistil, jedna sa o rozne konstrukcie a teda treba aj rozne pristupy. Ale tieto temy rozoberaju na inych forach. Dik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neni vsetko o znacke
je pertex - neprofoukne a je extrémně lehká. ovšem když vypereš, musíš ošetřit inpregnací protože by promokla. jinak musíš jít do membrány a to už bych investoval do nepromokavý, žádnej windstopper. a do neporézní, žádnej goratex (majitelé prominou:))
sice moderne materialy maju vlastnost k telu nepustit ale od tela hej, ale plati ze cim menej pustia k telu tym menej aj od tela.. takze treba hladat kompromis.. a ked neprsi zbytocne by som vo vodeodolnom obleceni nejazdil, to vetranie je znizene..