pozerám sa po bunde na bike aj turistiku, ktorá by odolala počasiu a zároveň sa v nej človek neuvarí.
Máte niekto skúsenosť s Endura Singletrack prípadne Zajo Reykjavik?
Endura vedie designom a priamym určením na bike. Zajo má Výrazne lepšie parametre, nie je síce priamo určená na bike, mám od nich zimnú bundu a veľká spokojnosť. Obe majú kapucu použiteľnú aj s prilbou. Pre ktorú by ste sa rozhodli, resp nejaká ďalšia alternatíva?
To ze predali niekolko tis. kusov a ziadnu reklamaciu nemaju, este neznamena, ze vsetky boli 100% alebo ze z vyroby nemoze vyjst < 100% kvalitny vyrobok. Tak asi sa snazia setrit v dnesnych casoch krizy...
Páči sa mi, že vplyv tohto fóra nie je zanedbateľný, čo dokazuje aj tento príspevok
Ja som za zverejnenie, ináč je to o ničom
(aby som len nerýpal - mám 2 už hodne staré flísky zajo - spokojnosť )
https://finweb.hnonline.sk/ekonomika/3525245-znama-slovenska-znacka-odmieta-spolupracovat-zajovi-hrozi-vysoka-pokuta
zihadlo 5 ma tiez tusim Alagnu, tak asi nieco napise ak sa mu bude chciet
Nasiel som jeden status na Karpos Slovensko: bunda Lavaredo, tenšia sestra obľúbenej bundy Alagna plus
No a moja predstava je nájsť niečo podobné, priedušnejšie na beh a skialp ... kvôli behu aj trochu iný strih, lebo ak bežím v gabbe tak sa mi vyhŕňa pás
Tak snáď niečo nájdem, nech je to už značka akákoľvek
nosím ju aj na turistiku, tam je ok,
doplnam to fukerkou LOT.... a ked je na hrebeni -10 a fučák vytiahnem primaloftku.
No a moja predstava je nájsť niečo podobné, priedušnejšie na beh a skialp ... kvôli behu aj trochu iný strih, lebo ak bežím v gabbe tak sa mi vyhŕňa pás
Ja mam tiez tu Gabbu a ak by som mal hodnotit kde 10 je najlepsie a 1 najslabsie tak Gabba ma 10 a Alagna 6. Strih ma dobry aj dobre drzi na tele no kedze ju lahko prefuka a teplo skoro vobec neudrzi tak asi aj tych 6 je moc ?
Lapaloma skus nieco, co je z matrosu gore tex c-knit alebo hy-vent 2L od north face. Lahucke, nesusti to ako igelitky, priedusne.. Bundy na vsetky 4 rocne obdobia