so znizijucou sa teplotou a zvysujucou sa rychlostou vetra som zistil ze shimano xt rukavice uz nie su dostacujuce a preto za ne hladam zimnu variantu.. nemusia byt nutne original pre bicykel, nepotrpim si na to. ma niekto navrhy najlepsie s osobnymi skusenostami? poziadavky: no wind .. mozno jemne nepremokave nemusia to vsak byt igelity, neprefukava menbrana je pre mna dolezitejsia. pouzitie by bolo na jesenne a zimne jazdenie okolo 0 stupnov. zatial mam vyhliadnute tieto http://www.kupkolo.cz/produkty/Obleceni_109/Rukavice_91/Zimni-rukavice_4486.html cenovy strop do 20E.
Celkom rýchla odpoveď (po 13 mesiacoch )
Medzitým som si kúpil Chiba Dry Star(už druhé v poradí), s ktorými som ako zmrzlík z večne studenými rukami spokojný...
vidis to mi pripomina ze hosi z procyclingu mi slubili ze na predajnu objednaju L a XL craft siberian rukavice a ozvu sa a dako sa neozvali hmm, asi by som im tam mal zavolat ze kua co je vo veci , no tak ci tak zajtra sa tesim na bike som zvedavy
zdravvim pani. Chcel by som sa spytat ohladom zimnych rukavic.neviem kam to zaradit. Potreboval by som poradit ohladom lyziarskych rukavic.nejake do fakt zimy.priatelka je dost zimomrava a zhanam jej nieco asi do nizsich teplot.nejaku dobru znacku,prip model. S ktorym ste spokojni.dakujem
Ja mam Husky Esent, zatial prve lyziarske rukavice, ktore sa mi po dvoch rokoch nerozparali. Neviem co je pre teba "do fakt zimy", ja som v nich pod -14 zatial nelyzoval. Robia ich aj v damskej verzii.
http://www.gamisport.sk/rukavice/bezkarske/p/panske-rukavice-silvini-parco-ua519m-black/
Mne sa viac na bike pozdava toto, ma to dlanovu cast z viac dielov a nie ako tie co si dal link ty, ta sa zvykne krcit. A tieto maju zapastie na suchy zips.... Zaujimave, ze dvoje na pohlad ine rukavicemaju identicky popis vyrobku az na tu manzetu.... Inak na tej pletenej sa zykne drzat a primrzat sneh ale ked na to kukam tak odoka ja by som v tom na biku umrzla cez zimu, na bezky v pohode.
Ahojte, vyber rukavic mam porieseny. Co vsak ostava nevyriesene, je ovladanie displeja telefonu. Kdekade sa predavaju modely rukavic upravene pre telefony, ale mna by zaujimalo, z coho sa ten pridavok na prste vyraba, resp. co bude fungovat na displej a kde to dokazem zohnat. Ide mi o funkcnost, nie o estetiku, na ten jeden prst rukavice to kludne nalepim, nasijem, whatever...
(celkom whatever nie, do alobalu si rukavice obalovat nebudem)
Co vsak ostava nevyriesene, je ovladanie displeja telefonu. Kdekade sa predavaju modely rukavic upravene pre telefony, ale mna by zaujimalo, z coho sa ten pridavok na prste vyraba, resp. co bude fungovat na displej a kde to dokazem zohnat. Ide mi o funkcnost, nie o estetiku, na ten jeden prst rukavice to kludne nalepim, nasijem, whatever...
neviem ako ostatne, ale moje windstopperove rukavice "optimalizovane" na ovladanie dotykovych zariadeni funguju s mojim telefonom tak 1 z 5tich pokusov. A to najdolezitejsie - zoomovanie a posuvanie mapy - ani nema zmysel skusat - ono ledva funguje jednoduche tuknutie, takze nejake drag&drop a podobne "narocne" operacie absolutne nehrozia.
Rukavicu si dam dole a vybavim to ovela rychlejsie a bez toho aby som musel zurit.
Existuju dake vyhrevne vlozky do rukavic? Vsade vidim len do topanok alebo potom cele rukavice a tie su dost drahe.
Jasne ze su aj do rukavic. Ale nebudu mat tvar palciaka. Len take vankusiky do dlane.
Daj do googlu ohrievac ruk a mas myslim relativne fajn vyber. Hoci si neviem predstavit, ako by sa s tym jazdilo na bajku
ja som mala tie Only hot hand warmer s tym tucniakom na obale a hrialo to slusne len mne to orislo ze je to do rukavic mega teple az horuce ... nie do dlane ale na rub ruky samozrejme nech je grip taky ako ma byt. Ono tomu treba na fungovanie prisun vzduchu preto sa domnievam, ze mi to napriklad v topánkach tak dobre nefungovalo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Medzitým som si kúpil Chiba Dry Star(už druhé v poradí), s ktorými som ako zmrzlík z večne studenými rukami spokojný...
http://www.gamisport.sk/rukavice/bezkarske/p/panske-rukavice-silvini-serra-ua520m-black/#2/?utm_source=heureka&utm_medium=ppc&utm_content=bezkarske&utm_campaign=heureka
http://www.gamisport.sk/rukavice/bezkarske/p/panske-rukavice-silvini-serra-ua520m-black/
Mne sa viac na bike pozdava toto, ma to dlanovu cast z viac dielov a nie ako tie co si dal link ty, ta sa zvykne krcit. A tieto maju zapastie na suchy zips.... Zaujimave, ze dvoje na pohlad ine rukavicemaju identicky popis vyrobku az na tu manzetu.... Inak na tej pletenej sa zykne drzat a primrzat sneh ale ked na to kukam tak odoka ja by som v tom na biku umrzla cez zimu, na bezky v pohode.
(celkom whatever nie, do alobalu si rukavice obalovat nebudem)
neviem ako ostatne, ale moje windstopperove rukavice "optimalizovane" na ovladanie dotykovych zariadeni funguju s mojim telefonom tak 1 z 5tich pokusov. A to najdolezitejsie - zoomovanie a posuvanie mapy - ani nema zmysel skusat - ono ledva funguje jednoduche tuknutie, takze nejake drag&drop a podobne "narocne" operacie absolutne nehrozia.
Rukavicu si dam dole a vybavim to ovela rychlejsie a bez toho aby som musel zurit.
Jasne ze su aj do rukavic. Ale nebudu mat tvar palciaka. Len take vankusiky do dlane.
Daj do googlu ohrievac ruk a mas myslim relativne fajn vyber. Hoci si neviem predstavit, ako by sa s tym jazdilo na bajku