mate niekto skusenosti zo znackou isadore? maju teraz 30 percent vypredaj na webe ale stale su tie veci strasne drahe, tak by ma zaujimalo, ci je to len taka marketingova znacka a tak su ceny ako prasa alebo ci tam je aj realne nejaka funkcna hodnota za tie peniaze.
Ake mate skusenosti a merino spodnou vrstvou? https://isadore.com/sk/merino-long-sleeve-baselayer-fig
Skor sa natiahne alebo scvrkne?
Objednal som M aj L a obe su celkom dobre. M trochu tesnejsie na telo a L zas ma trochu volne rukavy co mi nereze. Viac sa priklanam k M.
Vyzera to tak. Zbavit sa veci so "starym" logom a uvolnit si priestor na nove oblecenie s novym logom. Ale ja sa nestazujem, nakupil som tam celkom dost kuskov v tomto vypredaji a to, ze budem mat "stare" logo, ma vazne nijako netankuje
Za mna veľké sklamanie, posledné 2 objednávky boli veľké sklamanie.
V prvej mi poslali nesprávny dres (zo staršej kolekcie), hneď som im písal, reakcia zo supportu bola rýchla a dohodli sme sa, že im dres pošlem a vymenia mi ho za nový. Ešte som ich požiadal, aby dres rezervovali, aby sa nestalo, že sa vypredá. Samozrejme hneď další týždeň dali výpredaj 40% a keď som pozeral stránku, tak dres už nebol, takže som bol veľmi zvedavý, že ako to dopadne. O týždeň na to mi prišiel mail, že dres je nedostupný a nech si vyberiem inú farbu alebo mi vrátia peniaze - prekvapujúce.
V druhej objednávke mi zas prišli poškodené bibs, aktuálne čakám na vybavenie, ale očakávam niečo podobne.
Mám od nich viac veci, čo sa týka kvality, tak zatiaľ som bol veľmi spokojný, ale akonáhle treba niečo riešiť, tak 0 bodov. Mam pocit, že meno si už spravili a začínajú ísť na kvantitu, bodaj by som sa mýlil, ale za mna si dávam od nich prestávku…
len pozor na nove kolekcie - su aj trosku ine tabulky - ked vidim aky model nosi S-ko tiez som nosil vrch S a spodok M (180/70), mne teraz vychaza podla noveho vrch XS a spodok som na hranici medzi S a M. len som z noveho nic este nekupoval tak neviem aka je realita.
Podla mna treba kupovat mensie velkosti ako pisu tabulky, resp. na hranici sa priklonit k mensej. Ja mam 188/88kg a hore nosim na dresy S, na ostatne hore M, spodok M. V novej kolekcii zmenili velkosti tusim, ale mam pocit, ze sa to cele posunulo, aj to nie uplne konzistentne. Treba vyskusat, ale v ICH nemavaju vsetko a v potrebnej velkosti.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://isadore.com/sk/merino-long-sleeve-baselayer-fig
Skor sa natiahne alebo scvrkne?
Objednal som M aj L a obe su celkom dobre. M trochu tesnejsie na telo a L zas ma trochu volne rukavy co mi nereze. Viac sa priklanam k M.
V prvej mi poslali nesprávny dres (zo staršej kolekcie), hneď som im písal, reakcia zo supportu bola rýchla a dohodli sme sa, že im dres pošlem a vymenia mi ho za nový. Ešte som ich požiadal, aby dres rezervovali, aby sa nestalo, že sa vypredá. Samozrejme hneď další týždeň dali výpredaj 40% a keď som pozeral stránku, tak dres už nebol, takže som bol veľmi zvedavý, že ako to dopadne. O týždeň na to mi prišiel mail, že dres je nedostupný a nech si vyberiem inú farbu alebo mi vrátia peniaze - prekvapujúce.
V druhej objednávke mi zas prišli poškodené bibs, aktuálne čakám na vybavenie, ale očakávam niečo podobne.
Mám od nich viac veci, čo sa týka kvality, tak zatiaľ som bol veľmi spokojný, ale akonáhle treba niečo riešiť, tak 0 bodov. Mam pocit, že meno si už spravili a začínajú ísť na kvantitu, bodaj by som sa mýlil, ale za mna si dávam od nich prestávku…