Lokalizácia
Formulár sa odosiela
70 stupnovy hlavovy uhol chce jazdca pri najmensej zamienke prehodit cez rajdy :)
Mne konkretne najviac vadil pri strmsich zjazdoch v rozbitom terene - netvrdim ze lepsia technika jazdy by nepomohla, ale 66.4 stupna co mam teraz mi dava neporovnatelne vacsiu stabilitu a istotu. A nielen dolekopcom, ale aj po rovine (vyssie korene a pod) - AM bike s polozenejsim hlavovym uhlom ma tazisko posunute viac dozadu a lepsie hlta nerovnosi ako bicykel s XC geometriou zameranou na efektivitu slapania.

dík za fundovanú odpoveď, to bude ono preto som už 3x letel cez riadítka, našťastie bez veľkého úrazu :) no nič musím dávať viac bacha
Zobraziť komentár 17.09.2015 - 20:14:36
00
Tak dnes mi z GER prišiel nový confirmation mail s faktúrou, v ktorej bola položka -dámske sedlo Selle Italia a termín W50. Znamená to že sedlo nie je skladom ako aj to, že evidentne sa na bicykli začalo (aspoň dúfam) pracovať.

Čo je ale divné, včera mi odišli z účtu peniaze a odvtedy okrem dnešného confirmation mailu nič... Čakal som mail o začatí kompletácie bajku, ako spmínali chalani vo fóre, no zatiaľ nič nedošlo.... Neviem čo sa deje :-( neprišiel ani mail že bike sa bude kompletovať, ani info o expedícii, iba fakrúra s dámskym sedlom....

no ak tam máš napísané W50, neznamená to náhodou že dodanie v 50 týždni...? ten bajk čo si objednával bol akože na sklade...? ak áno tak tak volaj alebo píš na support...
Zobraziť komentár 18.09.2015 - 13:23:29
00
luky64 áno, znamená to dodanie v 50 týždni, ale v položkách faktúry je iba dámske sedlo, znamená to že nie je skladom a mali by mi bicykel poslať s pánskym (podľa supportu).

Objednávaný bajk bol v deň objednávky skladom (dnes už je nedostupný). Pre pochopenie popíšem priebeh:

9.9 - objednávka, zadaná platba kartou
10.9. - potvrdenie - confirmation mail s faktúrou (bike+dámske sedlo) a dodanie W38
16.9. - SMS - odišli peniaze z účtu (teda lepšie povedané, boli rezervované)
17.9. - prišiel nový confirmation mail s rovnakým znením ako z 10.9 akurát vo faktúre bola iba jedna položka - dámske sedlo a dodanie W50
odvtedy nič.

Všetkým chodia aj mail o začatí kompletácie bajku (assembly) a následne o expedícii. Mne zatiaľ nič... Keď som písal na support, povedali že vraj mail o kompletácii mi neprišiel kvôli tomu, lebo mi prišiel mail o nedostupnosti sedla (čo mi príde divné a nelogické).

Bike potrebujem mať doma najneskôr v stredu-štvrtok, potom odchádzam:-( Som zmätený...keďže mail o kompletácii neprišiel, dnes by som mal očakávať mail o expedícii, či?

Na supporte mi nevedia dať presnú info, všetky informácie obsahujú "malo by...." Neviem čo mám robiť
Zobraziť komentár 18.09.2015 - 13:35:20
01
Kominikujes s tym chalanom z ciech(Tomas ) ci priamo z nemeckom? ten Tomas je tusim sviznejsi a ochotnejsi. odpisuje aj priamo cez bf http://www.bike-forum.cz/forum/canyon-cz-sk-3.html
Zobraziť komentár 18.09.2015 - 13:53:04
00
marek_K komunikujem zatiaľ výhradne s chalanom z čiech. Nemám na neho ťažké stdce ohľadom komunikácie - reaguje svižne. Skôr kvalita informácií z Nemecka trošku pokryvkáva...

Ako môžem pochopiť mail o nedostupnosti dámskeho sedla považovať za mail o kompletácii biku? Podľa mňa by mi mal prísť tak či tak...
Zobraziť komentár 18.09.2015 - 13:58:34
00
hej je to su divno nastavene systemove pravidla..ale tomas by ti minimalne mal vediet potvrdit ci je bajk skladom a ci je pre teba rezervovany a ci nahodou ho nemaju v plane poslat az so sedlom:-)
Zobraziť komentár 18.09.2015 - 14:04:43
00
no ja to vidím tak že ti ho pošlú až keď bude sedlo...čo je dosť divné...lebo mohli sa aspoň spýtať či chceš čakať na skompletovanie bajku...alebo ti bajk pošlú bez sedla a sedlo pošlú potom dodatočne...prípadne ti dajú iné sedlo...fakt je to divné...
alebo druhá možnosť je taká že sedlo je, ale bajk nie...možno v čase ked si objednával bol ešte na sklade napr. 1 kus. ..ale objednať si ho mohol v ten deň trebárs aj nejaký nemčúr resp. nemčúrka...tak koho uprednostia keď majú dve objednávky na jeden bajk...odpoveď je jasná...
Zobraziť komentár 18.09.2015 - 14:19:34
00
luky64 na supporte mi povedali, že bike majú a chýba sedlo. Tak som nechal to sedlo zrušiť, nech pošlú s pánskym. Ale žiadne iné oficiálne info mailom neprišlo...
Zobraziť komentár 18.09.2015 - 14:30:11
00
marek_K Tomáš mi povedal, že bajk je skladom len že sedlo nemajú, že mi ho dopošlú v 50. týždni. Ale vraj bajk sa včera začal kompletovať. Tak som objednávku na sedlo zrušil, o čom mi prišiel z Nemecka aj mail. Tomáš povedal že bike príde teda s pánskym sedlom. Len neviem prečo mi nechodia žiadne notifikácie... fakt neviem s čím počítať :-(
Zobraziť komentár 18.09.2015 - 14:55:13
00
Možno ti príde Lux s RS-1kou ako sa to tu už niekomu stalo... Treba myslieť pozitívne :P
Zobraziť komentár 18.09.2015 - 15:14:36
02
11kubo to by bolo super, a ešte keby to bola veľkosť "S".... :-)
Zobraziť komentár 18.09.2015 - 15:22:44
00
to sú riadny trkvasi v tom canyone... len kvoli sedlu pozdržia skladový bajk 3 mesiace...mohli sa teda aspon spýtať...
:x
Zobraziť komentár 18.09.2015 - 17:06:21
00
luky64 To asi nie:-) ako prvá mi prišla faktúra kde boli všetky položky W38. Následne mi prišla faktúra kde bolo iba sedlo a tam bolo W50. To znamená že bike by mali poslať vo W38 s pánskym sedlom a sedlo doposlať vo W50 s tým, že je gratis.... aspoň podľa Tomáša zo supportu. Toto mi príde logické. Len mi nepríde logické že mi nechodia notofikácie o kompletácii a expodícii.... že faktúra s oznámením nedostupnosti sedla nahradzuje mail o kompletácii bajku (toto mi fakt napísal Tomáš).

Už som písal aj do nemecka, ale tam neviem či mám očakávať nejakú rýchlu odpoveď......:-(
Zobraziť komentár 18.09.2015 - 17:22:06
00
Tak dnes žiadny mail z nemecka...:-( takže nedodržaný termín expedície bez toho že by sa niekto unúval aspoň napísať že to tak bude + dôvod. Začínam byť nahnevaný a sklamaný... :-(
Zobraziť komentár 18.09.2015 - 18:45:06
00
Fiha, Nemci opat sklamali :)
Zobraziť komentár 18.09.2015 - 18:51:05
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up