Cafte, potreboval by som pls poradit ... potrebujem novy XT 19" ram, najlepsie dural. Osadim nan XT, kotuce a vidlu RS Reba 10cm. Kupit daky author alebo merida alebo co ? Tak do 10.000
diki, T
opäť ti poradím bazár giant XTC 21" - to je asi ako 19-20" u iných výrobcov. chlap ho dáva za 7000. ja ho mám, je to najlepší hliníkový rám od giantu. má okolo kila a pol!!! je riadne pevný a som s ním nadmieru spokojný. mám ho tiež na XT-XTR ... a spousta jiních věcí. na tie komponenty sa oplatí slušný rám. niekto nemá rád authory, ale introvert už nie je hociaký prd a víde na 10kCZK. opäť radšej bazár. o niečom novom dobrom za 10 neviem. ja mám môj tiež od marca - apríla dal som mu do novembra 4kkm riadne do tela a je ako vínko. dúfam že ti to pomohlo
uf, ten Giant stoji okolo 12.000, to je clekom dost. Bazarovy by som asi nerad kupoval, ktozhovie preco niekto predava dobry ram ? A aka je napr. MATTS PRO ?
nic proti meridam a authorom ale kup radsej daco lepsie....tak ako spomynal kolega.giant su krasne ramy...vydel som tiez velmi pekny apache za tu cenu.ja jazdim shwinn moab a ten je tiez v tej cene.moznosti je vela,staci sa len rozhodnut!
ten giant je za 7000 pred vianocami určite zjednáš. a vravím, dával som mu dotela aj na maratónoch aj stále a za taký čas nič. on ho má tiež od tejto jari. samozrejme kúp až keď uvidíš. je to risk to ti nezazlievam le použité kúpiš o dosť lepšie možno má chlap papiere a záruku??? možno sú nejaké dobré akcie na nové rámy le v tom nemám sviežo.
Keďže dva roky jazdím Meridu tak MATTS PRO model 06.
Pekne spracované HFS, váha 1,48 kg, v cene hlavové zloženie a sedlová objímka.
A to za slušných 8990 Sk.
Ja snad neverim vlastnym ociam, zeby prvy clovek co nenadava na Meridu a uziva si ju k plnej spokojnosti?
A pre vsetkych co to zle pochopia: som alergicky na to ked niekto pise ze Merida, Author a podobne su shity a pritom na tom nikdy nejazdili...... tot vsjo...
Merida nerobi podla mna robi celkom dobre ramy, hlavne na XC lahucke, pekny dizajn...akurat pri naraze toho moc nedrzia a podla mna maju taky papierovy feel na dotyk aj poklepanie...
Ja som tiež veľa vymýšľal pri výbere nového rámu a nakoniec som kúpil meridu HFS z CZ za super cenu 620eur aj s dopravou (teraz ta to vyjde trošku drahšie kvôli zmene kurzu). Najprv som sa fakt bál čo som kúpil lebo na dotyk vyzerá fakt krehko. Ale to je klamlivé, ten rám je fakt peckový, nech si vraví každí čo chce. Tie dristy o tom že meridy praskajú radšej komentovať nebudem Do 10litrov nič lepšie nenájdeš.
Ja som tiež veľa vymýšľal pri výbere nového rámu a nakoniec som kúpil meridu HFS z CZ za super cenu 620eur aj s dopravou (teraz ta to vyjde trošku drahšie kvôli zmene kurzu). Najprv som sa fakt bál čo som kúpil lebo na dotyk vyzerá fakt krehko. Ale to je klamlivé, ten rám je fakt peckový, nech si vraví každí čo chce. Tie dristy o tom že meridy praskajú radšej komentovať nebudem Do 10litrov nič lepšie nenájdeš.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pekne spracované HFS, váha 1,48 kg, v cene hlavové zloženie a sedlová objímka.
A to za slušných 8990 Sk.
A pre vsetkych co to zle pochopia: som alergicky na to ked niekto pise ze Merida, Author a podobne su shity a pritom na tom nikdy nejazdili...... tot vsjo...
s cenami ti ale nepomozem...
je pevný lahký a teraz za super cenu NO SAINT LUZIFER