Lokalizácia
Formulár sa odosiela
:D pobavil si ma hned zrana :D
29.08.2015 - 07:50:42
00
Záleží kde jazdíš - Nemci to riešia pravidelne na policajných akciách.

Ak tomu nosiču veríš, tak super. Len s tým nikoho neprizabi keď sa ti náhodou odtrhne
29.08.2015 - 10:21:23
00
Nejde len o nememckú políciu, ale aj o poisťovňu - tá veľmi rada využije aj tú najmenšiu zámienku, aby ti znížila poistné krytie, ak sa niečo relevantné stane. A tou prekročenie maximálnej dovolenej rýchlosti s nosičom nepochybne je.
29.08.2015 - 13:32:05
00
Poisťovňa sa v prvom rade pozrie, či pri uzatváraní poistnej zmluvy bol do poistného zahrnutý aj nosič batožiny. Ak nie, tak rýchlosť pri odletení nosiča aj s bicyklami ju už vôbec nezaujíma, nie je to pre ňu poistná udalosť. Maximálne tak škrabance na karosérii spôsobené odlietajúcim nosičom.
29.08.2015 - 23:00:52
00
no konecne niekto s rozumom !!!

mam pocit ze ten sa tu v poslednom case nejak vytraca... ludia , premyslajte predtym nez nieco napisete ...

Joko, presne ako pises, ak nemas v zmluve nosic , akoby si ho nemal a poistovni je to u prdele co si s nim spravis...
29.08.2015 - 23:29:16
00
Nehovorím o havarijnej, ale o PZP. Lietajúce bycikle boli cca 14 dní dozadu na Nemeckej A3. Škrabance na aute s nosičom boli to najmenej, keďže do nich napálilo auto čo išlo za nimi a zjavne tá búračka bola dosť veľká, keďže na ňu upozorňovali asi 2 hodiny v dopravných informáciách v rádiu.
30.08.2015 - 11:20:10
00
OMG , bycikle .... :D vyhral si , si pan ! dam si teda na tie lietajuce bycikle na A3 pozor :D
30.08.2015 - 12:25:21
00
Tebe asi ešte nič ***** z nosiču, vozíku, alebo prívesu, že? (prípadne celé priečinky so všetkým čo je na nich)
Bohužiaľ s tým mám skúseností viac ako dosť.
Skúsenosť, keď sa pozrieš cez strešné okno a bicykle ti odchádzajú, prípadne keď ťa na diaľnici vyblokuje auto a povie ti, že loď za 3000€ máš 5 km späť v tráve na kúsky a že si vlastne rád, že neboli hneď za tebou, lebo by ju mali v čelnom skle...

Ono to sú veci ktoré sa dosť bežne stávajú a keď mi niekto tvrdí, že to sa nemôže stať, tak nech si robí čo chce. Len prosím čo najďalej odo mňa.
30.08.2015 - 12:45:32
00
nie veruze ***** ... je to asi tym ze nekupujem priecniky a nosice z tesca alebo z lidla. ocividne mas s nimi bohate skusenosti. lebo ja kupujem priecniky z takmer nulovym odporom a dostatocnym zabezpecenim.
Kludne ma vyved z omylu a posli mi co i len jeden pripad utrhnutia bicyklu z nosicov od whispbar ... nech sa paci , cakam .

v opacnom pripade si nechaj tieto kecy pre niekoho kto si jazdi fabiu s nosicmi za 20€ upevnene fumickou do vlasov .

dakujem a pekny den
30.08.2015 - 13:07:17
00
isheep toto vôbec nie je o tom, či tam máš nosič za 120eur alebo za 20eur a nemáš fábiu a si najväčší frajer, lebo tebe sa to stať nemôže. Zjavne si to nepochopil, že táto tebou vyvolaná diskusia je skôr o rešpektovaní predpisov a minimalizácii rizika nielen pre seba, ale hlavne pre ostatných. A ty na to zvysoka kašleš, lebo tento Yakima nosič je top v triede a tým pádom nikoho neohrozíš. matko001 správne napísal, že keď sa to udeje tak byť čo najďalej. A čo sa potom čudujeme že sa to deje, keď ostatní s rovnakou istotou si to rúbu 140-160 po dialnici veriac že však im sa to stať nemôže. A určite by sa bili do krvi, že ich super-fasa-mega-drahý nosič to určite nespôsobil. :)

Tak aby si mal dôkaz že ani tieto nosiče nie sú vždy bezpečné:
http://www-odi.nhtsa.dot.gov/owners/SearchResults?searchType=ID&targetCategory=R&searchCriteria.nhtsa_ids=13E028000

"Just stumbled on this video. Ever wonder why the OEM bars have that "City Crash Test" sticker on them? Looks like the Whispbar failed that test. Perhaps they revised the design since whenever that video was created, but it further proves my point that the OEM bars are better if you're planning on carrying anything heavy, and the Whispbars are good for light duty stuff like surfboards without affecting noise or mpg."
link: http://www.golfmk6.com/forums/showthread.php?t=20958&page=2
30.08.2015 - 13:43:49
01
mnou vyvolane ? to teplo vonku ti asi nerobi moc dobre vsak ?

ukaz mi jednu vetu kde pisem ze s yakima nosicom sa mi nemoze nic stat ??!! jedno jedine slovo kde toto pisem.

a tvrdenie ze je jedno ci mas nosic za
120 alebo 20€ je trosku zcestne nemyslis ?? skus zaklady fyziky...

je jedno ci drahe auto alebo fabiu ???
fakt si v poriadku ???

skus si dat chvilu pauzu, popremyslaj nad tym co si napisal, precitaj si par prispevkov v teme a skus to este raz...
30.08.2015 - 13:54:38
00
Isheep, asi si ešte nemal veľa do činenia s poisťovňami...
30.08.2015 - 14:57:16
00
Netusim, kam s tym obrazkom, lebo je to tri v jednom v tomto fore:)

Prílohy:

2349127_subaru-viziv-future.jpg
2349127_subaru-viziv-future.jpg 195.12 KiB thumb_up0thumb_down

09.10.2015 - 14:24:15
00
Mal som tu dlhy prispevok no zmizol, ale v zasade: kto by sa odvazil ist 200 za hodinu s turbo znackovym privesnym vozikom Lamborgini, ktory je VYROBCOM urceny na max 80km/h?
A bajk mi uz na dialnici zo strechy dole putoval. Nastastie pol kilometra za mnou nikto nebol. A bolo to Thule. Sice zakladne, ale Thule. A nie, nebola to ani Fabia.
13.10.2015 - 16:28:55
00
chcem sa spytat ci tu niekto nema kombinaciu priecnikov Menabó Brio /ano tie co maju aj v LIDLi/ a nosicov Thule Proride 591. chcel by som to uchytavat cez tie T drazky ale Thule skrutky maju 20x20 a drazky na priecniku su 16x16.
neviem ci zbrusit tie povodne Thule skrutky alebo zohnat Menabó /zial ale som nenasiel dostatocnu dlzku/ alebo to uchytavat nie na T drazky ale tymi kovovymi polkruhami okolo priecniku. dakujem
22.10.2015 - 22:35:36
00
keyboard_arrow_up