Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Keby som bol pes, celkom rad by som tu občas niekoho pokusal ;-)
Zobraziť komentár 27.10.2015 - 20:39:36
02
co sa tyka tej policie, raz som to skusala, dalo sa podat trestne oznamenie-nakolko som mala foto pani, psa a aj auta s SPZ, (kedze nez pridu policajti vacsinou uz je dotycny so psom fuc) dalo sa podat dodatocne na zaklade tej foto -cize bola konkretna osoba -majitelka auta aj psa na fotke, a bola stotoznena
ale nepodala som, preco ?- priama konfrontacia na policii s majitelom psa, a pokuta 30 eur za psa bez voditka, a mozne dalsie problemy typu : dostat cez hubu, alebo prist k inej ujme kedze pri priamej konfrontacii vies aj ty aj majitel psa mena, adresy zucastnenych. hmmm, tak som si to rozmyslela, jednoducho netuzim dostat po papuli od nejakeho manzela priatela takejto kravy za to ze ona dostane pokutu 30 eur

Inak by to samozrejme bolo, keby dosloku krvavemu zraneniu

ad sprey proti psom: nosim ked som s mojim pinclom, asi zacnem aj na biku ale dost uz OT
Zobraziť komentár 27.10.2015 - 20:51:08
00
arrow_lefttulenik napísal:

silva plemeno fakt nevieš ani približne odhadnúť? vyžiel je veľa, 55ročných rakovín venčiacich vyžlu+niečo zas minimum, len je celkom možné, že to nebude zo psíčkarských kruhov, ale z kruhov "vlastníkov psa" (rozdiel asi ako medzi cyklistom a užívateľom tesco biku na cestu do krčmy/z krčmy)

to bude blondata pani co ma niekde krcmu - raz sme sa s nou bavili (2roky naspat?) na naucnom chodniku ked sme menili defekt - vtedy mala 2 hovada psy so sebou - jeden z nich nejaka doga, vravela ze jej obcas pomahaju tu jej krmu zatvarat. vtedy tiez voditko ani nahubok nikde v dohlade, 1 zo psov ju relativne pocuval, na druheho mala dialkove ovladanie cez elektriku v obojku(?) - vraj...
Zobraziť komentár 27.10.2015 - 21:12:08
00
ak niekto používa el. obojok, na 99 % patrí do kategórie "vlastník psa", ktorému by som ja ani plyšáka do rúk nedal
dosť často je práve používanie tohoto nezmyslu ak nie príčinou, tak upevňovačom problémov
Zobraziť komentár 27.10.2015 - 21:15:20
00
arrow_leftDent napísal:
ja nosim v ruksaku pre istotu toto:

Kde mozem kupit tento sprej. Dik
Zobraziť komentár 27.10.2015 - 21:24:59
00
v army shopoch najdes take spreje.
aj na nete, napriklad
http://www.armpek.sk/tovar/obranne-prostriedky/obranne-spreje/
Zobraziť komentár 27.10.2015 - 21:28:46
01
ten "american style NATO" to je proti rusofilom? :D
Zobraziť komentár 27.10.2015 - 21:32:10
00
:D mozno. ale cez net to aj tak nefunguje na ruskych trollov :)
btw, maju tam aj paralyzery, to je ucinnejsie nez sprej.
Zobraziť komentár 27.10.2015 - 21:36:42
00
arrow_leftHosť napísal:
co sa tyka tej policie, raz som to skusala, dalo sa podat trestne oznamenie-nakolko som mala foto pani, psa a aj auta s SPZ, (kedze nez pridu policajti vacsinou uz je dotycny so psom fuc) dalo sa podat dodatocne na zaklade tej foto -cize bola konkretna osoba -majitelka auta aj psa na fotke, a bola stotoznena
ale nepodala som, preco ?- priama konfrontacia na policii s majitelom psa, a pokuta 30 eur za psa bez voditka, a mozne dalsie problemy typu : dostat cez hubu, alebo prist k inej ujme kedze pri priamej konfrontacii vies aj ty aj majitel psa mena, adresy zucastnenych. hmmm, tak som si to rozmyslela, jednoducho netuzim dostat po papuli od nejakeho manzela priatela takejto kravy za to ze ona dostane pokutu 30 eur

Inak by to samozrejme bolo, keby dosloku krvavemu zraneniu

ad sprey proti psom: nosim ked som s mojim pinclom, asi zacnem aj na biku ale dost uz OT

Demokracia je slaba v tom ze casto nevie spravit poriadok v zakladoch. Zaviest pravidlo, ze za doma chovane zviera mimo sukromy pozemok nesie plnu zodpovednost majitel moze byt prvy krok. Dalsi tvrdsi krok je represia - verejny priestor a neposlusnost doma chovaneho zvierata v style napadnutia cloveka na regulovanom priestore, teda nie sukromny majetok majitela psa - utratit a majitela pokutovat. Hned by to vycistilo vztahy, kopec pseudo stavov co sa akoze riesia a pritom vobec neriesia. Zviera je v tom pripade obet, ale regule by mali byt jasne, kde je verejny priestor, tak tam domaca skodna nema co robit. V konecnom dosledku je to v buduci prospech domacich zvierat so zlym majitelom. Potencialne pokuty v sume vecere zvierata su skor vysmech. Ked sa ludia naucia respektovat ostatnych ludi, aj prava zvierat nadobudnu svoj zmysel, opacne to fungovat nikdy nebude. Tymto by sa poriesili vsetky tie triestive pseudospory o nebezpecnych plemenach a podobne, ktore podstatu zodpovednosti len zakryvaju. Ale urcite sa nic take neudeje, kedze ti mocni a hmotni udavaju pravidla a v ramci nich maju prave radsej svojho mazlicka ako cudzie dieta ci osobu.
Ak som sa nahodou dotkol tymto prav ochrancov zvierat, tak mi je to luto, ale este predtym by som riesil ochranu ludi pred samych sebou. Vacsinou tam je to jadro problemu a tam treba to zasiahnut.
Zobraziť komentár 27.10.2015 - 22:06:07
01
tu nefunguju sudy - aj s dobrymi zakonmi by si sa nikam nedostal
Zobraziť komentár 27.10.2015 - 22:10:07
00
Vdaka Bohu za tulenik-a ! Bojove psy, roxorovi ninjovia, pistolnici a ine <>viny... Toto je aj tak najlepsie forum, ktore poznam :)
Zobraziť komentár 27.10.2015 - 23:29:42
00
Ubezpečujem ťa, že ja s nijakým bohom nemám nič spoločné :D
Zobraziť komentár 28.10.2015 - 08:16:06
00
...a potom sa budú psíčkari čudovať keď im nejaký polovník ***** volne sa pohybujúceho psa.Každého jedného bez vodítka by som im oddrbal.
Určite to bol nepríjemný zážitok,ale tých fízlov si mala určite okamžite volať.
Zobraziť komentár 28.10.2015 - 08:32:19
00
triki: dal si krasny priklad, ako nasrat aspon 30% fora jedinou vetou.
Zobraziť komentár 28.10.2015 - 08:35:09
02
Asi si povedal : " sral to pes "...
Zobraziť komentár 28.10.2015 - 08:37:36
00
keyboard_arrow_up