lesanka si mi kápla do noty, takéto rytmické niečo nové som hľadala na spinning
Aj toto je celkom fajn, dobre sa na to šlape Metallica - Seek And Destroy (Skazi Remix)Otvoriť v novom oknethumb_up1thumb_down
...jaaaj...no nie je ten Ryan Peake /1.zľava/ zlatý?
martinapb - Metallicu môžem a chápem, že v tejto verzii je to vhodné aj na ten spinning ...ja chodím teraz na boxing a tam potrebujem vyslovene veci tvrdšieho razenia /inak to moc bežne nepočúvam /
Nový album IM ma veru až tak nenadchol, akosi mu chýba melodickosť a ani kapitán Dickinson už nie je to čo býval, aj keď viem, že kvôli vážnym zdravotným problémom. Iron Maiden - Speed Of Light (Official Video)Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Súhlasím,čakal som od Ironu viac,ale mám taký dojem,že tie metalové kapely,ktoré sú na scéne už dlhé roky,trpia ,,syndrómom vyhorenia".Každý ďalší album,je horší,ako ten predošlý,s výnimkou jednej-max.dvoch skladieb ktoré príjemne prekvapia.Mňa najviac sklamali moji naobľúbenejší Stratovarius,tento nový album je niečo príšerné,detto Helloween.Momentálne som presedlal na Powerwolf,tí naopak veľmi príjemne prekvapili,ich album Blessed and possessed 2015 u mňa spĺňa do bodky čo má hrať power/speed metalová kapela.Veľmi príjemná kombinácia muziky a hlasu speváka Attilu Dorna,ktorý je vyštudovaný operný spevák.Je to síce gýčové(ich klipy,oblečenie,masky)ale u mňa ako celok to funguje-momentálne top kapela.lesankavhodné pri tréningu,či? Ich titulná skladba: Powerwolf Blessed & PossessedOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Staršie ale stále dobré. K novému albumu som sa zatiaľ nedostal, ako ho hodnotíte tí čo ste už počuli? Slayer - BloodlineOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Aha,tak je to teda.
The Wait" is a song by Killing Joke. It first appeared on their eponymous 1980 debut album, Killing Joke. In 1987, Metallica covered "The Wait" on their E.P.
Su uz riadne dlho na scene.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
BUDGIE - BREADFANOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Aj toto je celkom fajn, dobre sa na to šlape
martinapb - Metallicu môžem a chápem, že v tejto verzii je to vhodné aj na ten spinning
https://www.youtube.com/watch?v=04F4xlWSFh0 -
Iron Maiden - Speed Of Light (Official Video)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Powerwolf Blessed & PossessedOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Aj ten vedľa neho by stál za hriech
Slayer - BloodlineOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Laro22 že by sa The Prodigy konečne vzpamätali a vrátili sa k ich pôvodnému zvuku?
Killing Joke - I Am The Virus (Lyric Video)Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
rydze
Metallica - The Wait HQOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
The Wait" is a song by Killing Joke. It first appeared on their eponymous 1980 debut album, Killing Joke. In 1987, Metallica covered "The Wait" on their E.P.
Su uz riadne dlho na scene.