Na novom biku budem prednostne využívať na zaznamenávenie dát hodinky - cyklokomp Suunto Ambit 3 Peak . Na ruke v zimnom období mi to nejak prekážalo , nosiť ich na dvoch vrstvách oblečenia a na rukaviciach...Tak som si zaoopatril tento držiak a ochrannú " šošovku " na ochranu displeja pred pádom a šutrami...
Ramon1 odkial si bral ten drziak na hodinky? Ten origo vysiel nieco cez 20€, bohuzial lacnejsie alternativy som nenasiel. Za kus plastu mi to pride zlodejina.
Je to originál, najprv som pozeral z BD, ale cena 12,99 za adaptér plus poštovné , by ma vyšiel viacej ako tu z Košíc- osobný odber na Južnej triede
Link : http://www.suunto.sk/detail-produktu/SS004776000/suunto-bike-adapter/ vyšiel 14,99 € a tie dve gumové sklíčka boli po 10,00 €...
Mne vcera kurier doniesom "hracku" na dlhe zimne vecery. Po 12 rokoch som klasicky stale funkcny CRT televizor vymenili za nieco vacsie. Kedze uz mame s manzelkou svoje roky a zrak uz nemame "orli" na ten stary TV sme uz z tej dialky poriadne nevideli . Druhum dovodom bola kompletna rekonstukcia obyvacky takze vsetko menime. Teraz okrem podlahy, TV a sounbaru v izbe nic nemame. Nabytok aj gaucovka su objednane len pridu az v novom roku. Takze z izby 6x4 m je televizna miestnost. Aspon je v izbe paradny zvuk.
Su aj pekne akusticke prvky. Podobny difuzer si idem spravit ba strop. Akusticku penu zas na steny. Spravim ju ale do ramu a mozno aj potiahnem dakou latkou nech to pekne vyzera.
Tak s tymto by ma zena vyhodila z bytu aj s televizorom . Netvrdim ze je to zle, ale od obyvacej izby ee. Ked tam bude nabytok, a zbytok zariadenia tak to bude so zvukom lepsie
PhilJ ty si jasnovidec. Dokonca planujeme rozdelit zbytocne velku izbu regalom na obyvaciu cast a "garaz" pre biky. Tri uz su zaparkovane. Jeden menej pouzivany pojde nad nich na stenu
stoji ten soundbar za nieco? alebo je lepsia stale klasika 5/7.1 ? (k TV na filmy, nie pocuvanie hudby)
tahst kable kade tade tiez nie je nic moc, ale zas ak to je znatelne lepsie....
Čo ja viem tak na 5.1 resp. 7.1 sa to nechytá.
Kolega mal nejakú YAMAHu a prešiel späť k 5.1 tke pekne rozloženej po obývačke.
Osobne som to počul. Na to, že zvuk išiel z jedného repráku to nebolo podľa mňa zlé ale on tvrdil, že to nieje ono. A ako píšem prešiel naspäť k 5,1tke od Panasonic-u.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Link : http://www.suunto.sk/detail-produktu/SS004776000/suunto-bike-adapter/ vyšiel 14,99 € a tie dve gumové sklíčka boli po 10,00 €...
...zato vela miesta na skladovanie bajkov
tahst kable kade tade tiez nie je nic moc, ale zas ak to je znatelne lepsie....
Kolega mal nejakú YAMAHu a prešiel späť k 5.1 tke pekne rozloženej po obývačke.
Osobne som to počul. Na to, že zvuk išiel z jedného repráku to nebolo podľa mňa zlé ale on tvrdil, že to nieje ono. A ako píšem prešiel naspäť k 5,1tke od Panasonic-u.