Napíšte aky máte bike a hlavne koľko váži (a aj na akej váhe bol vážený, foto, atď). Celkom ma to zaujíma, lebo idem dost na váhu.
P.S.: Keď dorobím pripíšem aj môj bike.
marecej, skor by ma zaujimalo, kolko sa na tom svojom biku budes vozit a nie na nom nahanat kazdy gram => nebudes mat tolko casu na jeho skutocny ucel => v takom veku sa stal s teba nenormalny vorkoholik..
dalo by sa to aj cez ss no je to o váhe biku tak to dam sem. matt ak by som mohol byt taky drzy a ist na teba s otazkou aku hmotnost ma toto: RAZZER Carbon X9 v 19 palčekoch (ak by ste sa v shope moc nudili) bo bratranec nad tým spekuluje no nezohnal nejako hmotnost biku
peterg: kua to mohol byt tak pekny bike bez tej zadnej kapsicky, stojanu na flasu a tych blatnikov a otrasnemu predstavcu, inak pomer farieb cierna:cervena chvalim - good
neviem preco, ale viac sa mi pozdava ten, co ma bajkboro
mozno keby si dal dole zopar zbytocnosti(rohy, kapsicka, blatnik a namiesto cervenych nokonov dal cierne
cervenu by som nechaval len na vypichnutie par detailov
PS:dik za zadnu brzdu, odvtedy nepiska(len pri brzdeni za mokra)
ja som na taketo veci trochu lavy, takze z domacej udrzby vylucujem vidlu, tlmic a brzdy a nechavam to na odbornikov
peterg: kua to mohol byt tak pekny bike bez tej zadnej kapsicky, stojanu na flasu a tych blatnikov a otrasnemu predstavcu, inak pomer farieb cierna:cervena chvalim - good
OK, nabuduce pred fotenim pozhadzujem dole
Predstavec mozno je pre niekoho otrasny, ale je to Syntace, bombenproof, vyskovo nastavitelny (VRO) a vobec nie tuctovy
neviem preco, ale viac sa mi pozdava ten, co ma bajkboro
mozno keby si dal dole zopar zbytocnosti(rohy, kapsicka, blatnik a namiesto cervenych nokonov dal cierne
Cierne Nokony boli predtym, s cervenymi je to zaujimavejsie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
marecej, nemas sancu, mam skoro 2x tak tazky bike! : )))
[tak to si o par tried vyssie =) ] len tak volne, to sa o to nebojis sakra? pri narocnejsich zjazdoch a tak...
PS:dik za zadnu brzdu, odvtedy nepiska(len pri brzdeni za mokra)
ja som na taketo veci trochu lavy, takze z domacej udrzby vylucujem vidlu, tlmic a brzdy a nechavam to na odbornikov
http://www.orbea.com/ingles/comparador. ... &x=29&y=13
Orbea Occam Alu Race - 14,100 kg vs Orbea Occam Alu Pro - v komponentoch su par gramove rozdiely neviem ako moze byt o 2kg lahsi
Btw: ma zmysel ist pri takomto biku do karbonu ? /rajdy , predstavec, sedlovka/
Predstavec mozno je pre niekoho otrasny, ale je to Syntace, bombenproof, vyskovo nastavitelny (VRO) a vobec nie tuctovy
Cierne Nokony boli predtym, s cervenymi je to zaujimavejsie.