Tesak, hlavne si treba uvedomit, ze cena nejakeho lacneho vyrobku z Ciny nie je zdaleka konecna. V skutocnosti je este omnoho vyssia ako cena tovaru vyrobeneho v EU ked zaratas cenu ludskych zivotov a zniceneho zivotneho prostredia. Ludia, ktori v krajinach tretieho sveta a v Cine robia vo vyrobe, nemaju v podstate ziadny zivot. A aj ten ziadny zivot je kratky a bolestivy kvoli chorobam z povolania (skodliva chemia, technologicke postupy). Tam nikto neriesi fond pracovneho casu, BOZP, cistenie odpadovych vod a nejake normy. Si len stroj na vyrobu a ked sa pokazis, tak Ta vymenia.
..druhy dokument bol o fejkovych slnecnych okuliaroch (Ray-Bany za 3 eura a pod) a ked ich testovali na UV, tak prekvapujuco skoro vsetky tieto lacne smejdy mali 100% ochranu
UV ochrana nie je všetko prečo si kúpiť kvalité okuliare. Ochranu UV síce majú aj tie najlacnejšie z pred Tesca, ale ako sa cez ne pozerá. Prakticky všetky majú rozostrený alebo posunutý pohľad. A potom sa budeš čudovať ako sa ti za rok za dva zhoršil zrak
Jezus to co pises je vsetko pravda a viem o tom........ na druhej strane by ti chudaci bez ten zlej roboty nemali uz zhola nic!!.... je to cele zle ale je to tak.... a najsmutnejsie na tom je to, ze "bohati" europania, amici si kupia 1000%- ne predrazeny tovar za ktory zaplatia, cinan vo vyrobe dostane jedlo a postel, majitel cinskej tovarne dostane neviemkolko ale ten najvacsi rozdiel sa ostane vo vacku obchodnika/znacky........
Na chladnejsie dni doteraz som jazdil aj pri teplotach okolo nuly v jesennych rukaviciah a bez navlekov v letnych tretrach samozrejme ale po takej hodine jazdenia uz som citil ze mi mrznu prsty
Na chladnejsie dni doteraz som jazdil aj pri teplotach okolo nuly v jesennych rukaviciah a bez navlekov v letnych tretrach samozrejme ale po takej hodine jazdenia uz som citil ze mi mrznu prsty
tu ciapku najprv dobre oper, a potom vylpachaj v octovej vode. na prve razy dost pustala farbu a mal som potom cierne celo.
ten obchod z ciny posiela 10tisic zasielok kazdy mesiac a ma tak smiesne ceny postovneho (ktore je dotovane statom), ze tie 3 centy co ich to stoji ti kludne odpustia
Tiez mam tu ca*****,ale mne teda nepustala.Mozno uz ju preprali v obchode Tie navleky su fajn,v pohode vydrzia aj dazd.Ale nijak nevetraju.Minulu sobotu pri cca 6°C po asi 2 hodinach uz som zacinal citit chlad od podrazky.Po 2,5 hodinach uz som citil mokre nohy.Inak som s nimi spokojny.
Ja na zimu,resp, ked uz je sneh nahadzujem platformy.Zimne tretry by teda u mna nemali vyznam,aj ked clovek nikdy nevie.Preto to riesim navlekmi.Ale zimne tretry su samozrejme ucinnejsie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
UV ochrana nie je všetko prečo si kúpiť kvalité okuliare. Ochranu UV síce majú aj tie najlacnejšie z pred Tesca, ale ako sa cez ne pozerá. Prakticky všetky majú rozostrený alebo posunutý pohľad. A potom sa budeš čudovať ako sa ti za rok za dva zhoršil zrak
ako v tom brzdis?
tu ciapku najprv dobre oper, a potom vylpachaj v octovej vode. na prve razy dost pustala farbu a mal som potom cierne celo.
Na korculiach sa dost zle brzdi rukami
2. nech min len niekto vysvetli preco krabica z Ciny dojde zadarmo a UZ z KE do KE stoji 1,70
dik za radu
co sa tyka navlekov na tretry. uz nikdy viac. zimne tretry nicim nenahradis. kofort na ktory sa velmi lahko zvyka .