Čaute.Podeľte sa s ostatnými so skúsenosťami,vedomosťami,atď...o produktoch-bicykle,oblečenie,doplnky,atď... tejto značky.Ja mám zatiaľ Cube LTD SL 2012,myslím že s celkom dobrou výbavou za dobrú cenu 970eur.Som s ním spokojný-okolo6000 km bez problémov.Mám aj nejaké oblečenie-tiež spokojnosť.Uvažujem o nejakom CUBE FULL,ale akosi si neviem vybrať.Niečo na všestranné jazdenie.Privítam akúkoľvek informáciu o tejto značke.
Ja chodim tiez maratony i ked nie o popredne miesta. 13kg zase nieje az tak vela pri mojom biku. Ams mozno budici rok uz vobec nebude. Ja.som presiel z Ams na stereo ked jazdim aj bikeparky resp tazsi teren a ams sa mi zdalo moc krehke a aj sa mi zlomilo. Vazim 87kg a pri mensich skokoch sa mi krutil ten bike. Ale mal som 32mmm vidlu a 9mm osku.
http://www.cube.eu/bikes/fullsuspension/stereo/cube-stereo-120-super-hpc-race-29-black-flashred-2015/ Mozno Tento. za 3000EUR by sa dal niekde zohnat. ma 12kg s jednoprevodníkom by isli dalsie gramy dole len neviem ci sa cítis z 29 na jednoprevodník. Vsetko v XT a fox profesional tlmič a vidlica. Hlavový ohol 69 cize nieje tak polozeny a skor k XC. Ten trojprevodník mi tam vadí podla mna zbytocný. Ale toto nieje cisto XC. Co som skusal XC tak sa mi najviac pozdavali specialized epic ale tam su tie ceny dost vysoko ale tak je to asi najvydarenejsi xc full bike.
Tak ako vravi Dano5, staci 100/100 na 29'' so sportovou geometriou a co najnizsou vahou. Bol som uz pozriet Spesly a Treky, Epic je pekna supa ale dost drahy (Elite) a od Treku mali u Bajkulu len Superfly FS 9 a az tak ma nezaujal. Dnes som bol oskusat AMS 100 a musim priznat, ze sa mi nazivo paci este viac ako na fotkach. Teraz mam 27,5 '' HT a ta zmena bola obrovska a to som jazdil len po chodnikoch a obrubnikoch okolo obchodu. Viac menej som presvedceny, ze chcem 29'' Full skusim este popozerat par znaciek. Felt som mal tiez pod hladacikom, neviete kde by sa dal v blizkosti Bratislavy oskusat? V prilohe posielam par fotiek z 100 AMS, kludne mozte komentovat, ci si myslite ze to bude mat rovnake problemy ako hlinikove ramy. Ten bike je lahucky ako pierko
Podla mna sa problemy hlinikovych AMS netykaju karbonovych verzii. Hlavny cap nemoze byt len tak na 8mm srobikoch v karbone, tam bude oska. A praskajuca zadna stavba to je tiez len problem hliniku.
Mam 2015 bike a ten ram nema zasadnu chybu... dobra geometria, lahky a hlavne tuhy. Vrta mi v hlave, preco im sam vyrobca veri na tolko, ze garantuje ich bezchybny stav iba 3 roky. Hlinik ma az 6 rokov, ked si dobre pamatam.
Mam GTC SL 2015 29" cierny. Ma najazdenych 2300km a ziadny problem. A ano je fajne tuhy, perfektne mi sadol rozmer ramu,velmi dobre sa mi na nom jazdi. Uz parkrat strelil aj vacsi kamen do ramu a vsetko je v poriadku.
Ahojte, na rame ams 120 som menil loziska, vsetko slo v pohode, kym som nedosiel k vymene na spoji sedlova trubka - vahadlo. Nie je tam oska, ale skrutky v rame , ako aj na hlavnom cape. No su tak zakusnute, ze sa ich vobec nepodarilo povolit - vysledok su strhnute sesthrany na skrutkach. Ram je 2013, teda by mal byt v zaruke.Myslite, ze by to preslo ako reklamacia alebo ako by ste dalej postupovali?
Takze: Hlavny cap - 2ks 6000RS, v zadnej stavbe 4ks 688 2RS, vo vahadle 2ks 698RS, a vahadlo - sedlova trubka 2ks 6800 2RS s tym, ze tam som narazil na problem, ktory spominam vyssie, teda tie dve som nevymenil.
Btw, nikto nevie poradit ako pokracovat v prispevku vyssie?
Maly update, skrutky sa podarilo vytocit po nabití torxu do skrutky, nakoniec ani nie su nasroubovane v rame ale do medzikusu (jeho vyznam som doteraz nepochopil), ktory je z hliniku. Kedze su tie skrutky derave, tak sa do spojenia hlinik - skrutka dostava aj vlhkost, z toho najskor vznika problem popisany vyssie. Nastastie som na bike-discount.de nasiel nove (foto). Finally - problem vyrieseny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.feltbicykle.sk/katalog/xc-celoodpruzene-29quot/felt-edict-2
Btw, nikto nevie poradit ako pokracovat v prispevku vyssie?
Ak mas cas, tak skus nejakeho sustruznika, alebo autoservis by to tiez mohol vediet lacno urobit