dnes moja obvykla trasa tu v Karpatoch, nastastie je to cele zjazdne, snehu nie je privela, takze som si to obehol aj v tomto cca 5cm snehu. Vacsinou uz vyjazdena stopa, slo sa fajn. Garmin mi pise 2.2°C ale po vacsinu tripu bolo pod nulou. Celkom utahany som dosiel, oproti najrychlejsim letnym casom som to dnes spravil o hodinu dlhsie (2:56hod).
No dnes bola uplna parada dolu +2 a hore uz ukazovalo -3/-4 krasnanyzlta pod kamzik 5bojar krasnanskytrail od horarne na racianskytrail a sup domov 17,5km a 1,18hod . Sice na par usekoch o hubu lebo chodnik sa stratil vo svahu a smykalo sa /predne kolo stale nejako podsmykava ked potrebujes nieco vytocit/ a o "driftoch ani nehovorim" ale dnes sa islo najlepsie za posledny tyzden.Maros uz si zdravy?
No dnes bola uplna parada dolu +2 a hore uz ukazovalo -3/-4 krasnanyzlta pod kamzik 5bojar krasnanskytrail od horarne na racianskytrail a sup domov 17,5km a 1,18hod . Sice na par usekoch o hubu lebo chodnik sa stratil vo svahu a smykalo sa /predne kolo stale nejako podsmykava ked potrebujes nieco vytocit/ a o "driftoch ani nehovorim" ale dnes sa islo najlepsie za posledny tyzden.Maros uz si zdravy?
cau Romi, dnes som uz nevydrzal, start cca 12:03hod pri Figare, som rad ze som siel. aj som sa bal aby sa mi ta troska snehu co tu spadla neroztopila ako vlani v januari ) ...boli trochu horsie podmienky, lebo napadlo sice hodne snehu ale az tolko ze sa nedalo ist cez les, plus sa to zacalo hned aj topit ....tento raz decentna pokryvka a super pojazd. Najblizsie planujem v sobotu (moj bezny okruh). Inak to stupanie po naucnom chodniku na Kamzik som si dnes riadne vyžral.....s vyplazenym jazykom hore.
Tak ten chodnik som isiel naposledy s tebou a Silvou. Neviem ci by som to teraz isiel, nesmykalo to?
praveze musim tu pochvalit vanhelga, mal som zadne na 0.61bar a predne dillinger5 tiez tak a bolo to v pohode. Ak by bol hlbsi a makky sneh musel by som jednoznacne vypustit viac vzduchu, mozno aj na 0.3bar, ale gumy dobre drzali a bol som s tymto vytvorom spokojny, hlavne vzadu megastuple na vanhelga vytiahli kazdy vyjazd, fakt som velmi spokojny s tym plastom.
a to som bol trochu otraveny ze do Vanhelga sa nedaju dat stuple, ale dnes ma kvalita plasta prijemne prekvapila, tiez som mal par zakrut kde pri naklopeni uz ulietavalo aj zadne a trochu aj predne, ale boli to ostre zakruty a na snehu s tym uz pocitam
Skoda prace a casu pri prezuvani, za jednu Vanhelga kupis 2ks Ground zero,alebo 4ks pneu na Fabiu... A Vanhelga sa mi javi ako plast na predne koleso - podla vzorky.
Video po trailoch v lesoch nad Bojnicami. Uvedena traska ma 25km a nastupa z 280mnm na 900mnm, cele pedalovatelne, na Pansky Haj, alebo az Bozkovie Laz (980mnm). Nasleduje zjazd po cervenej znacke, chodnik je na 4km useku v hlbokom zlabe, plnom konarov a pnov, momentalne poschovavanych pod snehom. Trasa plynule klesa cez Sutovske sedlo az do Bojnic, s dojazdom ponad zamok az do mestkeho parku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ahojte toto by vás mohlo zaujať
cau Romi, dnes som uz nevydrzal, start cca 12:03hod pri Figare, som rad ze som siel. aj som sa bal aby sa mi ta troska snehu co tu spadla neroztopila ako vlani v januari
praveze musim tu pochvalit vanhelga, mal som zadne na 0.61bar a predne dillinger5 tiez tak a bolo to v pohode. Ak by bol hlbsi a makky sneh musel by som jednoznacne vypustit viac vzduchu, mozno aj na 0.3bar, ale gumy dobre drzali a bol som s tymto vytvorom spokojny, hlavne vzadu megastuple na vanhelga vytiahli kazdy vyjazd, fakt som velmi spokojny s tym plastom.
https://vimeo.com/151164777
http://hradec.idnes.cz/novy-navstevni-rad-krnap-omezil-v-zime-pohyb-bikeru-fhs-/hradec-zpravy.aspx?c=A160106_2216254_hradec-zpravy_the
https://vimeo.com/151164777
Paradne video...trasu ako lokalny poznam dokonale ...a tucne kolesa pekne valia!
http://hradec.idnes.cz/novy-navstevni-rad-krnap-omezil-v-zime-pohyb-bikeru-fhs-/hradec-zpravy.aspx?c=A160106_2216254_hradec-zpravy_the
nehrozi, u nas je velky zaujem o tazbu, a nejaka ochrana prirody?