To viem ze je to tak sprevodovane osobne som viac za 2/11 len preto ze je to vsestranejsie 1x11 sa maju menit prevodniky podla trate. Ale rad si necham poradit.
To s tou citlivosťou u Foxu by som brala z rezervou. Jazdím Fox práve kvôli lepšej citlivosti oproti RS. Servis Fox riešim raz ročne pravidelnou údržbou po resp. pred sezónou.
Citlivosť vidlice závisí kus od kusu, tak ako u Fox rovnako i Rock Shox. Niektoré kúsky sú super, iné horšie... Kashima vezie sú zvyčajne veľmi dobre vvyladené. Píšem na základe toho čo mi prešlo rukami + aj vlastná vidlica.
To s tou citlivosťou u Foxu by som brala z rezervou. Jazdím Fox práve kvôli lepšej citlivosti oproti RS. Servis Fox riešim raz ročne pravidelnou údržbou po resp. pred sezónou.
Fox má negativku určitej sily, čím viac fukaš komoru, tým je väčší rozdiel pozitivnej voči negativnej pružine, čím sa znižuje citlivosť,
ked fukaš na 60kg ma vidlica iný odtrh ako pri fukani na 90kg.
rozborku robím 2-3x ročne .... vyskušal som 2typy oleja 10 aj 20 od foxu sag mám už okolo 30% aby ako tak chodila, to zas pri drsnejšom zjazde idem na doraz.
napr ženina zakladná fox evo. 2014 nafukaná na 60kg ma odtrh pekný..
Zabudla som dodať, že ja hovorím o XC vidlici so zdvihom 100mm. Ale počula som o tom, že Talas bol menej citlivý ako iné RS AM/FR porovnateľné vidlice.
Zabudla som dodať, že ja hovorím o XC vidlici so zdvihom 100mm. Ale počula som o tom, že Talas bol menej citlivý ako iné RS AM/FR porovnateľné vidlice.
v principe ano, ale aj talas vie byt citlivy. treba spravne mazat! kazdopadne vela tesneni, cize logicky odpor vacsi. mimochodom suhlas! RS vie chodit aj horsie ako FOX.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fox má negativku určitej sily, čím viac fukaš komoru, tým je väčší rozdiel pozitivnej voči negativnej pružine, čím sa znižuje citlivosť,
ked fukaš na 60kg ma vidlica iný odtrh ako pri fukani na 90kg.
rozborku robím 2-3x ročne .... vyskušal som 2typy oleja 10 aj 20 od foxu sag mám už okolo 30% aby ako tak chodila, to zas pri drsnejšom zjazde idem na doraz.
napr ženina zakladná fox evo. 2014 nafukaná na 60kg ma odtrh pekný..
v principe ano, ale aj talas vie byt citlivy. treba spravne mazat! kazdopadne vela tesneni, cize logicky odpor vacsi. mimochodom suhlas! RS vie chodit aj horsie ako FOX.
MSRP 4.499,00 EUR