ahojte. stalo sa vam u tohto tlmica ze nefungoval climb (zamok)? mam ho na mojom haji a bohuzial nefunguje. Skusal som fukat rozne tlaky no zmenu medzi climb a open som nevidel ziadnu :-/ a teraz ked zacina sezona by som nerad cakal mesiac na zarucnu opravu...
Aky presne ten tlmic mate ? Myslim rozmery , potom ci je to starsi klasicka farba, alebo novsi cierna ? Pripadne akyto ma tune (compression/rebound). Moj (165/38, klasicka anodiza, tune neviem) nastastie zatial nic take nerobi. Ci to nesuvisi s konkretnym modelom.
Dlzka tlmica oko-oko v nafukanom stave a dlzka piestnice - zmerat to co trci a to obvykle bude zdvih piestu (niekedy je to viac, niekedy trosku menej).
ja som to vedel
subleru nemam v byte, idem ten tlmic aj tak zrejme premontovat za Marzocchi, tak mozem zapozicat na premeranie...mozno sikovnejsie ruky z neho dostanu 84mm
A ked bude mat MageZ 84mm tlmic, silve to pomoze ? Dako zatial nechapem pointe. A moj bude isto kratsi ako 84mm
lubo pointa je vymenit moju komoru na rt3 za debonair komoru, problem je ze ale na moj rozmer 197x48 nepredavaju debonair komoru. Takze som skusala Dano5 komoru z 200x54, dala sa namontovat, dala sa nafukat, bola o 4 mm dlhsia ako moja. Teda sag ciarocky by sice nesedeli na piestnici, ale chod v pohode, nakolko ja mam dost dlhu piestnicu ( 62 mm) a realny zdvih iba 48 mm, cize aj s Danovou komorou to islo. Kedze som sa rozhodovala ci nahodou nezobrat db komoru pre 200x51 chcela som vediet ci by nahodou nebola blizsie k mojmu rozmeru ( 84 mm) . Ale MageZova je 82 mm a Danova 88mm. Kratsiu dat nemozem, dlhsiu ano.
tot vsjo fofo050 nie, nepotrebujem cely tlmic MageZ mozno by som si ho premerala vlastnou sublerou
tak som rad ze sme aspon dvaja ... dnes som to poslal Kubicasportu nech to riesia cez Eximo ... ten tlmic bol uplne novy rovnako aj bajk..tak isto som cakal pokial skonci zle pocasie oby som to vyskusal... uvidime co na to povedia a co mi pride naspat
osa88 ako si nakoniec dopadol s reklamáciou. Opravili ten tlmič ide už normálne? Kde bola chyba?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Potrebovala by som nieco odmerat.
Mimochodom rozmer je napísaný v blízkosti mierky SAG.
toto by som rada, nic neupravuj
mas debonair ?
tomasizi aj ty mi mozes zmerat, dik
jj RT3 debonair
Skus subleru
subleru nemam v byte, idem ten tlmic aj tak zrejme premontovat za Marzocchi, tak mozem zapozicat na premeranie...mozno sikovnejsie ruky z neho dostanu 84mm
http://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-tlmice
lubo pointa je vymenit moju komoru na rt3 za debonair komoru, problem je ze ale na moj rozmer 197x48 nepredavaju debonair komoru. Takze som skusala Dano5 komoru z 200x54, dala sa namontovat, dala sa nafukat, bola o 4 mm dlhsia ako moja. Teda sag ciarocky by sice nesedeli na piestnici, ale chod v pohode, nakolko ja mam dost dlhu piestnicu ( 62 mm) a realny zdvih iba 48 mm, cize aj s Danovou komorou to islo. Kedze som sa rozhodovala ci nahodou nezobrat db komoru pre 200x51 chcela som vediet ci by nahodou nebola blizsie k mojmu rozmeru ( 84 mm) . Ale MageZova je 82 mm a Danova 88mm. Kratsiu dat nemozem, dlhsiu ano.
tot vsjo
fofo050 nie, nepotrebujem cely tlmic MageZ mozno by som si ho premerala vlastnou sublerou
osa88 ako si nakoniec dopadol s reklamáciou. Opravili ten tlmič ide už normálne? Kde bola chyba?
Potrebovala by som nieco odmerat.
caf. mam 2 200x51mm monarchy, jeden monarch plus druhy rt3. co potrebujes? kanister?