mam tu taku ponuku: nechce sa niekto z blizkeho okolia PD pridat na pohodovy nedelny vyjazd(cca 5 hodin)? cielom by mala byt Magura a zraz bude na brezianskej priehrade okolo 10tej hod.
No na Vtáčniku to bude asi to isté...kukal som dneska naň z okna, je tam kopec nového snehu, prešlapané to ešte nebude.... a okrem toho v sobotu? taký dôležitý deň???
full ani hroty netreba, klak som dal minulu zimu dole na htcku jak pan stacia dobre plaste a technika a treba ratat s tahanim bajku na kopec to je jasne. ale beriem to ako turistiku na 50 percent ta so, kto ide so mnou? ja viem ze to znie ako sialenstvo a mozno aj zly napad ale proste mi chyba extrem a volit sa stiha, pojdem rovno v ritopleskoch este rano
menej extremna verzia ktora by ma tiez uspokojila je este biela skala, velky maly gric..
respektive ak mate niekto lepsi napad, rad sa pridam..
Vsak sa odvez/nechaj odviezt autom do Hrabicova. Po Partizansku chatu sa dalo slapat a odtial je to na Vtacnik len kusok. post1063784.html#p1063784
Dolu sa dalo pustit krizom cez les. Ak budes mat sofera, tak mozes skusit zjazd aj na PD stranu.
oh no ja by som radsej vtacnik, ten si dam asi takcitak v sobotu (ak by ste sa chceli pridat) ale v nedelu by sme mohli dat klak, zjazd do vricka,domov po ceste alebo na vlaku, podla situacie auto nehaj doma alebo aspon v klacne zjazd na fackovske je blbost.. pripadne to mozme skusit pustit na cicmianske razcestie, este som tade nesiel, ale vraj je to tam celkom prudke, a kto by aj tak slapal naspak na fackovske po ceste este.. ta so, dohodneme sa?
Vsak sa odvez/nechaj odviezt autom do Hrabicova. Po Partizansku chatu sa dalo slapat a odtial je to na Vtacnik len kusok. post1063784.html#p1063784
Dolu sa dalo pustit krizom cez les. Ak budes mat sofera, tak mozes skusit zjazd aj na PD stranu.
No ja kukam do mapy či neist s toho klaku na vricko ako si spominal frenkyyyy a nejak sa pak napojit na cervenu a tou sa dostat spat na fačkovske,kde necham auto pekne ja asfalt šlapat nebudem ani bohovy 4,6" kolesa,plujem zuby nie len dušu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
menej extremna verzia ktora by ma tiez uspokojila je este biela skala, velky maly gric..
Vsak sa odvez/nechaj odviezt autom do Hrabicova. Po Partizansku chatu sa dalo slapat a odtial je to na Vtacnik len kusok.
post1063784.html#p1063784
post1063784.html#p1063784
mas k tomu mapu prosim ta?
Hlbokou dolinou (Pokutsky potok)
http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x18.67297y48.54927z14m1v36
http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x18.67281y48.56962z14m1v36
http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x18.65783y48.61193z14m1v36
cez Ivanov Salas prides az k Partizanskej chate
http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x18.65065y48.61147z14m1v36
Odtial tlacis/nesies (cca. 3/4hod) po zelenej na Vtacnik.