MageZ: to su ake smejdove bajky, ze maju problem s 32z pilou ? Na Reignovi som raz za cas pocitil potiahnutie retaze, ale len pri 22z prevodniku.
Dano5: Co sa tyka setrenia vahy, tak 400g len v extra pripade (napr. u mna) .. gramarsky setup je ale presmyk 130g, radenie 100g(110?), mala pila + skrutky cca 30g a bowden s lankom sa da mat <20g a na druhej strane v pripade 11-50 treba mat aj dlhsie voditko na presmyku, a dlhsiu retaz, takze vaha naviac
To je pre tych, co okrem prevodu ekvivaletnemu k 30/42 maju potrebu este aj slapat dole kopcom resp po rovine pri rychlosti 35+km/h - teda s 34z vpredu a 48z vzadu budu mat najlahsi prevod rovnaky ako s 30/42, ale najtazsi bude 34/10 a nie 30/10.
Hejtovacia debata ohladne potreby lahkych a tazkych prevodov uz tu zoparkrat prebehla .. ale ked sa uz pytas a si z Modry, tak na Velku Homolu by som s tazsim batohom asi na 30/42 nedal /tmax samozrejme aj na 30/30 s prstom v nose/
Hejtovacia debata ohladne potreby lahkych a tazkych prevodov uz tu zoparkrat prebehla .. ale ked sa uz pytas a si z Modry, tak na Velku Homolu by som s tazsim batohom asi na 30/42 nedal /tmax samozrejme aj na 30/30 s prstom v nose/
Výjazd na Veľkú Homoľu po červenej od Zošky nikdy nebol s prstom v nose. Najmä keď máš nakúpené z Čmeľku, Čertovho kopca a Skalnatej. Ani na 22-32 (26"), ani na 26-34 (26"), ani na 32-42 (29"). Podstatnejšie je, že som vyhral ja a nie kopec.
A debata ohľadom prevodov je absolútne zbytočná, lebo každý jazdí iné terény a najmä inou kadenciou (ak si už predstavím, že sa rozprávame vo všetkých prípadoch o rovnakom priemere kolies).
tmax - vtedy minuly rok v maji sme dali este aj Vysoku a nasledne aj vyjazd na Skalku, a aj tak si dal Homolu s prstom v nose, este aj zaverecnu stojku
zihadlo 5 Marzocchi 380 C2R2 Ti - Moto C2R w/ Progression booster riding videoOtvoriť v novom oknethumb_up3thumb_down
pekne to zobe
Hlavne dufam, ze daju rychlo dokopy distribuciu servisnych dielov, tie prechodne obdobia su v tomto dost problematicke. A som zvedavy co udrzia a co zlikviduju...a ci bude aj nejaky rozvoj...hlavne mi je luto tych teleskopiek, tie uz mali ist do vyroby ale zrusilo sa to nakoniec
inak na jedne stranke bike mechanikov na FB casto nadavaju na triatlonove bicykle, nazyvaju ich tam najnechutnejsimi zo vsetkych, a zoberu ich iba po dokladnej ociste. Urcite si domyslite preco - triatlonisti nezastavuju na cikpauzu, ale pustia to rovno na bajku do gati, v com im pomahaju aj taketo specialne sedla
-----
okrem toho sa na tej stranke velmi casto objavuju aj cestne riaditka uplne rozozrane od potu. Nechapem ci sa Amici o tolko viac potia, alebo co? az prilis casto to tam je. priklad na fotke:
No tak vacsiu blbost ohladom specialnych sediel som este asi nepocul Skus sa polozit do casovkarskej polohy. Zistis, ze sedis extremne vpredu a logicky uplne inak. Preto tieto skratene sedla. A toto "opacne" je napr. Adamo, celkom sa mu dari, zevraj uvolnuje tlak a zlepsuje prekrvenie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dano5: Co sa tyka setrenia vahy, tak 400g len v extra pripade (napr. u mna) .. gramarsky setup je ale presmyk 130g, radenie 100g(110?), mala pila + skrutky cca 30g a bowden s lankom sa da mat <20g a na druhej strane v pripade 11-50 treba mat aj dlhsie voditko na presmyku, a dlhsiu retaz, takze vaha naviac
Výjazd na Veľkú Homoľu po červenej od Zošky nikdy nebol s prstom v nose. Najmä keď máš nakúpené z Čmeľku, Čertovho kopca a Skalnatej. Ani na 22-32 (26"), ani na 26-34 (26"), ani na 32-42 (29"). Podstatnejšie je, že som vyhral ja a nie kopec.
A debata ohľadom prevodov je absolútne zbytočná, lebo každý jazdí iné terény a najmä inou kadenciou (ak si už predstavím, že sa rozprávame vo všetkých prípadoch o rovnakom priemere kolies).
PS: Vysokú sme aj tak tlačili/nosili a Skalka nebol kopec.
Marzocchi 380 C2R2 Ti - Moto C2R w/ Progression booster riding videoOtvoriť v novom okne thumb_up3thumb_down
pekne to zobe
Hlavne dufam, ze daju rychlo dokopy distribuciu servisnych dielov, tie prechodne obdobia su v tomto dost problematicke. A som zvedavy co udrzia a co zlikviduju...a ci bude aj nejaky rozvoj...hlavne mi je luto tych teleskopiek, tie uz mali ist do vyroby ale zrusilo sa to nakoniec
-----
okrem toho sa na tej stranke velmi casto objavuju aj cestne riaditka uplne rozozrane od potu. Nechapem ci sa Amici o tolko viac potia, alebo co? az prilis casto to tam je. priklad na fotke:
No tak vacsiu blbost ohladom specialnych sediel som este asi nepocul
http://www.bikerumor.com/2015/06/09/bontrager-postures-for-better-saddle-fit-performance-w-new-inform-biodynamic-designs/