mam tu taku ponuku: nechce sa niekto z blizkeho okolia PD pridat na pohodovy nedelny vyjazd(cca 5 hodin)? cielom by mala byt Magura a zraz bude na brezianskej priehrade okolo 10tej hod.
Na Plešinu a Šutko z Kanianky od cintorína po asfaltke a zvážnici neviete ako je to zjazdné - t.j. či je po trase nejaká ťažba a ako je to blatové a mokré?. Ďakujem.
Keby si sa spytal kde nieje ťažba to by bolo jednoduchšie Kdekolvek pojdeš do lesa tak sa zablatiš to ti garantujem ak chceš byť čo najmenej špinavy tak chod na chotare a domov
Nejde ani tak o zašpinenie, bajk mám ako prasa špinavý, oblečenie sa vyperie. Pokiaľ nie je ako-tak sucho, odkladám aj výmenu nových ložísk.
Išlo mi o to, aby som sa nemusel trmácať pár kilometrov po ceste rozrýpanej od traktorov podobne ako minulý rok nad Plešinou či zo Šutka na Vendelín to bolo pekne rozbité...
Ale dnešné mrholenie ukončilo túto dilemu
Nejde ani tak o zašpinenie, bajk mám ako prasa špinavý, oblečenie sa vyperie. Pokiaľ nie je ako-tak sucho, odkladám aj výmenu nových ložísk.
Išlo mi o to, aby som sa nemusel trmácať pár kilometrov po ceste rozrýpanej od traktorov podobne ako minulý rok nad Plešinou či zo Šutka na Vendelín to bolo pekne rozbité...
Vsak co nejazdite od Kanich pyskov po 900m do lava sotolinova zvaznica,napoji sa na cestu z Pravenca hore ku Zakluka a nad Zaklukou bud po 300m doprava zas traverz zvazmica sotolina smer akoby Kostollna, alebo hore stale hore smer Pod Stlpom od neho na 4Chotere, ci potom na krizovatke dolava smer 4Ch, a cca 900m pre nimi do prava zas traverz a na zavaznicu z 4ch dole Pod Medznikom smer Kostolna dolina..ci hore smer zas 4Ch a po 900m doprava nad Malu Causu a zas cik cak.. a nakoniec dole doprava na Malu Causu a popod horu rozbitou asfaltkou spet na Kanie a tak dalej a tak dalej..50km a 3 1/2h ako vysitych . vsetko minimum blata za za kehokolvek pocasia... ..Pre novacikov trasy viem dodat.
Nedavno som to spominal, skvele jazdenie za kazdeho pocasia a pre kazdeho, spodna zvaznica plna listia, jazda ako na koberci, v sezone sem tam nejaky hribik.... Tento okruh by mohol byt aj vyznaceny.A co sa tyka blata a inej povrchovej upravy, najlepsie je obstarat si ju do 10 min. po starte,potom to uz ide.
dnes prvy krat na bajku po dlhej dobe dopadol na 1*** + prejazd ozivenej casti XC okruhu. Az na jednu ostro rezanu zakrutu to bude myslim OKa. Skuste pojazdit, ako nahradu zajzdu z Vendelina k Sportcentru(ponad Kalvariu) by to malo byt fajn. Video je tocene z ruky telefonom, kvalita nic moc XC zlab 02Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mám pred Kľakom rešpekt. Pár rokov dozadu tam maminho bratranca - z horskej služby trafil blesk. Aj keď určite to zajtra nehrozí
rad vedel.
Vsak co nejazdite od Kanich pyskov po 900m do lava sotolinova zvaznica,napoji sa na cestu z Pravenca hore ku Zakluka a nad Zaklukou bud po 300m doprava zas traverz zvazmica sotolina smer akoby Kostollna, alebo hore stale hore smer Pod Stlpom od neho na 4Chotere, ci potom na krizovatke dolava smer 4Ch, a cca 900m pre nimi do prava zas traverz a na zavaznicu z 4ch dole Pod Medznikom smer Kostolna dolina..ci hore smer zas 4Ch a po 900m doprava nad Malu Causu a zas cik cak.. a nakoniec dole doprava na Malu Causu a popod horu rozbitou asfaltkou spet na Kanie a tak dalej a tak dalej..50km a 3 1/2h ako vysitych . vsetko minimum blata za za kehokolvek pocasia... ..Pre novacikov trasy viem dodat.
Lesníci zas roz***** všetky zvažnice...