hehe, kupil som si noveho Monstera, lebo kava mi uz nechuti a normalne som si musel vyguglit ako sa to otvara https://www.youtube.com/watch?v=1ag0vfXO-6E
samozrejme ze som najprv ten zobacik tlacil klucom dohora
nj, to som si ani nevsimol
inak monstera som rad chlastal v amerike, este v roku 2005. odvtedy skoro vobec. viem, ze je to chemicka sracka ako asi kazdy energy drink, ale obcas padne vhod.
Vcera som rozobral stary bike ze idem poumyvat vsetky komponenty..........a hadajte co..Z lavej kluky XTckovej sa mi podarilo stratit to okruhle tesnenie, co ide medzi kluku a misku...Myslite ze je to velka chyba???......Nebude sa to tam nejako viacej svinit??..Alebo voda pojde do stredoveho zlozenia??.Da sa zohnat niekde to tesnenie??
jj presne tak ale ked ti treba nieco male do jedneho eura a musis si to objednat z eshopu a zapltit kuriera 3,40 (su aj drahsi samozrejme) tiez nechapem preco servis nemoze mat tieto veci aspon po jednom kuse.
Napríklad preto lebo to nie je štandardná položka v bežnej ponuke Shimana na SVK a nikoho z predajcov nenapadne si takéto veci predobjednať do zásoby a už vôbec nie keď je to drobnosť ktorá nie je bežný spotrebák ktorý treba meniť.
Taký o-krúžok zoženieš v každom obchode s ložiskami a guferami za pár centov, napr. Gufero alebo Diago a podobne. Ak aj nebudú mať presný rozmer dá sa kúpiť metráž a vhodnú dĺžku odrezať a zlepiť sekundovým lepidlom, ideálne Loctite 406.
Tá pogumovaná podložka vylepšuje styčnú plochu medzi miskou a duralovou klukou a pôsobí aj ako prachovka. Ak aj bez nej vieš zriadiť vôlu /keďže bez nej je kluka o trošku užšia/ tak je to použiteľné.
P.S. je to pogumovaná oceľová podložka/tesnenie.
Ako dám nejako setrne dole tu krytku oznacenu c.1 ???.Predpokladam, by sa mala nejako dat odskrutkovat....aspon myslim.....Kupil som novy naboj SHIMANO XT HB-M8010 15MM a podla mojho nazoru su velmi utiahnute loziska.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kupis to normalne v nejakej radioamater predajni.
Dik.
https://www.youtube.com/watch?v=1ag0vfXO-6E
samozrejme ze som najprv ten zobacik tlacil klucom dohora
inak monstera som rad chlastal v amerike, este v roku 2005. odvtedy skoro vobec. viem, ze je to chemicka sracka ako asi kazdy energy drink, ale obcas padne vhod.
http://www.cambriabike.com/Shimano-Hollowtech-II-Small-Parts.asp
P.S. je to pogumovaná oceľová podložka/tesnenie.
Ako dám nejako setrne dole tu krytku oznacenu c.1 ???.Predpokladam, by sa mala nejako dat odskrutkovat....aspon myslim.....Kupil som novy naboj SHIMANO XT HB-M8010 15MM a podla mojho nazoru su velmi utiahnute loziska.